Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
felicia, eu stiu ca exista ceva creme/lotiuni speciale care se recomanda in varicela. multa sanatate.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Vasari spune:
Lavi, stai linistita, sunt sigura ca e totul bine, cred ca iti ajunge sa te uiti la Iasmi si sa vezi asta. Va pup si sunt sigura ca se va rezolva.
Iuli-ana, multa sanatate de acum incolo. 
Pufulet, Maria suge des, cand vrea lapte stie sa ceara. Nu mai vrea cat suntem in parc sau prin oras, iar de mancat eu cred ca stam destul de bine. De la 1 an si 3 luni s-a imbunatatit vizibil situatia. Nu vad semne ca ar vrea sa renunte sau ca ar putea, eu nici nu ma mai gandesc la asta. Luasem in calcul intarcarea treptata cand voiam sa fac bb2, dar ne-am regrupat si o las in ritmul ei, cat vrea. Mie imi place, nu imi fac niciun fel de griji, nu ma deranjeaza deloc, am aceeasi libertate de miscare pe care as avea-o si daca nu as alapta-o... azi a adormit in timp ce-i citeam o carte (deci se poate!), iar cat a fost bolnava am fost recunoscatoare ca inca e alaptata, pt ca altceva nu a mancat sau baut. Fiecare copil e pregatit la alta varsta. Mi se pare foarte frumos de exemplu cum evolueaza Eva. Sper sa am si eu norocul asta.
Mihuta, va trimitem numai ganduri bune ! Multa sanatate si sper sa nu mai treceti vreodata prin asta ! 
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Vasari spune:
Fecian, Maria a avut varicela, dar o forma f usoara, nu i-am dat cu nimic pt ca nu era cazul. Cred ca a avut 10 bubite in total. Stiu ca e un unguent la frmacie care ajuta, dar nu cred ca taratele fac bine. Daca nu poti da de pediatru, mai bine intreaba o farmacista. Multa sanatate !
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi iuliana, roxxy, flory va multumesc pt raspuns. luni dimineata voi suna sa fac programare la ortoped,,....ca in pediatra ei nu am asa mare incredere!! mihuta, imi pare rau ca buburuza mica trebuie sa treaca prin asa ceva. sunt asa micuti....ti se rupe sufletul cand ii vezi cum sufera..... sper sa treaca cat mai repede._ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
BB daca vrei nr de chirurg ortoped... la policlinica Hipocrate e doctor Tepeneu ... Eu la el am fost cat a fost Raul cu piciorusele in gips pana la 4 luni
...urata perioada... dar ma bucur ca ne-a ajutat mult si acum e ok.Nr e 202202.Sper sa fie ok ...dar dute sa vezi
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
BB daca vrei nr de chirurg ortoped... la policlinica Hipocrate e doctor Tepeneu ... Eu la el am fost cat a fost Raul cu piciorusele in gips pana la 4 luni ...urata perioada... dar ma bucur ca ne-a ajutat mult si acum e ok.Nr e 202202.Sper sa fie ok ...dar dute sa vezi![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ank,
, iti multumesc frumos. luasem nr asta si pe cel al dr-ului boia de la gravi si mamici de Tm. acum sa vad la care gasesc mai repede liber.pusi
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi eu nu stiu ce e cu iasminuta mea, de cand am fost in italia, e dependenta de mine, nu sta deloc fara mine, vrea doar in brate, plange si ma striga daca nu ma vede, in somn ma striga cu disperare....ma pupa toata ziua si am iubeste, striga dupa mine "mama mea", "mami meu" ,ea nu era deloc asa, nu avea nici o problema sa stea cu oricine, fara mine. eu nu am facut mancare in brate cu ea cand era mica si uite ca fac acumn.....la aproape 2 ani!!! masele/dinti nu ii mai ies, ca le are pe toate/toti crescute destul de mari. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
sincer si la noi e aceeasi problema de cand am venit din londra..raul plange in hohote dupa tata-su si cecilia urla pana o iau eu in brate de la cine e... si cum am luato tace instant.
daca sunt in aceeasi camera toata se intoarce numai sa ma vada non stop... e disperata sa o bag in seama... si credeti-ma ca o bag in seama .... si inca cat
..Parca e lipita de mine... si raul saracul de abea asteapta sa ma prinda singura sa sara si el pe mine
... offf
...Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Ank83 spune:
si inca ceva... stai linistita lavi ... ca sotul a stat pe toaleta cu Raul in brate
... urla la usa la toaleta.. si pana nu la luat in brate nu sa potolit... si nu se dadea dat jos nici cand si-a terminat problema...
.. Doamne...
Ma gandesc ca e din cauza prea multor schimbari ce au intervenit in viata lor in decurs de o luna
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
adra_bell spune:
Neata!
Dany, La multi ani!... cu intarziere, sa ti se indeplineasca cele mai secrete vise
Bb, eu nu cred ca este de ortoped, dar sigur va sti doctorul sa te indrume. Probleme cu lipsa de magneziu am avut si eu, mi se chirceau degetele, mai ales la picioare, dar era foarte dureros.
si sa fie bine!
Felicia, poate mixtura mentolata ar ajuta-o, nu trec bubitele mai repede daca dai cu ceva pe ele, doar sa nu o mai deranjeze. Dar sigur stie doctorul mai bine!
Alina, astept si eu sa adoarma Eva altfel decat la san, deocamdata nu functioneaza nimic altceva.
Mihuta,
mult pe Sophia pe intepaturi, ar fi fost mai usor cu branula, asa dor antibioticele astea facute intramuscular
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
Roxxy80 spune:
Neata!
Mihuta, multa, multa sanatate printesei. Off ce greu e cand sunt bolnavi puii.
Fecian, mixtura mentolata se foloseste pt bubitele aparute la varicela. Le mai calmeaza mancarimile. Sa-i tai bine unghiutele ca sa nu se scarpine pt ca raman semne.
Ank, si eu am aceeasi problema cu Matei. Pur si simplu il sufoca pe taica-sau (si barbate-meu nu a fost plecat de langa el nici o zi in ultimele luni). La toaleta merge cu el, se tine dupa el peste tot si cred ca il striga ''tati'' de cel putin 100 de ori pe zi. Aseara a plecat si barbate-meu la un meci cu fratii lui (nu mai fusese de cand l-am nascut pe Matei) si nu-ti spun ce show a facut Matei. S-a jelit cam o ora in fata usii. Il striga cu disperare. Si asa patesc mereu daca e treaz cand pleaca taica-sau la munca
. La noi situatia asta tine de vreo 2 luni.
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 21+
bb_yasmi spune:
neata
am urmarit mai atent problema si : se trezeste cu el intepenit la jumatate si dupa o juma de ora chiar o ora isi mai revine, devine la flexibil.
adra, iasmi nu s a plans niciodata de vreo durere, probabil de aia nici nu am obs pana acum...
adina, cami, lala?????
_