Mamici cu 2 pitici (8)
Raspunsuri - Pagina 7
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax Crengu,sper si eu sa fie de la dintzi.SA ne spui ce parere are pediatrul ![]() Sanziana, voinicii,e bine ca cel mare e activ(la gradi cu atat mai mult),cu cel mai mic vad ca e ok,papa bine,super!Gabi,super ca Andrei doarme singur.Pana acum cum adormea?Am incercat sa-l culcam si noi pe Alex cu iepurasul sau altcineva,dar fara succes.Mai asteptam. Azi a fost din nou la gradi si a primit bulina rosie.A spus ca doamna i-a prins bulina in piept cu cuiul(nu stia ce e ala bold) Iulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
bravo!!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Pe unde umbla mamicile cu 2 pitici?
Gabi, felicitari pentru dormitul in patut.![]()
Eu m-am hotarit, am sa arunc toate tetinele si nu mai incerc sa-i dau nici un biberon. I-am scos canita cu cioc si mergem mai departe. Ne vom chinui cu mancarea solida in continuare si san cat si cum va vrea.
O sa las natura sa-si urmeze cursul.
Nu am ajuns ieri la pediatru. Cand voi merge va spun ce mi-a zis.
Fata este muuuuuuuuult mai bine, i-am dat si cu Nivea Baby Nutri Sensitive cu Panthenol care mi-a facut impresia ca e mai buna ca orice ( am gasit tot pe net si am incercat). Fata este din nou alba si mai sunt doar vreo 3-4 cosulete micute. Se pare ca deja suntem pe drumul cel bun.
Si tot o deranzeaza ceva, adoarme si apoi incepe brusc sa planga ca si cum o doare ceva. Sunt sigura ca o deranjeaza gingiutele.
Sotul mi-a zis ca parerea lui este ca fata nu pare flamanda, este vioaie, se joaca toata ziua, merge tinuta de o manuta, adica chiar fuge, nu mai vrea deloc in premergator. Rade, este grasunica, are bolfosele, pare foarte fericita. Intelege cand ii spun NU, dar rade si fuge, merge catel.
Hai ca nu va mai inebunesc. Plecam un pic afara acum. Papapapapapa!!!!!!!!!!!
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Nu mai vrea nimeni sa scrie? ![]()
Era cat pe ce sa uit: LA MULTI ANI SOFIA!!!!!!!!!!!!!!!

Cami, sa va traiasca printesa!
Sanziana, il dai din toamna pe Dragos la gradinita sau la camin? la noi grdi e pana la ora 12 iar caminul pana la 16 sau 17.
Oana, merci de sfat. O sa incerc cu Cristian, desi el e tare zvapaiat si vom vedea ce va iesi.
Riri primeste bucatele de mancare, le ia in mana, le roteste, se uita la ele, apoi le striveste, le intinde peste tot pe tavita si se joaca cu ele, apoi le arunca peste tavita pe jos. Cateodata ma face sa rad, alteori nu prea ma amuza. Ea baga in gura orice prostie pe care o ia in mana dar cu mancarea face exceptie. Mai suge ea din ardei sau din mar , dar cu bucatele de legume fierte mai mult se joaca. Si daca ii intra vreo bucatica de mar in gura, cum rupe ea cu dintisorii, imediat il scuipa, inca nu are chef sa mestece.
Azi i-am facut supica de pui si a papat multa zeama, maine ii dau zeama mai grosuta si tot asa o sa incerc sa-i dau din ce in ce mai gros. Piure de fructe vad ca papa, insa legume, carnita, ou refuza daca nu e foarte, foarte moale.
Hai ca v-am plictisit deja.
Noapte buna.
Crengu
CamiM spune:
Multumesc tare mult pentru urari!!

Sofia si Sabina multumesc si ele.
Fetelor sa ma iertati daca nu stau mai mult la povesti dar suntem in focuri cu plecarea ca marti ne luam zborul spre Romania, nu stiu cum am timp sa intru cat timp vom fi in vacanta dar promit sa revin cat pot de in forta cand ne intoarcem in iunie.

multa sanatate puiutilor bolnaviori si multe ganduri bune pentru toate.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
La multi ani Soficule!!!!!

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
Treaba de copii: la joaca
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Oana, ti-am admirat pozele. Superbeeeeeeeee!!!!!Ai doi pitici superbi!
Aia mica este o mandrete de fetita, este dulce foc.
La fel si Paul. Este asa de cald la voi? La noi doar ieri a fost de tricou.
Nu prea mai intra fetele pe aici. Este de la caldura?
Iulia, tu ce faci? Nici o veste nimic?
Claudia, Sanziana, ?
Poate v-am sufocat eu cu prezenta, o sa intru mai rar.
Cami, drum bun spre tarisoara noastra, te asteptam sa revii pe forum in iunie.
Este greu cu doi copii dar dupa momentele grele, cand te uiti la ei cum se joaca impreuna, cum se vede la Oana in poze, nu e superb? Merita tot efortul.
Crengu
gabitzam spune:
Sunt dupa 2 nopti cu febra la Raducu, cel mic. Sambata seara a abut 40.1. Nu are alte simptome. Doar ca e super iritat si agitat si marait.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
OanaRusu spune:
| citat din mesajul lui crengu75 Oana, ti-am admirat pozele. Superbeeeeeeeee!!!!!Ai doi pitici superbi! Aia mica este o mandrete de fetita, este dulce foc. La fel si Paul. Este asa de cald la voi? La noi doar ieri a fost de tricou. |
multumim| Citat: |
Poate v-am sufocat eu cu prezenta, o sa intru mai rar. ... |
Waw, ce poti sa zici!! Poate vrei sa sarim toate cu gura pe tine!!!
e bine sa fim dintre noi cate una (pe rand) sa tinem "steagul sus"
Se intampla cu 2 prunci sa n-ai timp de nimik, da' eu sper sa nu ne pierdem!
Este greu cu doi copii dar dupa momentele grele, cand te uiti la ei cum se joaca impreuna, cum se vede la Oana in poze, nu e superb? Merita tot efortul. Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori) |
Sigur ca merita
Gabi, sanatate multa!! Vai, 40.1!! eu sunt disperata la 38.5 .... Va tin pumnii sa va faceti bine repede!
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Cami,La multi ani si de la noi ,cu mare intarziere!
Drum bun in tara si asteptam sa ne spui cum a fost
Crengu,sar si eu cu gura pe tine,cum sa intri mai rar?Hai sa-ti zic cum e la noi:avem un calculator la cere nu am timp sa stau,deact foarte rar.Sotul are la scoala un laptop pe care il tine la el pana joi,iar atunci sta mai mult la mine si pot sta si cand ii mai dau san Ioanei sau mai fac cate ceva ce imi permite sa pot citi.Zilnic ma gandesc la voi,dar daca nu reusesc sa intru nu e din rea vointa
Da,si eu sunt de acord ca merita efortul ,mai am putin si-i vad si eu cum se joaca impreuna,deocamdata ma bucur ca Alex o iubeste mult![]()
Oana,am admirat si eu fratiorii,ce scumpi sunt
,cum se joaca de frumos!Si cea mica e maare.Si tu unde esti?Doar in spatele aparatului?Hmmm...
Gabi,of,dragii de voi,de la ce poate fi febra asta mare?Are legatura cu iritatia?Sper sa treaca cat mai curand
Noi suntem bine,mai mult pe afara.Ioana se trezeste des noaptea,maraie sau plange si ziua cand doarme mai maraie...Pana ii ies dintii cred ca imi ies si mie peri albi,dar mergem inainte.
O saptamana frumoasa!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete