Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:
Si placenta mea e la fel dar eu sunt si paranoia si dc nu misca o zi moooooooor
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
crissbebe spune:
Fetelor voi va confruntati cu durei de cap?
mai are cineva probleme cu greturile si varsatul? Ca eu una simt ca nu mai pot...nici acum nu ma lasa...si ciudat ca au inceput de la 12 sapt...pana atunci nu am avut nimic
18 + cu
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissbebe Fetelor voi va confruntati cu durei de cap? |
si pe mine ma iau uneori niste dureri de cap de toata frumuseatea. nu foarte des ce-i drept. au inceput dupa ce au trecut greturile adica acum vreo cateva saptamani.
mie imi trec cu aer curat si masaj la tample
Ioana 19+ cu
monica_dicut spune:
Deci, pe mine dup aPasti m-au apucat greturile, ma arde pe gat, ma doare capul aproape zilnic, ma doare in partea dreapta, am arsuri si mai nou si contractii. Mai vreti ? Ca le am eu pe toate.
Nu stiu ce naiba ca iar intru in depresie cu starile mele Posibil sa ajung joi la dr sa vedem cu contractiile. Tre sa ajung si la Fundeni si n-am cum ca m-am intors la munca si din nou direct intr-o vizita de la "generali" DEja nu mai pot. Vreau medicaaaallll
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
claucia spune:
Si pe mine ma doare capul cand si cand. Dar nu dau prea mare importanta. De obicei, daca ma doare capul ma ingrijoreaza ca ma paste o raceala, si daca nu, tocmai bine, am uitat si de durerea de cap. Ma lasa daca dorm , ce rasfat pe mine sa dorm :-)
Cateodata il simt pe bb dimineata, daca ma intorc pe spate si stau un pic asa, se ghemotoceste intr-o parte, nu stiu daca stiti senzatia, cand o parte a burtii (la mine stanga) e rotunda ca o minge mica si dreapta nu. Atunci este cand se impinge intr=o parte sau in alta. Dar nu sunt contractii, contractiile sunt toata burtica tare si care se linisteste la un moment dat.
Eu nu sunt asa de paranoia cu miscatul. Alessiuta a miscat tarzior si finut. Des si frumos dar nu facea miscari de trupe (sa mute burtica dintr=o parte in alta) sa ma doara, sa ma trezesc din somn. se vedea atat de dulce cand impingea in burta si dadea din picioruse dar foarte finuta fata lu' mamii.
Clau 19+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
adimercedes spune:
citat din mesajul lui moni_iulia E cineva care a avut hematom? Ce pot face? Iulia 16+ cu "probabil" |
Moni-Iulia, depinde ff mult in ce zona e hematomul. Daca e intre placenta si peretele uterin, e mai problematic, dar poate fi pe cervix (si atunci da sangerari din cauza ca uterul apasa pe cheagul respectiv) sau in alta zona unde nu afecteaza asa de mult.
Unele se retrag de la sine, altele raman asa si dispar la nastere (se evacueaza o data cu placenta etc), altele dau sangerari spre stresul gravidei.
Cel mai important e sa fii atenta la stresul fizic, sa eviti statul excesiv in picioare, ridicatul, etc.
Odihna si optimism!!!!
P.S. Doua colege de la scutece, ambele insarcinate in perioada asta, au avut hematoame ce le-au dat sangerari. La una dintre ele s-a retras de la sine, la cealalta inca e acolo, dar medicul nu se streseaza de el.
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
Emy10 spune:
Si pe mine ma mai apuca durerile de cap, dar daca beau o cafeluta imi trec! In capul meu, cred ca ar fi de la tensiunea mica!
In ceea ce priveste greturile/arsurile, am fost o fericita!
Doctorul meu de familie spunea ca atata timp cat iti este rau inseamna ca totul este bine! Ca doar au loc transformari hormonale.
Iar contractiile, daca as stii cum sunt alea , v-as spune daca as avea!
19+ cu
monikus spune:
citat din mesajul lui crissbebe mai are cineva probleme cu greturile si varsatul? Ca eu una simt ca nu mai pot...nici acum nu ma lasa...si ciudat ca au inceput de la 12 sapt...pana atunci nu am avut nimic 18 + cu |
Eu nu am dureri de cap decat daca stau mai mult la calculator. Oricum am probleme si cu ochii asa ca, daca le am sigur nu sunt de la sarcina.
Cat despre greturi.... din astea am la greu si inca mai dau la boboci. La mine au inceput in sapt 8 si nici acum in sapt 14 nu am scapat de ele. Dr mea a zis sa ma linistesc ca vor trece. Acum astept cu nerabdare clipa in care voi putea spune ca nu mai mi-e rau.
Multa sanatate.
Monica 13+
unombun spune:
eu ziceam ca durerile de cap sunt de la tensiune mare.De fapt de frunte dureri,acolo eu am dureri.Si mai am mici singerari din nari.Voi aveti?
monikus spune:
citat din mesajul lui unombun eu ziceam ca durerile de cap sunt de la tensiune mare.De fapt de frunte dureri,acolo eu am dureri.Si mai am mici singerari din nari.Voi aveti? |
Am si eu d'astea dar stiu ca sunt normale asa ca, nu ma ingrijoreaza.
Vor trece pe la sfarsitul sarcinii sau dupa nastere dar nu te alarma ca sunt in regula.
Monica 13+