Mamici cu 2 pitici (8)
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Crenguta, multam de intrebare. Raducu meu e ca nou, nu mi-a venit sa cred. Dupa doua nopti de febra si o zi urlatoare, nu mai are nimic, n-are tuse, muci, nimic-nimic. Cum a venit virusul asa s-a dus. A fost bine ca nu i-am dat antibiotic imediat, a avut dreptate doctorita ca e ceva viral si nu e nevoie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crengu75 spune:
Am revenit. Doarme acum.
Gabi, ma bucur ca e totul ok.
Cine mai stie informatii despre after school? Sa-l dau pe Cristian sau nu? Ca nu as mai vrea sa depind de bunici.
Sanziana, nu mi-ai raspuns cu gradinita. Sta toata ziua sau doar 4 ore?
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
julax spune:
Crengu,la fel si eu cu Alex,n-am stiut cand i-au iesit dintii.Pai,nu tre sa avem si amintiri de astea?
domnisoara care nu sta locului
Gabi,ma bucur ca sunteti asa bine.Ce bine ca ai un medic care nu da antibiotic decat atunci cand e cazul
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Cand o sa fie momentul, eu o sa-l dau pe cel mare, pe Andrei, la afterschool. Gradinita unde e acum are si afterschool. Altfel n-ar avea cine sa-l ia de la scoala si sa stea cu el pina venim de la servici. O sa fie si cel mic probabil la gradinita cu el acolo, scapam cu un drum pentru amandoi.
Pe tine te interesa ce se face la astfel de afterschool? De exemplu, uite ce scrie pe site-ul gradinitei lui Andrei despre asta:
Programul AfterSchool vine in sprijinul parintilor organizand eficient timpul elevulului dupa programul de scoala.
Servicii
• Preluarea copiilor de la scoala cu microbuzele proprii;
• Servirea mesei de pranz si a gustarii de dupa-amiaza;
• Efectuarea lectiilor sub atenta indrumare a cadrelor didactice de specialitate;
• Activitati recreative (lectura, auditii muzicale, activitati in aer liber);
• Limba engleza zilnic;
• Aikido, modelaj, mindlab, scoala pentru viata.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
crengu75 spune:
Da, mi-am dat seama ca trebuie sa fie un echlibru. Daca nu are colici, are dureri de dinti, daca papa are bube, daca nu are bube nu papa si tot asa.Sau nu merge, sau nu-i cresc dintii sau nu face nu stiu ce, etc. Nu se poate sa fie totul perfect.
Musai trebie ceva factor de stres.![]()
Sa nu cumva sa ne relaxam.
Eram intr-o seara pe afara cu maimutele. Si eu cu asta mica de o manuta, faceam plimbarele pe langa carut. Si vine o mamica cu o junioara , tot de o manuta. Si zice: vai, cat are fetita? eu zic: 9 luni.
Ea: vai, a noastra are 11 si tot de manuta.
eu: stati linistita ca va merge si ea in curand
ea: vai, are si dinti
eu: da, va avea si a d-voastra
ea: vai, si ce inalta este fata de a mea.....
eu: fiecare copil este unic, depinde si parintii cat sunt de inalti.![]()
O mama mai stresata ca aia, nu am vazut.
I-am zis ca si fetita ei va merge, va avea dinti si tot restul.
Probabil era la primul. Fetita oricum era adorabila, avea niste ochi superbi dar nu avea inca de gand sa mearga si gata.![]()
Ma duc sa-i fac Riannei o supica de legume cat doarme.
Crengu
crengu75 spune:
Gabi, la noi merge vorba ca cei de la afterschool sunt mai slab pregatiti, ca intra in clasa a 5 a cu goluri in materie, ca nu se ocupa bine de ei, la materie ma refer,ca cine prinde ,bine, cine nu, nu, ca-s obositi, etc. Nu stiu ce sa cred, nu stiu pe cine sa mai cred. Eu stiu sistemul, adica ce se intampla acolo, dar nu stiu daca e bun pentru copii sau daca se aplica bine si la noi in tara. Stiu ca in alte tari functioneaza perfect.
Crengu
sanziana27 spune:
salutare
daca copii sunt sanatosi si cuminti ma doare pe mine gatul de azi noapte de-mi vine sa-mi scot amigdalele 
asa ca vesnic e ceva care trebuie sa nu functioneze cum trebuie.
In alta oridine de idei baietii astia ai mei sunt tot in contratimp, unul se culca, altul se treze4ste si tot asa...
Crengu la programul scurt merge Dragos (un fir in dinte, ca-l apuca crizele si 3 zile sta acasa 1 se duce...nu am ce face, ca el oficial nu e inscris si nu-l pot lasa crizandu-se acolo...asta pana la toamna)Dupa ce voi incepe eu serviciu am sa-l duc la camin, ca eu voi termina orele mai tarziu de 12 si cine il ia?Dar va face naveta (ca eu sunt profesoara la 10 km de unde stam noi) nu-i mare branza ca avem masina, am carnet, doar curaj sa conduc imi trebuie ![]()
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
ClaudiaH spune:
Multumesc de raspunsuri!
Iulia, da' nu iese prea acru daca-l lasi 24 de ore? Mama mi-a zis sa-l las doar 6 ore. Ce-i drept ca nu e deloc acru dupa 6 ore. Eu am la plita un program special pentru facut iaurt asa ca am pus oala cu lapte pentru iaurtit pe plita si am lasat-o 6 ore. S-a legat bine dar marile probleme sunt ca nu e acru si ca a lasat prea mult zer. Asa ca l-am pus in tifon la scurs. E foarte gustos desi nu-i acru. O sa incerc sa las 12 ore data viitoare, adica nici ca tine nici ca mama. Experimentez, ce sa fac. Bravo ca faci exercitii!
ClaudiaH spune:
Gabi, asa mi-a zis si mie pediatrul ca poti recunoaste infectiile virale dupa debutul lor cu febra foarte mare. Infectiile bacteriene (alea care necesita antibiotice) debuteaza cu febra nu foarte mare ci undeva la 38 si creste treptat treptat. La Stefan chiar am observat ca asa e. Singurele doua dati cand mi-a facut infectie bacteriana a inceput cu febra usoara, 37,8, apoi 38,2 si abia dupa vreo 36 de ore a urcat la 39. De fiecare data s-a confirmat ca avea ditamai infectia bacteriana in gat si a primit antibiotic. In cazurile virale (7-8 pe an) face brusc febra 39,5 si in primele 24 de ore la fiecare 3-4 ore ii creste din nou la aproape 40 astfel incat trebuie sa ii dau cate doua tipuri de antitermice ca sa poata primi la fiecare 3 ore antitermic. In ultima vreme, Slava Domnului e perfect sanatos. Cred ca din februarie n-a mai avut nimic.
crengu75 spune:
Sanziana, da, stiam ca din toamna.
Mult curaj la condus.![]()
Crengu