Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Alta realizare ar fi ca spune caca demult inainte sa faca, am intarziat noi sa-i cumparam olita, i-am cumparat in sfarsit si nu vrea sa stea pe ea. Sa-i iau alt model?

Felicitari!
Parerea mea e ca va face la fel cu oricare alt model. Important e ca a inceput sa constientizeze,de-acum trebuie sa o imprietenesti incet incet cu olita,iar asta o vei face mult mai bine inspre vara cand va avea mai putine haine pe ea.Sau chiar deloc.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineta!
desi am zis ca nu mai plec nicaieri sotul a insistat si astfel am ajuns la Arieseni...vremea destul de capricioasa dar ne-am descurcat excelent...Ana s-a comportat super ,nu am avut nici o treba cu ea decat sa-i servesc mancarea in rest le-a luat la joc pe prietenele mele...pe mine nu m-a solicitat mai de loc... fiind inca 3 copilasi am avut acces nelimitat la bucataria pensiunii pt. a prepara mancaruri, spalat sticlute ,incalzit lapte/apa, curatat mere etc.
mamaaaa...oare din ce cauza se comporta picii asa, de unde dependenta asta ?cred ca e vb de schimbare, de acomodare la noua locatie, la bb si la ank,....la ceilalti chiar nu stiu...dar am obs.-acum ca vb voi- ca si Ana il striga destul de des pe tata..dar nu se lasa cu plans ,eventual o caraila scurta...
buna iuli-ana!a trecut ceva timp...
bb...pt. Yasmi..astept sa vad ce e....
mihuta...vai vai....stiu ce inseamna, multa sanatate refacere rapida... eu va sfatuiesc ca atunci cand e vb de injectii la copilasi sa le montati branula!
roxxy, ma bucur s-a rezolvat cu constipatia lui Matei...ce usurare pt. el !
buna ziua si tie mariussimiuc!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am venit sa beau cafeluta cu voi,repede repejor,ca p-aia uit si iar nu mai dau cu zilele pe aici! Ca doar tre sa-mi respect statutul de veterana...

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Miha, unde dispari iar? Vreau si eu sa fac bomboanele Rafaello de pe blogul tau, de care lapte praf pun?
Felicitari pentru stea! Ai vazut ce dreptate aveam cu blogul? M-ai depasit in zelist
Poze de mai

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Buna ziua fetelor!

Ne mai tineti minte?Nu am mai avut timp sa intru mai deloc,am avut foarte multa treaba,Maria ma solicita la maxim....
Noi suntem bine,ne chinuim cu o raceala care a trecut dar acum a reaparut,Maria are 11 kg si 83 de cm,manaca bine nu ma vait,a inceput sa vb din ce in ce mai mult repeta cam tot ce aude si e foarte energica!
Nu am mai avut timp nici macar sa citesc din cand in cand dar sper ca toata lumea e bine,in special piticii,si o sa incep sa mai studiez si eu poze noi!
O sa mai pun si eu cateva poze cu Maria pt cine vrea sa ne vada cum am crescut!
Va pupam si o zi frumoasa!http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/MariaUnAnSi3Luni#

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua si de la noi!

nu m-am putut abtine sa nu intru sa spun ca am vazut 2 fetite dulci rau de tot.

pe Eva (nora mea, sa fie clar)

http://picasaweb.google.com/andratatu/Vara2009#5331913999703843634
si pe Maria (uberbax)

http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/MariaUnAnSi3Luni#5322691425420100258
o alta carliontata!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Buna!!!
Si eu ma tot chinui sa intarc fata si tot nu reusesc...asta ca am vazut ca nu sunt singura care inca mai da tzatza...ii tot dau biberonul in fiecare seara, ba inainte de baie, ba dupa, dar fara un rezultat prea mare, reusind sa bea 40, 50 de ml.
Am lasat-o cu mama soacra si nu a avut nicio problema: a adormit pe picioare, a mancat mai mult decat ar fi mancat de la mine...deci se poate.
Numai ca saptamana trecuta m-am simtit cam rau si nu puteam sa iau nicio pastila, nu aveam nici rabdare sa o culc, sa ii dau sa suga...pentru ca abia stateam pe pat. Asa ca m-am hotarat sa nu ii mai dau deloc, este vremea sa bea lapte praf, pentru ca are tot ce ii trebuie acum, e bogat in vitamine, minerale, pe cand sanul nu mai e asa bun...poate gresesc, dar incerc sa ma motivez singura. Am incercat la pranz sa nu ii mai dau tzatza si am reusit sa o adorm( mai greu)stand asa langa ea si cantandu-i. VREAU (sper sa reusesc) asa sa fac si diseara, sa ii dau biberon si sa o adorm langa mine. Peste noapte (pentru ca se trezeste de n ori) o sa ii fac biberon cu lapte, cu ceai...o sa fie greu, o sa se lase cu plansete dar trebuie o data si o data sa incercam si noi. O sa il culc pe tati in sufragerie, ca sa se poata odihni, ca el se duce la serviciu.
E bine sau rau asa dintr-o data sa o intarc? Sunt cumva niste pastile pe care le pot lua? Ca ma gandesc cum o sa fie si pentru mine...trebuie sa ma mai mulg putin in primele zile? Va intreb ca am inteles ca poat avea dureri mari zilele urmatoare. Oare voi reusi?

Georgiana,
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Georgiana, dupa parerea mea e rau, asa dintr-o data. Laptele tau este bun inca, de ce crezi ca este mai bun laptele praf? Este un mit chestia asta cu laptele care nu mai e bun dupa 6,10, 12,18 luni (am auzit si eu fel de fel de pareri). S-au facut analize care l-au infirmat.
Poti lua pastile, Bromcriptin (am inteles ca da reactii secundare f nasoale) sau Dostinex (cica ar avea mai putine reactii secundare), dar ambele sunt preparate hormonale care creeaza un dezechilibru. Ambele se dau numai cu reteta
Eu as incerca varianta cu muls cate putin cat sa detensionezi sanii si ceaiuri de menta si salvie.

Ah, si e excelent ca bea 40-50 ml de lapte praf, a mea nu bea deloc! Da-i putin timp, o sa vezi ca o sa accepte mai usor daca mergeti treptat. Succes, orice cale alegi!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ziua buna mamici

nu am mai citit de cateva zile bune, dar mi-a soptit o pasarica ca mi-ati urata la multi ani; deci vasari, bbyasmi adra si roxxy mersi mult

am si eu o intrebare ; acum pt ca au deja 1 an si jumate puii nostri le putem da in aceeasi zi si un ou si carne, la mese diferite?

citesc din urma si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaooo!!

Am revenit si noi la programul normal dupa plimbari si musafiri. pozici noi de-aici...

Am citit un pic pe diagonala din urma ... am vazut copilasi frumosi Eva, Maria, Raducu , am citit cum ati petrecut zilele astea ...

alina - Maria cum mai e??
bb - ce ai facut cu degetelul fetei? Ai fost la dr?

_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput