Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)
Raspunsuri - Pagina 7
alex25 spune:
Multumesc mult inca odata de info....acum ma apuc sa bag un ochi la preturile de la cazare!
17+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
Emy10 spune:
Buna dimineata si de la mine!!!
Eu nu stiu cum am reusit in weekend si am racit rau de tot! Asa ca doar azi ce mai muncesc ca de maine stau in varful patului caci mi-am luat medical toata saptamana!!!
Tinem pumnii la toate care merg la eco si isi vad bebeii astazi!
Eu ultima oara am fost pe 15 aprilie si mai am ceva de asteptat pana la urmatoarea! Deja cred ca m-a luat paranoia caci am cateodata niste ganduri ! Incerc sa le tin in frau!
toate burticile!
19+ cu
Miillyy spune:
Buna ziua si de la Arad! Si eu sunt racita rupta. Imi vine sa plec de la servici, sa ma bag in pat si sa zac. De cand sunt insarcinata am tinut-o tot asa. Am deja alergie la batistutze!
Si noi mergem la mare, dar la turci. Avand in vedere ca avem copilash de 1 an si 10 luni, ne-am ales un hotel cu atractii pentru copii - Royal Wings - Antalya - Lara. Noi mergem la sfarsitul lui mai, cand speram sa nu fie atat de sufocant si sa ne putem bucura de apa si putzin soare. Mi-ar fi placut si la greci, dar sunt cam departe de noi ...
Maine ma duc la doctor pt. eco si fac si TT ... sper sa fie bine, ca am un pic de emotii (mai ales ca la ultima eco bebe iesise cu 5 zile mai mititel).
M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 15+
moni_iulia spune:
Sanatate, Emy10!
Am fost si eu racita saptamana trecuta. Mi-a trecut in mod miraculos cu mult ceai cu miere si lamaie, lapte cu miere si 5 paracetamoale. Ai grija cu temperatura!
Iulia 16+ cu "probabil"
Emy10 spune:
Multumesc, Moni_iulia!
La mine este deja a doua racela pe primavara asta!
Din fericire, prima data am fost ferita de febra! Sper ca si de data aceasta sa scap fara febra!
19+ cu
santorini spune:
Salutare burticute!
Mi-e un somn de nu mai pot si am si de lucru, de aia n-o sa stau prea mult. De abia am reusit sa citesc ce ati scris in week-end. Eu am stat mai mult pe afara. Sambata am fost la gratar, la niste prieteni care stau la casa, iar duminica m-am plimbat prin Mamaia. A fost super. Faza tare cu cutremurul a fost ca de abia vanisem de la gratar si eu ma intinsesem in canapea si vorbeam cu mama. Iubitelul statea jos pe covor rezemat de canapea si se uita la Tv, pe Realitatea. La un moment dat au zis ceva de cutremur, dar eu nu am inteles prea bine, ma gandeam ca e prin lume pe undeva. Iubitelul se intoarce catre mine exact cand intepuse sa se miste canapeaua, la care eu: "Hai termina cu glumele si nu mai misca canapeaua, ca nu ma pacalesti pe mine cu cutremurul". la care el "Pai chiar e cutremur, uitate la televizor"..
Bafta multa fetelor care merg azi la eco Selen, Lutoniana (poate afli si sexul!) Eu ma duc abia saptamana viitoare la eco si nu mai am rabdare, mai ales ca desi nu sunt panicoasa din fire, m-am cam ingrijorat ca nu il simt deloc pe bebe, desi am 20 de saptamani implinite. Eu ma tot incurajez ca e de la placenta pozitionata anterior!
Emy si Millii multa sanatate, beti ceaiuri multe cu miere si lamaie!
20+ cu
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
claucia spune:
Santorini, lasa ca nu esti singura, si eu am placenta pozitionata anterior, si ma gandesc cum galushca mea cat un grapefruit mai mare si subtirica sa poata sa ma anunte ca e acolo prin placenta cea mare? Asa ca nici eu nu o simt, adica rar, la cateva zile, si incetisor (si eu sunt la a doua sarcina, deci deosebesc bine fluturarile de bebe de altele), si asta este. Asteapta sa creasca si sa prinda forta si o sa vezi ca simti si bebele. Nu te ingrijora, asta este, cu placenta. Unde sa loveasca si bebele? In placenta. :-)
Milenush, ce ma bucur ca plecati si voi la mare la turci! Bravo. Si eu am ales in Gr un hotel cu facilitati pt copii, playground, piscina pt copii (colorata si frumoasa), m-am interesat si de papa si am inteles ca e f bine si pt copii. Plus ca am vrut hotelul in statiune, noua in mod normal nu ne pasa ca mergeam cu masina, insa vreau ca seara sa pot iesi direct afara la plimbare cu mandra mea de manuta.
serios ai un copil de 1 an si 10 luni? Eu stiu ca suntem colege si la Strumfi. sa iti traiasca printisorul.
Si mie mi-ar placea la turci, dar pe langa mersul in grecia traditional la noi...daca ne cheama sangele? mergem si in alte parti dar excursia anuala din grecia nu o lasam pt nimic.
Pup
Clau 19+ si Alessia Maria 13 iulie 2007
varsta bb2
THEA22 spune:
Salutare, fetelor si Hristos a inviat!
Ieri seara ne-am intors tocmai de la Slatina si pana in Cluj facuram cam la 400 km. Ultimul drum la parintii din partea mea pana la nastereDe acum trebuie sa ne ferim de drum lung. A fost o saptamana frumoasa, cu mancare ca la mama acasa...apropo, mi-au venit si mie poftele. La tara se facusera caisele cele mici si verzi si mi-a casunat pe ele...am mai lasat cateva pe varful pomuluiIn general am suflet ecologist!
Intr-o seara stateam in pat si urmaream miscarile lui bebu, mai tare, mai incet...La un moment dat simt ca ma zgudui si, o fractiune de sec., m-am gandit:"Ce, Dumnezeu! Doar n-o fi bebu?" Tata sare de pe scaun si atunci constientizez ca venise si la noi cutremurul.
Azi de dimineata am simtit ceva contractii nedureroase si m-am ingrijorat. La voi se petrec din astea sau e cazul sa-mi fac griji?
Pupici!
THEA2218+ cu''Matei Alexandru
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=ANA&year=2009&month=9&day=28&babycount=1"