Pestisori... pestisori... (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Elyanne bafta la examen.
Cryna multa sanatate sa te faci bine repede si sa ne pui muzici .
pentru toate fetele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Cryna multa sanatate,sa-ti revii cat mai repede multumim pt. dedicatii

Nu i-au trecut lui Miru bubitele,are o gramada pe picioare,mai ales...luni ne infiintam la dermato,si asa pediatra o da cotita..ma gandesc ca totusi nu-s de la mancare..

Pupici si o seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata... cafea, ceai, pepsi?

Saru'mana t. urari... maine sa-mi tineti pumnii... sa nu ma grabesc ... asta-i problema, se pare...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! ... ceva mai bine azi ... ma mai doare oleaca gatul, dar din ce in ce mai putin... acusica-s ca noua ... multumesc frumos pt. suport Babylina, Danuta36 - va dulce. O sa va mai pun muzici ... cand mai am toane ... amu, multumim lui Marami pt. dedicatie .
Danuta36, multa bafta la dermato... tinem pumnii, sa gasiti cat mai repede tratamentul eficace, bun pt. bubitele Mirunei! Sanatate multa!
Elyanne, multa bafta maine... si, multa, multa rabdare! . Multumim de cafea, ceai si pepsi... io completez cu un capuccino ... enjoy ...

la toate & o duminica placuta in continuare!

#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#*#
Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

`neatza mai pe la amiaza
Vreau cafea, vreau pepsi, vreau orice contine un gram de cofeina, poate-poate ma scoate ceva din lancezeala in care ma afund pe zi ce trece [utin cate putin dar din ce in ce mai mult Si aici e vremea mohorata, nici nu ploua, nici nu ninge, nici soarele nu sta sa iasa. O portie zdravana de plans mi-ar face nemapomenit de bine, pana si plansu se lasa asteptat

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Salutare!
Cristina,sa-ti treaca starea asta ciudata pe care o ai.Ia copila si iesi la aer, ca inca n-a venit ploaia, iar aerul rece te mai racoreste.
Cryna, sanatate multa!Multumim pt dedicatii!
Elyana, mult succes maine si nu te grabi, iti zic cum le zic elevilor cand le dau test:citeste enuntul si de zece ori daca trebuie! Asteptam sa
Danuta, Mirunei si sa primiti la dermato un tratament bun.

Noi am fost si pe 1 si ieri la gratarPe 1 cu prietenii si neamurile(colegi de-ai sotului), iar ieri la socrii.
Am incarcat si cateva fotografii.
Am terminat si poncho, mai trebuie snurul si ciucureii si cred ca-i fac si-o gentuta...sa vedem.Apoi fac poze si ma laud

Vasi ne citim...

Mihaela si Diana 22.11.2004lucru de mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neataaaa.... beau cafeaua si fug la examen... abia astept sa scap de le, oricum ar fi... luat sau neluat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata sirenelor! Va poftesc la , , sau ! Enjoy ...

Elyanne, te asteptam cu vesti bune, superbune !

Mi se spune "argint viu"...
Oare ce varsta avem?!?

Mergi la inceput

Ely, tin pumnii si.....NU TE GRABI!

pozne-npoze

Mergi la inceput