Mamici cu 2 pitici (8)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost pediatra azi si l-a consultat, are gatul super inflamat. N-a mai facut febra mare, doar putin peste 37, dar n-a prea mancat si ataaaata a plans si a fost marait azi.

Mi-a venit indemnizatia cu 85% recalculata, dar gata gresita, uff! Iar un drum in Hambarului.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Gabi, multa sanatate puiutului. Vai febra 40! A luat un virusel de undeva, nu? Insanatosire grabnica.

Fetele, nu mi-o luati in nume de rau.
Si eu sunt super obosita acum , ieri si azi a plans fata intr-una, de la dinti, ma musca de fata si isi musca si ea manutele, le baga in gura sa-mi arate unde o doare parca.I-am dat cu calgel, nurofen, asteptam sa treaca. Off, nici sanul nu-l mai vrea de rau ce o doare.

Plec ca trage de mine.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Cu dintii la prunci, ii dau Anei camomila, e remediu homeopat (9CH), o mai linisteste. Paul in eruptie dentara nu papa mai nimik, Ana macar mananca bine da' cum ziceti si voi, isi musca mainile, ma musca pe mine, pe frate-sau, pe tata-sau.... tot ce prinde...

Gabi, sanatate la Raducu

Va pup, o zi buna si senina!!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Am avut o noapte linistita dupa o seara de cosmar. Nu vroia nimic , se arunca pe spate, nici in picioare, nici la san, nici pe spate, nimic nene. I-am dat nurofen, baby water ca cica si ala e bun si i-am frecat gingiile cu calgel. Abia la 11 noaptea a adormit si a dormit tun pana la 5, apoi a supt si iar s-a culcat.

Acum vad ca incepe din nou.
o luam de la capat.
Revenim mai pe seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna fetele.

Sunt pe aici da' nu prea mai am noutati. In plus Lucia umbla in 4 labe prin toata casa (de vreo 2-3 saptamani) si trebuie sa ma tin de ea ca e un copil tare neastamparat. Si tot ca o consecinta tre' sa stau mereu cu mana pe aspirator si pe mop ca sa tin podelele curate sa umble maimutica in liniste pe jos. Cu examenul inca nu am terminat deci timpul... Un fine, am venit acum cu o intrebare: cum faceti voi iaurtul in casa. Copiii mei sunt fani iaurt si mie mi se pare ca nu-mi prea iese. Imi iese cam mult zer si nu-mi iese acru aproape deloc. Am tot vorbit si cu mama si ei ii iese super folosind aceeasi reteta. Asa ca poate totusi trebuie sa folosesc alta metoda. Mentionez ca laptele pe care il folosesc eu e lapte bio, 3,5% grasime dar pasteurizat ca direct de la vaca n-am de unde deci de la supermarket. Mama mea face iaurt cu lapte de vaca direct de la sursa, il cumpara de la o familie care are vaci cu lapte. POate de-asta ne iese diferit. Voi ce fel de lapte folositi si ce fel de retete?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Crengu, e posibil ca Rianna ta sa aiba doar o piele uscata si sensibila. Copiii mei au amandoi asa un ten. Le ies ca niste cosuri mici, da' nu-s cosuri, pe obraji si putin pe frunte si dau asa o senzatie de aspru pielii. Insa pe corp n-au avut niciodata nimic. O sa incerc sa pun niste poze mai de aproape sa vezi cum au puii mei. Eu am folosit creme pentru copii care au continut de 5-10 % uree, dedicate tenului sensibil si uscat. O data pe zi folosesc si o crema preparata la farmacie pe reteta de la pediatru (ceva cu oxyd de zinc parca). Ideea e ca daca am mare grija dispar aproape de tot dar cum neglijez cremele o zi doua sunt iarasi la loc. Neurodermatita de obicei apare si pe corp si e intr-adevar cu prurit ceea ce nici copiii mei nu au.

Gata, fug ca am treaba. O zi buna!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Claudia, asa este tenul si la noi. Asa cum spui tu, nu-s de fapt cosuri in adevaratul sens al cuvantului si nu are prurit. Vad ca daca dau cu crema grasa de la Nivea se duc. Si mi-a mai zis o pediatra ca odata cu maturizarea tenului vor dispare. oricum , macar nu se mai inroseste in halul ala.

Cu iaurtul cred ca laptele este de vina, nu este destul de gras si mai este si pasteurizat. Mie de exemplu nu-mi iese frisca cu smantana fara grasime sau asta de la supermarket, e buna doar aia care nu tine mult si trebuie sa fie minim 20% grasime. Cu danone nu iese frisca nici sa mori. Cred ca asa este si cu laptele.
Eu nu fac iaurt in casa din pacate.Mie imi place sa mai pap de la tara gata facut, din ala care se " taie" felii mari, chisleac parca se cheama. Eu cumpar de la noi , avem fabrica de prelucrare a laptelui si este bun un sortiment , iaurt gras sau chefir, este cum era pe vremea lui Ceusescu si mie ala imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,se pare ca suntem in aceeasi barca.Si a mea e extrem de maraita,urla ,nu plange,tocmai i-am facut o pauza la un deget pe care mi-l rodea de zor(momentan nu vroia decat telefonul si nu mi s-a parut o alternativa ok),acum o legan,poate adoarme.ca azi a atipit doar juam de ora si ma gandesc ca e si obosita...
of,iar incepe
revinIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Claudia,eu fac iaurt in casa,dar cu lapte de vaca ,de la un vecin.Cred si eu ca asta face diferenta,dar sa-ti spun cum fac totusi.Ung un borcan cu iaurt sau putina smantana,pun laptele fiert(putin caldut),apoi il pun la cald,dar nu langa flacare(de obicei pe un dulap,in camera,unde sunt cam 21-22 grade,daca e mai cald e si mai bine).Cam in 24 de ore e gata iaurtul.
Gabi,sanatate multa!Deci a luat vreun virus.Of!
Vad ca a atipit si Ioana.Merg sa-mi fac si eu exercitiile,ca acusica se trezeste Alex,vasele ma asteapta si tot asa...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Neata.
Scriu cu maimuta in brate.
E mai bine, vad ca trecut puseul ala de nervi si durere.
La Cristian nu am stiut ce-s alea durerri la dinti.

Gabi, ce mai face Raducu?

Iulia, off, o sa treaca si aceste momente, indata se fac mari.Si eu ma gandesc ca mai am putin si taiem mot si pot considera ca am domnisoara mare.

Ieri s-a smuncit Riri din mana mea si a fugit o bucata buna singura apoi a cazut in fundulet.In curand merge singura.

Revin ca da si ea cu mana pe tastatura si ma incurca.

Mergi la inceput