Burtici fericite de septembrie-octombrie (46)
Raspunsuri - Pagina 9
crissbebe spune:
da durerile sunt mai mult in zona fruntii...si as face orice ca sa scap de ele..
18 + cu
crissbebe spune:
Ca sa mai schimbam subiectul asta de dureri (ca poate asa mai uitam de ele) voi v-ati gandit cand sa mergeti la cumparaturi ptr a lua cele necesare ptr bb?
18 + cu
selen80 spune:
si eu ma gandesc ca fiind fetita e mai putin zvapaiata si mai finuta si probabil e si placenta posterioara....plus stratul de grasime din dotare... de aia il simt rar si f usor....si nu sunt sigura de fiecare data daca e BB sau altceva...in panica nu vreau sa intru....oricum mai am putin si o sa vad ce mai face
21+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
ralu0308 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui unombun eu ziceam ca durerile de cap sunt de la tensiune mare.De fapt de frunte dureri,acolo eu am dureri.Si mai am mici singerari din nari.Voi aveti? |
Si eu am sangerari din nari....sper ca nu e nimic. Poate fi o lispa de fier...dar oricum bebe papa tot acuma... asa ca mai asteptam pana dupa nastere:)
Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1
monikus spune:
Eu cred ca la mine e cam devreme pt cumparat diverse. Nici nu stiu inca ce o sa fie. Sper sa aflu pe 15 mai cand ma duc la TT.
Dar drept sa va spun, nici nu stiu daca e bine sa cumperi inainte de nastere. Sunt niste traditii.... si nici nu stiu daca sa cred in ele. Bunica-mea mi-a zis sa nu cumpar nimic. Oricum, nu cred ca ma voi putea abtine si probabil ca voi incepe sa cumpar cand voi fi cam prin sapt 25-30. Ca sa fiu mai sigura ca nu se va mai intampla nimic. Sa dea Dzeu sa fim toate bine. Nu sunt pesimista din fire dar mai imi trec diverse tampenii prin cap cateodata. E cazul si zilei de azi.
Pupici.
Monica 13+
ralu0308 spune:
citat din mesajul lui crissbebe Ca sa mai schimbam subiectul asta de dureri (ca poate asa mai uitam de ele) voi v-ati gandit cand sa mergeti la cumparaturi ptr a lua cele necesare ptr bb? 18 + cu |
Mie mi-e oarecum frica inca sa merg...sunt la jumatatea sarcinii...In primele 3 luni mi-a zis doctoru sa stau linistita, ca am uter retrovers si sa nu fac efort si toate cele ca sa nu pierd...dar tot am o oarecare frica si acuma la 20 sapt.
DESI, tot am luat un costumas
Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1
selen80 spune:
Sangerarile din nas (ca si cele de la gingii) sutn din cauza fluxului mai mare de sange in perioada asta...deci sunt normale, si le am si eu...
Dureri de cap - check! Cateodata ma apuca seara, reusesc sa adorm totusi, dar cum ma trezesc ma apuca iar si ma tin toata ziua pe mine in schimb ma doare ceafa, nu fruntea.....
Cumparaturi pt BB eu mi-am propus sa fac incet incet dupa ce aflu ce este...adik de maine (sper!)...zic incet incet ca sa nu dau bugetul peste cap deodata...asa aloc in fiecare luna o anumita suma de bani doar pt asta oricum cand vin in BUc pt morfo vreau sa trag o fuga la ikea si poate gasesc chestii dragutze de decorat camera....
deocamdata mai sunt si eu in calcul cu chletuieli pt hainutze de gravi...si mai avem si in casa de facut o gramada de aia anul asta noi sarim peste concediu...doar o mini-vacanta de 1 mai in delta...si atat....noroc ca sunt totusi la mare si ma pot bucura macar de plaja
21+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
selen80 spune:
citat din mesajul lui monikus Eu cred ca la mine e cam devreme pt cumparat diverse. Nici nu stiu inca ce o sa fie. Sper sa aflu pe 15 mai cand ma duc la TT. Dar drept sa va spun, nici nu stiu daca e bine sa cumperi inainte de nastere. Sunt niste traditii.... si nici nu stiu daca sa cred in ele. Bunica-mea mi-a zis sa nu cumpar nimic. Oricum, nu cred ca ma voi putea abtine si probabil ca voi incepe sa cumpar cand voi fi cam prin sapt 25-30. Ca sa fiu mai sigura ca nu se va mai intampla nimic. Sa dea Dzeu sa fim toate bine. Nu sunt pesimista din fire dar mai imi trec diverse tampenii prin cap cateodata. E cazul si zilei de azi. Pupici. Monica 13+ |
Hai sa fim seriosi! pai cine sta sa cumpere toate cele necesare in primele zile dupa nastere??! ai incredere sa le cumpere sotzul sau altcineva din familie, nu vrei sa le alegi tu, sau macar impreuna?? iti trebuie o gramada de lucruri chiar din primele zile...cu toate cadourile primite de la unii si altii, tot ce cumperi tu e baza, trebuie sa ai macar strictul necesar....
