Mamici cu 2 pitici (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Iulia, nici nu stiu cand a aparut, treptat treptat, se tot imbujora dar nu am dat importanta, apoi am remarcat si acele cosulete si pielea parca era cam aspra. Ii apare doar cand suge sau doarme, cand se incalzeste foarte tare. Chiar am crezut ca seamana in partea sotului , cu tenul mai alb, mai sensibil si am crezut ca se irirta de la caldura. Am asteptat sa treaca. Nu as putea sa spun exact cand a inceput sa apara. Nu stiu daca e de la mancare caci nu am observat un debut brusc. Poate trebuia sa o dau mai des cu crema pe fata, sa o hidratez, mie mi se parea ca trebuie sa-i dau cu ceva sa-i usuce cosuletele. In fine, vom vedea.
O sa-i dau si eu ketof , vad ca nu mi-a prescris, dar o sa-i dau si eu.

Am citit ca dupa intreruperea alaptarii mai trece si dupa varsta de 1 an, asa ca am sperante. Poate are si primavara un rol negativ.

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Nu mai zice nimeni nimic?
Iulia, Alex avea prurit cand avea roseata?
Am senzatia ca nu merg deloc cremele astea. La voi cand s-a vazut efectul? Nu dau inca cu locoid.

Mai, ce sa fac cu fata mea? Nu mananca aproape deloc. O fi de la dinti? Numai san ar vrea mereu. Oare mai face fata laptele meu? Parca zilele aste nici iaurtelul ala nu l-a mai vrut. Tot se face ca vomita. Oare are ceva? off, Doamne!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,imi pare rau ca au venit buluc toate.Nu stiu ce sa zic cu mancatul,mai ales ca ii vine sa verse.Eu ii mai fac jucarii uneori,dar macar nu-i vine sa verse.Greu.Na,se zice ca sanul nu ar acoperi toate nevoile bebelusului,dar daca nu vrea altceva...trebuie incercat totusi,greu cu sfaturile.Ii dai si ei ceva de lucru cand papa?Poate ii distragi atentia cumva sau canta-i,fa-te ca papi si tu,nu stiu ce sa zic,cu siguranta stii lucrurile astea,dar nu stiu ce ai mai putea face.
Referitor la DA si la noi a fost ;a fel,s-a inasprit zona din ce in ce mai tare.Alex a avut si prurit,tunci mai dadeam f putin locoid,caci nu mai suportam sa-l vad asa.Noi am folosit Trixera ca si crema de intretinere.Il clateam dupa baie cu ceai de trei frati patati.sper sa fiti bine cat mai curand.E bine totusi ca nu e chiar mica si ii poti da un antihistaminic,mie mi s=a parut cel mai bun.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crengu, uite aici niste poze cu Andrei cand avea un puseu uraaat de DA, era pe tot pieptul, pe burtica, la incheieturile mainilor si picioarelor, pe fata. Nici nu se vede in poze in totalitate. Dupa aceea n-a mai fost asa grav niciodata, aparea pe portiuni mici. Si noi am folosit si Trixera, si Atoderm, si Mustela, si Eucerin, le tot schimbam. Astea erau de intretinere, dadeam dupa baie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare
Crengu imi pare tare rau ca esti suparata pt Rianna, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau,dar o imbratisare si un

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Multumesc de sfaturi si sustinerela toata lumea.
off, am incercat multe metode cu mancarea.
Maine cred ca ma mai duc la un pediatru sa-i prezint situatia si sa vad ce zice. Sper sa fie totusi de la dintii de sus care sparg toti 4 odata cum v-am zis.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crengu, Paul manca foarte-foarte rau cand era in eruptie dentara - si el era un papacios la varsta respectiva. Ana nu-i chiar asa, da' acuma cred ca sta sa-i iasa maselutza si e mai fitzoasa - noroc ca-i face pofta Paul. Daca Paul ii intinde linguritza, manaca orice, numai sa fie din mana lui incercati cu Cristian

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Cand scriam de zor aseara a picat netul si am trimis cele cateva randuri pt Crengu!

Noi suntem bine, am stat mai mult pe afara zilele astea, caci altfel in casa imi fac parul cret!
Cu gradinita nu mai avem succes...nu mai vrea sa mearga si acolo nu sta la activitatile comune, se plimba, se joaca cand ceilalti lucreaza....deci incurca lumea, grupa, care e deja formata, asa ca...pana la toamna stam acasa. Nu pot insista ca el nu e inscris, deci sa fie obligate sa umble dupa fundul lui, dar din toamna se schimba foaia:atat el, cat si doamnele care au strambat din nas, ca deh! trebuia sa se ocupe mai mult de el....
Dragos ma exaspereaza cu mancatul, iar e la cura de slabire: daca il chem la masa, se smiorcaie ca are altceva de facut, cand ajunge in fata farfuriei ii trebuie alt meniu, daca il imbii cu o lista de posibile mancaruri imi raspunde "nu mutzumec" simt ca o iau razna. E mic si slab, dar e sanatos tun!
David in schimb are 3 mese pe zi: fructe, legume si cereale (toate servite cu lingurita) si mai si suge, dar din ce in ce mai putin, cred ca se va intarca singur, ceea ce ma bucura pt el, ca nu va suferi, dar eu deja sunt nostalgica dupa minutele bune in care se cuibarea la sanul meu.
dar asta e, am baiat mare!

azi e innorat, daca reusesc, ca stam mai mult in casa, mai intru!

mamaicilor si copiilor!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A fost prima noapte cand a dormit Andrei singur in pat. Patutul lui Raducu mic se transforma in pat de baietel. Se dau grilajele jos si tabliile se fac la jumatate, si asa avem un patut de baietel pentru cel mare. L-a ajutat foarte mandru pe taica-su la montat/demontat, i-am tot zis ca asta este patul lui Andrei de baietel, ca e mare de acum. S-a cam foit aseara, a vrut apa, biscuiti, una-alta, si-a carat niste maimutoi, dar in final a adormit singur. E pus patul in dormitor, linga cel in care dorm eu cu Raducu. Asa ca tati e boier, doarme singur in sufragerie.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Crengu,sper si eu sa fie de la dintzi.SA ne spui ce parere are pediatrul
Sanziana, voinicii,e bine ca cel mare e activ(la gradi cu atat mai mult),cu cel mai mic vad ca e ok,papa bine,super!
Gabi,super ca Andrei doarme singur.Pana acum cum adormea?Am incercat sa-l culcam si noi pe Alex cu iepurasul sau altcineva,dar fara succes.Mai asteptam.
Azi a fost din nou la gradi si a primit bulina rosie.A spus ca doamna i-a prins bulina in piept cu cuiul(nu stia ce e ala bold)Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput