Mamici cu 2 pitici (8)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am uitat sa-ti spun Iulia, Cristian papa dimineata cand pleca la gradi si ii dau pachetel pentru ora 10.

Ce parere aveti despre school after school?

Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Crengu, cam 1000 de ron este bona. Eu atat as oferi, am pus si anunt aici pe DC la mica publicitate.

Andrei al meu a avut dermatita atopica, foate urat, s-a declansat pe la 4 luni si l-a tinut pina spre un an, dar am scapat din fericire. Si Raducu e sensibil, dar nu ca Andrei. Nu orice iritatie este dermatita atopica. Asta de obicei se mosteneste. Fondul atopic (alergic adica) este din familie. La unii se manifesta respirator (cazul meu), la altii pe piele. Am scapat cu tot felul de creme si baie cu apa de taratze la 2 zile, grija la orice ii bagam in gurita, imbracat doar cu bumbac si lejer sa nu transpire. Daca vezi niste poze cu el la 4-5 luni te sperii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabi, tottusi am o mica indoiala ca ar fi DA, deoarece am citit ca ar trebui sa aiba si prurit iar ea nu are. Are doar acea iritatie pe fata. Deabaia astept sa ajung si la dermato sa vad ce ne spune.
Poate nu se comfirma diagnosticul si este doar o iritatie si va trece cu vremea.

Si am mai vazut si niste poze cu copiii cu Da si nu arata la fel si la noi. Doamne ajuta sa nu fie. Oricum ceva este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,ma bucur ca ai asao domnisoara ambitioasaIti seamana,asa-i?
Cami,La multi ani Sabinei,drum bun in tara si petreceri frumoase
Crengu,.E super ca papa Cristian dimineata.La noi merge greu,dar ca si tine,nu pot sa nu ma stresez ca nu papa.Of,si Rianna acum nu mai e mancacioasa sau asa e de candai inceput diversificarea?Legat de DA si Alex a avut ,a debutat pe la 2 luni si a trecut pe la un an.E stresant cu ea.Se vede in pozele lui DA.Oricum,vad diferenta la Ioana,pielea e fina,nu atopica,ca a lui Alex cand era bebe.Dermatita a avut-o mai mult pe fatza si cateva pete pe corp,erau ca niste zone aspre.Poate nu e si cazul vostru.
Imi place ideea de school after school,caci e mult mai lejer programul din familie,adica scapi de-un stres
Gabi,imi pare rau de bona,sper sa gasiti pe cineva de incredere
Ieri am fost si noi la Mall cu ambii copii.Pana acolo au dormit dusi ,nu aveau a se trezi,acolo au fost cumintei,Alex s-a dat cu toate masinariile alea,Ioana a privit si ne-am mai plimbat prin magazine,am facut mici cumparaturi.La intoarcere au chitait ,mai mult Ioana.Si eu care ma gandeam ca vor dormi dusiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Iulia, macar atat ma bucur ca papa dimineata lapte cu cereale si seara la culcare, caci in restul zilei e jale cu Cristian. Iar asta mica vad ca ii calca pe urme, inca de la inceputul diversificarii se face mereu ca vomita, scoate limba si parca nimic nu-i place, iar ce-i place , papa extrem de putin.
Astept sa mai vad dupa ce o intarc daca se mai corecteaza ceva.

Am fost la dermatolog si mi-a confirmat ca ar fi DA, chiar daca nu are prurit. Nu m-a lamurit daca va avea mereu sau vom scapa mai tarziu , spre 1 an cum vad ca multa lume a scapat. I-am luat A - Derma Exomega gel spumant si laptele de corp si asteptam rezultatele. Ne-a dat si Locoid dar inca sa nu dau, doar daca se face foarte nasol. Sunt tare trista si ma oftic de nu mai pot si cu iritatia asta si cu faptul ca nu papa. Acum parca ii curge un ochi si se tot freaca pe la el, ma tem ca a facut o mica conjunctivita. Off, off.

Ce sa va mai zic? Ca nu mai am chef de nimic.
Acum sunt cam varza cu moralul.

Iulia, te rog sa-mi pui o poza cu Alex, sa vad cum era iritatia lui. Poate ai si tu poze Gabi.

Iar tastatura vad ca ma lasa, ca numai aiurea imi scrie. Hai ca va las, noapte buna.

Mergi la inceput

Iulia, m-am uitat prin albumul tau, am vazut pozele. Asa este fata Riannei, fix la fel, are pe pometi acea roseata. Doamne ajuta sa scapam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Crengu, imi pare tare rau pt voi

Cami, vai de capul meu, am uitat de Sabina offf... recunosc, de cand nu mai suntem asa raciti si e si vreme mai frumoasa, ies rapid afara, cu orice ocazie, si de citit citesc rapid ce-i nou (pe forum) si nu m-am uitat la sarbatoritii lunii rusine mie...
Primeste de la noi cele mai calde urari de bine, La multi ani pe Sabinutza

toate mamicile

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Of,am scris si s-a sters
Crengu,imi pare rau ca esti necajita.Mi se pare ciudat cu dermatita asta aparuta acum.N-o fi de le vreun aliment nou introdus/Nici eu nu l-am dat pe Alex prea des cu Locoid,decat cand chiar nu mai suportam sa-l vad asaUite aici(http://good-times.webshots.com/photo/2201844740100978670yNEkYs?vhost=good-times) vad ca aveam tubul pregatit,ai zice ca e imbujorat peste masura,of,sper sa fie o forma usoara la voi.Imi amintesc ca i-am dat ,dupa 6 luni parca,ketof,un antihistaminic,cu care i-a mers foarte bine.Sa ne anunti cum mai e cu DA,poatee totusi trece repede.Cand ai constatat ca e in neregula?A,si in general toamna si primavara isi face de cap DA,cica.Of!
Sa aveti o noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ketof am folosit si noi la Andrei, se da cateva luni, 2-3, pentru desensibilizare. Si in pusee de DA dadeam cu Advantan Milk.

Aseara a fost sotul meu cu Andrei la tuns. Pina acum era un balamuc momentul asta, cu tinut cu forta, tuns la viteza cea mai mare.
Acum a gasit o frizerita tanara si rabdatoare, a stat o gramada cu el, l-a lasat sa umble pe la ustensilele ei, i-a aratat masina de tuns, si a stat baiatul meu cuminte si are in sfarsit o tunsoare fara zimti pe frunte sau ceafa, cu perciunii egali

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Gabi,ati scapat de un stres,super.De acum veti merge probabil doar la aceasta coafeza.Si noi am dat ketof tot o perioada mai indelungata.Am inteles ca acum nu se mai gaseste ketof,dar mai sunt altele(aerus parca etc)
Oana,plimbaretiiIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput