Pestisori... pestisori... (35)
Raspunsuri - Pagina 10
elyanne spune:
Gata fetele... 24 de puncte la sala ![]()
Dar m-au programat abia pe 21 la traseu
... s-a minunat si instructorul, ca de mult n-a mai avut programat asa tarziu traseul... asta este... or fi in greva
Asa ca mai bag neste ore suplimentare sapt. cu traseul... sa nu uit ce am invatat ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
Felicitari Elyanne
. Bafta si la traseu, chiar daca e abia pe 21
... Oricum, felicitari inca o data
.
edit - ca aflai intre timp ce intrebasem
... nu era o intrebare ironica, ci pura curiozitate
... in fine...
#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
ochi_verzi spune:
FELICITARI, ELYANNE!
MULT SUCCES LA TRASEU!
Mihaela si Diana 22.11.2004
lucru de mana
daniela_daneza spune:
[red] LIANA FELICITARI!Bravo ! 

ai facut super bine ...de fapt nici nu ma mira , ca noi , pestisorii suntem inteligenti si norocosi
si bafta la traseu , tine cont ca il da-i la o zi mare " sf.Constantin si Elena " ....dar sigur stii ..ca doar ai de sarbatorit ....asa ca va trebui sa da-i dublu de baut 
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
Multumesc f.f.f. mult 
Dau dublu de baut, cum sa nu... numa' sa iau permisu'
Eu nu ma gandisem... mama mi-a zis prima ca-i de ziua Elenei... si cum multi cred ca numele meu vine de la Elena... poate-l pacalesc si pe nenea militianu' ... si mai lasa de la el ![]()
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Tethys spune:
'NEATA!
Mey pestisori, mey... inca nu v-ati trezit
? Sau va supararati cumva? Haideti la o
. Cine doreste bineinteles
... enjoy
...
nicoll_mada spune:
Hello fetele!M-am intors si eu din plimbari,dar am tare mult de munca.Daca nu reusesc azi,mane revin cu impresii.
Elyanne felicitari si bafta la traseu!
pe toata lumea!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
elyanne spune:
Hop si eu pe aici... cica's la cura... iar ma ingras incet dar sigur... cum o iau pe aratura, cum pun la loc 
Si nu ma suport asa
Am trecut la legume si fructe fara numar, orez cu legume mai rar... sau legume cu pui la gratar...
Am tras chiulu si de la alea cateva minute de miscare... si utie asa... iar ma apuca bazdacii ca's delasatoare 
Las ca iau io carnetu si fug la sala macar de 3 ori ep sapt. ![]()
xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ochi_verzi Am incarcat si cateva fotografii. Mihaela si Diana 22.11.2004 lucru de mana |
Frumoasa si cocheta e domnisoara ta!