*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleinad.g spune:

Multumesc pentru compliment!

Citat:
citat din mesajul lui julia16

aleinad, si eu ti-am admirat copiii. Foarte reusiti.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Mamica de bebelina Teodora (1.12.2008) & adolescent Bogdan (24.05.1995)

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

un piciorus intepat sa treaca repede supararea si sa n-o mai scoale pe mami noaptea.

Citat:
citat din mesajul lui anca_27
Noi am fost vineri la vaccin, si-a dat-o complet peste cap. Daca pana atunci se trezea 1-2 ori pe noapte, de cateva nopti, la fiecare o ora, o ora jumate, sunt tahuie de cap. Da` poate fi roz viata si fara somn de 7-8 ore. Adica vezi roz deja de la nedormit.

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Offf, Iulia ai grija mare. sa treaca sperietura repede si vanataile la fel de repede. Eu incerc sa evit sa car si caruciorul si pitica in acelasi timp. O las pe ea in patut pana cobor caruciorul si apoi ma intorc si o iau si pe ea. La intoarcere procedez invers.

Citat:
citat din mesajul lui julia16

Am reusit sa alunec pe scari cu carutul. La bloc am de coborat cateva scari pentru a iesi afara. Am luat carutul in brate si, nu stiu cum am alunecat. Tudor nu a patit nimic, am tinut bine carutul si era si legat, dar eu am cazut pe partea dreapta, mi-am julit putin cotul, dar umarul ma doare destul de tare. Sper sa nu am nimic ca sunt singura, sotul se intoarce abia joi.
Am o seara grea. Plec cu Tudor cu masina sa o iau pe Maria si inca 2 colegi de la gradi sa-i duc la germana. Dupa ce-i las ma duc cu Tudor la vaccin si control. Sper sa nu fie nicio problema cu 4 copii in masina.

Julia
Tudor Stefan (26.12.2008) si Maria (26.12.2002)
http://family.webshots.com/album/569840607QnUwJU

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Ai dreptate cu somnul si depresia, dar ... ma inscriu si eu pe lista mamicilor depresive. Nimic nu mi se mai pare normal si am inceput sa plang cot la cot cu fie-mea.

Citat:
citat din mesajul lui cameliam

Insa... chiar daca alaptati si dormiti pe reprize, sfatul meu cu somnul ramane, cand puteti (noaptea, ziua) dormiti, ca nesomnul favorizeaza depresia.

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Bafta multa in activitatea de soferita!

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

bueiii m-am inscris la scoala si dadui si pisalogicul...cica sunt apta....fac actele si ma apuc de sofat tinte nene....dilimac pe drumurile publice

Teodora in luna a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Eliza,
io stau la casa... da' uite ca tot am gasit niste trepte, bata-le sa le bata...offf, bine ca n-a fost mai rau, nu pare sa se resimta fata cu nimic dupa zdruncinatura.

Bafta multa la sofat! Sunt convinsa ca o sa devii un sofer excelent.

Citat:
citat din mesajul lui elilov3

bueiii m-am inscris la scoala si dadui si pisalogicul...cica sunt apta....fac actele si ma apuc de sofat tinte nene....dilimac pe drumurile publice
criss vazut pove de la tzara ce a zis buni de sofia?
julia, cameliam uff nasoale experiente..d.p.d.v acesta eu sunt happy stau la parter deci nu am ce trepte sa cobor
ramo ne bucuram ca e doar ceva de la caldura
corina spor la impachetari off ce te invidiez, mare ,soare, ahhhhh
mah voi va plangeti ca decat mufati gubii dar eu la 01 si la 05 la mulsoare ma simt excelent...si apoi spala tzitzi, pune pompa si bibe la sterilizat, apoi hraneste gubilu.....sa ma vedeti ce cu capsa pusa sunt...tot eu glumesc pe seama mea

Eliza mami de
ingeras Ionut Pavel
si de

Dimitrie Gabriel 12.11.2008 botez
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara (Spitalul Marie Curie) :
trimite SMS la 858 - 2 euro/apel - orice retea O si V

"Ai curaj! Sterge-ti ochii!Adesea caderea e un mijloc de a te ridica mai sus"
William Shakespeare

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

eli, bafta la scoala de soferi! O sa-ti prinda bine!
Bertha, imi pare rau pt Darius, dar bine ca s-a facut bine...
Spiridusul, dar ai ceva curaj daca te incumeti sa mergi cu 2 copii cu taxiul, si tot ce presupune asta (depozitat carut, pus copii pe bancheta, copil mare sa stea cuminte, copil micin brate/scoica daca iei etc etc). Eu daca ma deplasez ma deplasez cu masina.. o sa o un iar in functiune, ca pe iarna a cam somat... (frig, copil mic - am mers doar in parcul de langa noi). Acu sa vedem cum va fi... nu am mai iesit cu masina singura cu 2 copii, am batut asta vara toate parcurile cu andreea...
Ca ora de intalnire ar fi perfect un 11, ma rog, ar trebui stabilit un punct de intalnire, si sa se cam stea pe acolo, iar lumea sa ajunga cand o putea (datorita problemelor de trafic/copil/etc). Adica unele mamici poate vin mai devreme di pleaca mai devreme, altele vin mai tarzoi si mai stau etc...Adica trebuie gasit un punct de intalnire de o suprafata mai mare, ca e greu sa fii prea punctual cu copil mic
Eu sunt pe faza. Oricum, am si ceva nr de telefon asa ca daca nu va gasesc sau am dubii, sun.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Julia, esti o curajoasa, astept sa ne spui cum a fost. Soryy pt faza cu cazutul, sper ca si la umar e doar lovitura si nu altceva...
Camelia, am priceput, sorry.
Eli, ieeeeeeee !

Eu am noroc ca o bag in lift, cam greu cu carutzul mare, cu cel sport o sa fie mai lejer, si la iesire din bloc este platforma pt carucioare. Thank god. Da` pentru aia m-am impiedicat o data cu ea in brate prin casa talamba de mine, era sa intru-n perete cu ea, pe parchetul gol golutz, ca n-am covoare.

Mami de Sara (8 dec 2008)
Povestea nasterii

Poarta-ma, mami!
_

Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Am uitat sa va zic/intreb: am reusit si eu sa-mi depun dosarul pentru indemnizatia de crestere copil. Toate bune si frumoase... dar... mi-au zis ca primii banuti o sa-i vad peste 4-5 luni!

Is astia de la Cluj plecati cu pluta sau asa e si in alte locuri?!

Pai cum Doamne-iarta-ma poate trai o mamica fara nici un venit 4-5 luni, presupunand ca e singura, de exemplu? Io am bafta, am sot, ne descurcam, da' totusi... 4-5 luni?! Si cica aici inca se dau tot aia 600 lei + 200 alocatia, ca nu-s in stare sa calculeze acel 85%.

Mai... se zice ca ardelenii se misca incet ca doar... "ce arde?" da' nici chiar asa!

Cami, mamica Alexandrei (09.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amalia
Miky-ea esti o mamica foarte sic si draguta! Iti sta foarte bine tunsa asa! Sa-ti fie de bine!

Multumesc mult,Ami!Esti o draguta.

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Mergi la inceput