Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare tuturor!

Iata ca s-a implinit aproape un an de cand nu am mai aparut pe aici...
Sunt tare multe de spus,insa acum imi fac intrarea,revin in forta diseara,promit de data asta!
Pupici tututror,mi-a fost tare dor de voi,insa lucrurile au intrat oarecum pe fagasul lor si sper sa fiu prezenta la apel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani, Dany26 ! Multa fericire si sanatate si o zi frumoasa !

Iuli-Ana, bine ai revenit ! Ce mai faceti ?
Ellis, felicitari si voua pentru cei 14 ani impreuna !

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hheellooo

la multi ani dany 26!!!!
iuliana bine ai revenit!!!!!!!!!!!!!!!
asteptam sa mai "apara" si alte fete......stiu ele care...

sunt asa de suparata si speriata.......azi dimi am obs ca iasmi nu isi poate intinde degetul mare de la o mana, adica il tine strans.... e intepenit de la articulatie repede am luat la vazut filmuletele mai vechi si am vazut ca si acolo tine asa degetul... doamne oaree cum de nu am vazut pana acum>???? nu stiu ce poate fi, pt ca acum cand m-am uitat la ea era mult mai ok, mai flexibil, si il mai intinde desi nu la maxim..unde tre sa merg cu ea??? la ortoped???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

am mai observat ca doar dupa ce se trezeste e asda degetul (intepenit/amortit) ati mai auzit de asa ceva??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

LAVINIA,stati bine cu calciul si magneziul???Am avut si eu asemenea pb,se datorau lipsei de minerale..Acuma...eu sunt om mare,nu stiu daca asta e cauza la Yasmi...

ALINA,sa zicem ca suntem bine...Acuma...serios vorbind,cred ca avem cel mai sensibil copil de pe-aici...Luna si viroza,una mai urata ca cealalta...Sunt campioana in impachetari anti-febra,in datul siropului de tuse si antibiotic impotriva vointei Dariei si...ma mai pot lauda cu astfel de recorduri,dar nu vreau...Am trecut prin niste perioade f dificile si nu mai vreau sa povestesc,important este ca am depasit cu bine ultima viroza fara antibiotic si este mare lucru pt noi...
In rest...e ok,Daria merge de la 9 luni,rosteste jumatate de cuvant(nu pt ca nu ar putea rosti tot cuvantul,insa nu vrea),are o personalitate care ne-a cam pus in genunchi...
O sa incerc sa pun niste poze,daca imi mai amintesc cum,daca nu,poate ma ajuta cineva,stau tare prost la acest capitol...
Am vazut copii tare frumosi,trebuie sa invat care si al cui este,sa nu fac confuzii,asa ca mai acordati-mi un pic de timp va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Salutare!!!!

Dany26, LA MULTI ANI!!!!!!! SA FII SANATOASA, FERICITA, SA AI PARTE NUMAI DE NOROC IN VIATA!!!!

Iuliana, bine ai revenit. Imi pare rau sa aud ca e atat de sensibila printesa ta. Uite vreau sa-ti spun ca in aceeasi situatie cu tine s-a aflat si nasa mea cu pitica ei care acum are 2 ani. la aia mica totul se tragea d ela dintosori, de cate ori tb sa-i iasa un dintisor/maseluta facea o chestie nasoala: rosu in gat, laringita, febra peste febra. De cand are toata dentitia nu a mai avut urma de raceala sau de febra.

BB, eu tind sa cred la fel ca Iuliana ca e o lipsa de calciu sau de ceva. In acelasi timp ma gandeam daca nu cumva si-a luxat degetul, dar daca ai vazut-o ca-l misca cred ca nu e asta. Ar fi bine sa o vada si pediatra si un ortoped. Sunt absolut convinsa ca nu e ceva grav

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Noi am petrecut cu injectii... Am plans si eu si ea zilele astea cat sa ne ajunga un an de zile.....

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna seara fetelor,
Cati, asa suntem si noi, limba comuna e engleza, sotul meu vorbeste cu Joshua olandeza, eu romana iar cind suntem impreuna engleza. De inteles intelege Joshua, olandeza sigur si engleza surprind de multe ori ca intelege.

BB si Cati, mie astea mi se pare manifestari de anxietate de separare, dar nu sunt motive sa va ingrijorati zic eu, o sa treaca.
Ana, bine ai revenit :)

La multi ani Dany26, sa te bucuri de ziua ta si sa fie un nou inceput, plin de bucurii si impliniri!

BB, nu stiu ce sa zic de degetelul lui Iasmi :(

Alina, la voi cum e cu alaptatul Mariei? (eu cu problema mea) Cum maninca Maria?

Mihuta, imi pare tare rau sa aud asa ceva, cum e Sophia, asa rau s-a simtit??

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

iuliana, roxxy, flory va multumesc pt raspuns. luni dimineata voi suna sa fac programare la ortoped,,....ca in pediatra ei nu am asa mare incredere!!

mihuta, imi pare rau ca buburuza mica trebuie sa treaca prin asa ceva. sunt asa micuti....ti se rupe sufletul cand ii vezi cum sufera..... sper sa treaca cat mai repede.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna fetelor...ma scuzati ca intru pe subiectul vostru...insa am o problema..
Piticul meu de nici 1 an are varsat de vant si sincer nu stiu ce sa ii mai dau pentru mancarimi, dureri....

Stiti cumva daca ceaiul de musetel il ajuta si impotriva mancarimilor? Oricum il dau sa impiedic infectarea blisterelor, insa pot sa il combin cu taratza???
Intreb si eu, ca acum nu vreau sa ii fie mai rau...S-a confruntat cumva cineva cu asa ceva???

Va multumesc

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Noi doi si maimutzica
Exploratoru' Bitzu'
M-am nascut de ziua mea
Poveste siropoasa
www.TickerFactory.com/weight-loss/w6inu1h/" target="_blank">
Sa revenim la normal
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU !

Impreuna vom reusi!!!

Mergi la inceput