Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Sa te uiti cand doarme ca poate il tine ia in vreo pozitie ciudata: indoit de exemplu. ma gandesc ca daca ar fi fost ceva ar fi tot timpul intepenit. Imi dau si eu cu parerea.

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

neata

am urmarit mai atent problema si : se trezeste cu el intepenit la jumatate si dupa o juma de ora chiar o ora isi mai revine, devine la flexibil.

adra, iasmi nu s a plans niciodata de vreo durere, probabil de aia nici nu am obs pana acum...

adina, cami, lala?????

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Neata,fetele!
ROXXY,felicitari pt printesica mica!
Intr-adevar,fiecare viroza a coincis cu cate o explozie dentara,ma gandesc cu groaza ca are gingiile de jos f umflate,sper eu sa nu ma pasca vreo alta minune...
Si eu am aceeasi pb cu Daria,nu ma lasa niciunde singura,trebuie sa o iau cu mine in baie,bucatarie,nu o mai tenteaza jucariile,cartile,nimic,ea vrea cu mami.Visam sa fie un copil independent si sa nu se ataseze asa mult,insa fiind singurul parinte de langa ea,se pare ca trebuie sa ma resemnez.

MULTUMIM PT TOATE URARILE DE BUN_REVENIT!

MIHUTA,de ce i-a dat injectabil,ce pb are ingerasul vostru?Multa sanatate,sa fii tare,mamico!

LAVINIA,am vb cu pediatra noastra in care eu am incredere...E posibil ca Yasmi sa fi preferat in burtica o anumita pozitie care ii afecta degetelul si sa se fi obisnuit cu ea,iar pb sa apara abia acum,adica acum sa o jeneze.Are vreo pozitie in somn care ii solicita degetelul?Adica...doarme cu manuta sub ea/cap???

Mergi la inceput

Eu m-am confruntat cu o alta pb vizavi de degetel...Daria a avut o lipsa acuta de vit A care sa manifesta prin exfolierea pielii de pe degetelul mare al mainii stangi...Cu exfoliere pana la nange...Am scapat momentan,cu 20 de pic de vit A timp de o luna...Nu va spun cum arata degetelul ei,pana si unghia se deformase un pic...Nu a mers figura cu niciun unguent,nu statea cu degetul pansat,a fost urat,insa sper sa treaca si asta...

Mergi la inceput

Iuliana, multumesc pt urari .

Fetelor, eu cred ca am descoperit de ce se constipa Matei. De la Nestle Junior i se tragea. E am trecut de la Nan 2 la Nestle Junior cand a facut un anisor si cam de atunci tot facea kk tare, desi am avut zile intregi in care i-am scos din alimentatie bananele, fainoasele etc.
De 2 zile am trecut pe Milumil Junior si tot de atunci face kk normal desi a mancat si covrigi si banane la greu.
Mult mi-a luat sa-mi dau seama de la ce i trage constipatia.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 21+

Mergi la inceput

ROXXY,si eu ii dau tot nan junior...dar nu am avut niciodata pb,Daria are 2 scaune /zi.Normale.Si papa si covrigi,si banane.Poate Matei mosteneste pe cineva cu pb de tranzit?
De fapt...fiecare copil este unic,ce mai conteaza ca unora le prieste nan si altora nu,e chestie de unicitate...

Mergi la inceput

Ideea e ca pana la un anisor nu am avut niciodata probleme cu el sa fie constipat. Si de cateva luni tot facea kk f f tare. Odata chiar a facut o mica fisura anala de m-am speriat ingrozitor. Eu i-am dat de cand s-a nascut laptic praf din gama Nestle si nu mi-a trecut prin cap ca de Nestle Junior i se tragea.

Citat:
citat din mesajul lui iuli-ana

ROXXY,si eu ii dau tot nan junior...dar nu am avut niciodata pb,Daria are 2 scaune /zi.Normale.Si papa si covrigi,si banane.Poate Matei mosteneste pe cineva cu pb de tranzit?
De fapt...fiecare copil este unic,ce mai conteaza ca unora le prieste nan si altora nu,e chestie de unicitate...

Ana,mami de Daria-Elena,26.12.2007
http://picasaweb.google.com/state.ana/PozeDaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iuliana, multumesc frumos pt interesul tau. nu stiu ce sa mai zic, iasmi nu are o pozitie anume de dormit.
sincer nu cred sa fie de la lipsa de calciu, magneziu, etc.
ma gandesc ca poate e posibil sa fi picat pe el, sau sa se fi lovit cumva.
nu stiu..... maine dimi fac o programare sau merg direct la spitalul de copii cu ea. stiti cumva daca e nevoie de trimitere la spitalul de copii???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

nu a mai scris nimeni azi????

noi am fost la plimbarici azi. am profitat si eu de tati azi un pic... si am fost la solar... si m-am interesat de ceva sedinte de intretinere corporala.........dar cand a aflat sotziorul meu pretu' era sa cada...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Ati fost cam vorbarete sau am lipsit eu cam multisor?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Astazi am aflat ca am castigat primul premiu, si anume locul III, la primul concurs la care am participat. E doar meritul Mariei si al lui Bogdan, poate si al meu ca am pus la bataie blogul.
Felicitari, Adra ! Ca sa fiu putin carcotasa, cred ca tu ar fi trebuit sa ocupi primul loc.

Felicitari dragelor!
Am lipsit vreo 3 zile si din blogosfera asa ca sunt in urma cu vestile.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput