Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)
Raspunsuri - Pagina 18
uberbax spune:
Fetelor am si eu o intrebare ,in special pt cele din Bucuresti care ati comandat la Babypoint,cum vine comanda prin posta?sau se ridica de undeva?
Va multumesc!
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Ciaooo!! Am revenit si noi la programul normal dupa plimbari si musafiri. pozici noi de-aici... Am citit un pic pe diagonala din urma ... am vazut copilasi frumosi Eva, Maria, Raducu , am citit cum ati petrecut zilele astea ...alina - Maria cum mai e?? bb - ce ai facut cu degetelul fetei? Ai fost la dr? _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
ai vazut si poze cu Raducu meu???
Cristina si Radu 3.12.2007
abramburika spune:
Pai cu Raducul tau la zoo .. de pe picassa .. sau is beata eu??? 
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
dany26 spune:
adra si noi stam exact la fel la cap. olita si sotz![]()

elis felicitari pt cei 14 ani!si muuuuuuuuuulti inainte!!!!!!!!!!!
roxy si andrei a avut perioade de constipatie in ultimele luni care il tin cam 2-3 sapt
(adica face kk maslinute si putin, desi eu banana i dau f f rar iaar branza cam de 4 ori pe sapt)
dar covrigeii constipa?
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui abramburika Pai cu Raducul tau la zoo .. de pe picassa .. sau is beata eu??? ![]() _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
aaaaaa.....

Cristina si Radu 3.12.2007
adra_bell spune:
Da' ce chic e ai vazut?
| citat din mesajul lui abramburika Pai cu Raducul tau la zoo .. de pe picassa .. sau is beata eu??? ![]() _ Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno??? |
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
Buna ziua!
iar sunt in urma cu cititul, cu scrisul...
vineri am fost la cheia, la Slanic la salina, ne-am plimbat si distrat cu pitica;
CREEM - am mai pus retete pe blog!
, ultimele 2, cu pui sunt super bune, a la Jamie..voi mai pune zilele astea...
FLORY - ai perfecta dreptate; vineri am reusit sa ajung la manastire la Ghighiu
BB - lasa fata sa isi manifeste dragostea...de-ai stii cum ne iubim noi...
IULI-ANA

, va mai asteptam. ma intristeaza experientele voastre, cu miere cu polen ai incercat sa ii mai cresti imunitatea?
BB - stiu si eu ca intepenirea asta poate fi de la lipsa de calciu, la noi, nu stiu de copii...vezi pediatrul ei si un ortoped, apoi;
LA MULTI ANI, DANY! scuze de intarziere!
MIHUTA - pupici Sophiei, tare greu e sa fie copilul bolnavior!
eu sunt racita si ma rog doar sa nu capete ceva puica de la mine!!!!!!!!
ROXXY - si eu care laudam nestle junior ca nu se mai constipa Alessia! serios, cred ca tine de metabolismul fiecaruia!
CRISTINA - bine ati revenit!
MIHA - DAT MATALUTA DE CE LIPSESTI?
eu sunt cu glezniera pe piciorul...stang...azi era sa cad din nou, am calcat "stramb", nu am cazut, dar mi-a troznit un pic glezna; sper sa fie doar o entorsa, oricum la spital nu ma duc decat daca nu mai pot calca; imi venea sa mor de oftica...nu sunt in stare sa merg pe strada si am niste oase de pui rotisat!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
iuli-ana spune:
Salut pe ziua de azi!
Doamne,ma uit la copii de aici si ma minunez...Ce fete si baieti frumosi...

BB,ati fost la doctor???
ELLIS,mi-era dor de tine...

Ma gandeam ca Daria mea nu mananca in continuare fructe si-mi aminteam ca anul trecut imi scriai fel de fel de retete cu fructe,doar-doar o imbii pe puica asta capoasa...![]()
Am incercat si cu mama lu' mierea,si cu broncho-vaxom,si cu septilin...cineva ne spunea ca este ereditara sensibilitatea asta a ei...Si intr-adevar,si eu,si sotul meu am fost niste catastrofe la capitolul imunitate cand eram la varsta ei...Macar de ar fi asta,ca suntem 2 persoane care se imbolnavesc f greu...![]()
Vezi ce faci cu piciorul tau,iti dorim insanatosire grabnica!
Si ce de retete pe la tine si MIHA...Sunt intr-o cura de slabire permanenta,salivez continuu la bunatatile voastre...
DANY 26,LA MULTI ANI CU INTARZIERE!SA FII FERICITA,IMPLINITA,NOROCOASA SI...BANOASA!
iuli-ana spune:
MAi fetelor,cum pot pune poze la semnatura???Tot incerc sa pun alta semnatura si nu mai stiu...