Pestisori... pestisori... (35)
Raspunsuri - Pagina 11
xandrutza_76 spune:
Eliana, felicitari, bafta si la traseu!
Crina, saru`mana pentru cafea!
Eu stau mai mult pe afara, nu prea apuc sa mai citesc ce faceti voi... Va pup pe toate!
ochi_verzi spune:
Salutare, salutare!
La noi ploua si-i urat asa ca ne pierdem vremea prin casa...eu cu treaba, iar matza cu joaca...
De azi am inceput tratamentul de imunizare cu Uro-vaxom si sper sa nu mai avem probleme. E mai scump, dar vom lua lunar cate o cutie si atunci nu se simte asa.
Si acuma sa ma laud cu poncho 
Xandrinne,
distractie placuta afara.
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
daniela_daneza spune:
Mihaela , foarte , foarte frumos ! Sa il poarte sanatoasa Diana !
Daca o sa fac o fata imi faci si mie unul ![]()
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
marami spune:
Danezo, ia mai repeta matalutza inca odata ce-ai zis, da` scrie cu litere mari sa priceapa si blonda de mine![]()
Cryna, ce intrebare maica?
Acu sa ma iau de magaritzele din Hunedoara, s-au vazut, s-au placut si n-au dat nici un semn, nici a` autohtona nici a`trazitorie
Ely, felicitari pentru sala, te-am luat cu un punct
ai grija ce faci la oras, fara stress si fara emotii ca nu te pune nimeni sa demonstrezi ce talente de F1 ai, urechile palnie sa auzi cand zice sa faci stanga sau dreapta, sa te opresti 
Mihaelo, poncho ii tricotat sau crosetat ca mi-ai facut asa o pofta cum nici nu-ti poti imagina![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
ochi_verzi spune:
...sar'na!
Dany, crosetam, cum nu
...fa tu fetita ca-i fac si rochita si poncho si ce ma pricep.
Cristina, e crosetat! iti dau pe mess link unde gasesti explicatiile cele mai exacte incat a inteles si unicul meu neuron...noroc ca cea care mi-a explicat a avut rabdare c-o eleva bleaga
...dar vb aia, am invatat sa crosetez acu' recent de pe you tube![]()
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
Tethys spune:
'Neata sirenelor! Poftiti la
,
,
! Enjoy
!
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Tethys spune:
Ochi_verzi ma abonez si eu la poncho, dupa Daniela_daneza
... numa' sa gasesc "material" pt. fetita
&
&
&
&
& etc., etc., etc... Foarte fain poncho-ul
. Sa-l poarte sanatoasa, ca-i fetita "mumoasa" foc
. Vizionai si celelalte pozici, dar nu mai zisei nik de ele
... iaca zic amu
... Dam
dulce la mica ta printesa. Si lui mami
, bineinteles.
Eeeee... Marami, intrebare-neintrebare... io aflai raspunsul si gata
...
Nicoll, unde-s impresiile????? Hellooooo... asteptam
, asteptam...
Xandrutza_76, iti uram sa ai parte de plimbari frumoase si placute tare
. Mai ales ca, se face vremea din ce in ce mai frumoasa... dar, tot te mai asteptam, sa-ti mai bagi nasucul din cand in cand si pe la noi
...
la toate... ne mai vedem
...
nicoll_mada spune:
Neata fetele si haideti ca azi dau si eu
si mai pun si
,asa ca sa impacam mai multa lume!
Cristiana mama draga
imi fac mea culpa cat cuprinde,dar sa sti ca a fost fara nici o intentie.Am "reusit" sa plec la drum doar cu tel de serviciu in care nu aveam nr tale de tel si pe deasupra mama mea care e o "savanta " in ale telefoniei nu a stiut sa-mi umble in amaratul de tel personal ca sa-mi dea nr tale.Asa ca te rogu eu frumos de tot daca poate inimioara ta sa ne ierte ca nu am dat nici un semn,mi-a fost imposibil.Si uite dau
si
ca sa iti treaca supararea.Ce zici,vorba Codrutei,facem impacare?![]()
Si sa sti ca am fost atat de imprastiata cand am plecat ca uite am uitat si copiile de pe certificatele de nastere ale fetelor,aveam nevoie sa-mi faca tatal lor imputernicire pt o eventuala iesire din tara cu ele.Dar...timpul fiindu-mi la limita am uitat o gramada de chestii.
Oricum nu va imageinati cum a fost drumul cu fetele pe tren...
Daca nu m-am imbolnavit de nervi atunci,nu o mai fac niciodata.mai,cumplit sa mergi cu 2 copii mici 7 ore pe tren si noaptea.La intoarcere a mai fost cum a mai fost ca era zi,dar ...uf,nu vreau sa-mi mai amintesc.
Mihaela super poncho-ul,imi place la nebunie,iar Dianei ii sta foarte bine cu rosu.Sa il poarte sanatoasa!
Cristiana si stai ca-mi amintisi,eu nu m-am vazut cu nimeni mai femeie.Si ca sa-mi stie si io cine mai e din Hnedoara?Zau ca sunt picata in cap...Ce zici,iti trece incet incet supararea?
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
Tethys spune:
Of Nicoll, ce de-a peripetii
. Bine ca s-au distrat fetele si ati ajuns inapoi acasa intregi
! Poate, data viitoare e mai bine
...
la toate trei gagicile.
Si amu, va las o dedicatie... tot Shakira
... enjoy
...
daniela_daneza spune:
Marami, era asa metaforic , cand voi face .
Sunt cam cu pluta , m-am culcat f tarziu serile astea si sunt zombi ...asa ca , cafeluta si celelate energizante sunt bine venite .multumesc 
Va pupacesc pe toate si revin.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"