nu e bine sa credem in superstitii in perioada asta, ci doar in cel de sus (si in doctorul nostru )....de exemplu la noi, la musulmani, e considerat pacat sa crezi in superstitii, pentru ca pun la indoiala chiar existenta lui Allah....
21+ cu ursuletzul nostru
nunta
9 luni
adimercedes spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ralu0308
Mie mi-e oarecum frica inca sa merg...sunt la jumatatea sarcinii...In primele 3 luni mi-a zis doctoru sa stau linistita, ca am uter retrovers si sa nu fac efort si toate cele ca sa nu pierd...dar tot am o oarecare frica si acuma la 20 sapt. DESI, tot am luat un costumas Raluca 20+ mamica de viitor - Alexandru 09.09.09 http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Ralu&year=2009&month=9&day=9&babycount=1 |
Ralu, si eu am uter retrovers si sunt la a 2-a sarcina, prima fara probleme din cauza pozitiei uterului, iar acum e totul ok pana la ora asta. Uterul se va apleca inainte pe masura ce creste bb si se mareste greutatea uterina, ca doar nu o sa iti creasca burta la spate!!!!
Prea te stresezi de toate cele!!! Ia pune-ti un DVD, gen Lake House si bucura-te de viata. In plus, vine vreme buna la voi, e pacat sa iti petreci timpul macinandu-te ba de traditii (eu le-as numi superstitii!!!), ba de pozitii uterine, ba de una, ba de alta!
De ce sa cautam probleme acolo unde nu sunt?!
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
vik-cj spune:
Buna fetelor! Vesti spectaculoase nu am ca bebe al meu e rusinos/rusinoasa, l-am prins dormind si cu picioarele incrucisate si desi iar am stat 45 de min la ecograf nicicum nu a vrut sa ne arate ce e. Spre dezamagirea mea...Oricum sotul meu a fost total.."acum asta e, ca si asa nu putem schimba nimic". Corect. Important e ca suntem in parametri avem de toate in buna regula, e mai nasol ca e amplasat transversal ca asa are loc (si de asta nu am io burta!!!!), dr spune ca se va indrepta odata cu cresterea in lungime si greutate. Placenta mea e posterior amplasata dar vestea buna e ca nu mai am nici un hematom!!! Iar ptr durerile mele ce imi iradiau in vagin m-a bagat pe Ca+Mg si no spa 2/zi...
Cam astea sunt noutatile...sper ca la morfofetala din 1 iunie sa stim si noi ce vom avea...
Ma intreba cineva ce ne dorim....eu sincera sa fiu nu am nici o preferinta atita vreme cat e sanatos. Taica-so vorbeste deja cu fii'su...deci deduceti voi ce isi doreste sotul si am picat de acord doar pe numele Stefan Alexandru si nu....pe altele (drept e ca nici nu pot sa ma gandesc la nume de fetite, nu stiu de ce, dar trebuie sa incep sa o fac just in case).
Dureri de cap am si eu cind si cind dar nu le mai bag in seama, am in schimb tot timpul nasul infundat si tot la fel de des merg la pipi fie ziua fie nooapte. O sa ma duc saptamina asta sa imi fac un sumar de urina...sa fiu eu linistita ca nu e nimic.
Si la mine e grea ziua de luni...si ma asteapta doua luni horror, doi colegi pleaca in stagii afara si imi ramin doua cursuri plus o gramada de ore de tinut. Sper sa treaca repede si cu bine totul...
Va doresc o dupa masa frumoasa si astept si eu vesti bune de la fetele care azi isi vad bebeii...
16+