Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (176)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua!mi s-au dus planurile de rapa...vroiam sa plecam la Arieseni, cu copila cu tot, dar vizionand prognoza meteo... ploi...nu mai plec
ancadragoman...soacra ta e culmea!de la mine ar fi avut ce auzi...dar e mai bine ca ai tacut...eu,pe de alta parte, imi doresc ca soacra mea sa fie asa,ea insa nu mai conteneste sa-i las fata, sa mergem la ea sa stam acolo, sa doarma acolo copila..etc. lucru care eu nu-l vreau si devine dificil sa ma tot fofilez...
ellis, pai si la Ana e mica, dar nu am de gand sa o mai las sa se mareasca...daca e mai putin e mai usor de manevrat
acum am de lucru...am iesit....
distractie placuta tuturor de 1 mai!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Multumim de urai, Bianca....dar si noua ne-a stricat vremea planurile de gratar

Pufu...si noi stam foarte foarte prost la capitolul mancare. Si eu tot pe motivul asta as vrea sa o intarc. De ex. azi a mancat asa: dimineata la 10 trei dumicati de painica cu ou, pe la 16 supica de galuste aprox. 10 lingurite, la 19.30 un biscuite. In rest san, dimineata, inainte de somnul de dupa amiaza, adica pe la 13, si inainte de somnul de seara, adica pe la 21.30. si o sa mai suga si peste noapte de vreo 2-3-4....ori.
E slabaaaaa...(9 kg) de ii numar coastele. In afara de chestia asta, e bine, e vioaie, e joaca, vorbeste cat de cat, nu ca Sophia Mihutei, dar ne intelegem cumva.

Ellis...si mie imi plac mancarurile tale! Sa mai pui retete pe blog!

Adra ma bucur ca Eva se intarca singurica incet incet. E cel mai bine! si pentru ea si pentru tine.

Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mai e cineva???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Anca, vorba Andrei, nici eu nu ramineam calma, nu stiu daca i-as fi zis ceva totusi dar de enervat sigur m-as fi enervat... eu intotdeauna am zis ca atunci cind e asa dificil cu bunicii mai bine o bona, decit sa ajung sa te rogi de ei si sa te lase balta sau sa iti reproseze cit te ajuta. Macar la bona stiu ca ii spun ce si cum vreau si pot sa fac asta ca o platesc si are program

Andra, stam in Cluj, la noi in casa se vorbeste romana, engleza si olandeza. Sunt foarte curioasa cum o sa evolueze la capitolul limbaj ...
E tare bine asa, ca Eva si maninca, atunci nu e problema. O sa mai astept un pic, cum ziceai si tu, dar acum chiar imi e greu ca de citeva zile cum ma vede cum se catara pe mine si vrea tzitzi :( Si bineinteles, mincare nu

Ellis, asa e, acum ar fi important sa ne amintim sa multumim.... interesant cum oamenii se indreapta spre aspectele spirituale de multe ori cind au nevoie dar cind e bine nu se mai preocupa de ele asa de mult, sau deloc ...

Cati, asa e si al meu in multe zile....si uneori tare greu imi adun farimele de rabdare sa stau si sa ma stradui sa ii dau sa manince... de vreo 3 zile vrea sa manince numai singur, si e un dezastru, ca doar iti dai seama, ajunge cu lingura goala la gura in 3 cazuri din 4, si nu ma lasa nicicum sa ii dau si eu.

BB, eu mai bintui un pic pe aici :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

eu nu stiu ce e cu iasminuta mea, de cand am fost in italia, e dependenta de mine, nu sta deloc fara mine, vrea doar in brate, plange si ma striga daca nu ma vede, in somn ma striga cu disperare....ma pupa toata ziua si am iubeste, striga dupa mine "mama mea", "mami meu" ,ea nu era deloc asa, nu avea nici o problema sa stea cu oricine, fara mine. eu nu am facut mancare in brate cu ea cand era mica si uite ca fac acumn.....la aproape 2 ani!!!

masele/dinti nu ii mai ies, ca le are pe toate/toti crescute destul de mari.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

BB...sa stii ca ti-am vazut si eu pozele...gratie linkului pus de Anca...ca tu l-ai sters repede Mi-a placut cea cu floricele in par! pupam doua fete frumoase

Pufu, am o prietena maritata cu un olandez. a stat cu fata pe acolo (prin olanda) pana la 1 an, apoi a venit in Romania. Sotii intre ei vorbesc engleza, ca ea nu stie olandeza, el nu stie romana. Iar fata (are 2 ani si 8 luni)...o scumpa si o desteapta, intelege ce-i zice tasu, dar ii raspunde in romana Asa ca eu zic sa nu-ti faci griji!

Acum ma gandesc ce sa-i fac/dau maine sa manance fetei si sa si vrea

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

eu nu stiu ce e cu iasminuta mea, de cand am fost in italia, e dependenta de mine, nu sta deloc fara mine, vrea doar in brate, plange si ma striga daca nu ma vede, in somn ma striga cu disperare....ma pupa toata ziua si am iubeste, striga dupa mine "mama mea", "mami meu" ,ea nu era deloc asa, nu avea nici o problema sa stea cu oricine, fara mine. eu nu am facut mancare in brate cu ea cand era mica si uite ca fac acumn.....la aproape 2 ani!!!

masele/dinti nu ii mai ies, ca le are pe toate/toti crescute destul de mari.

_

Exact prin asta trec si eu...de vreo trei saptamani, de cand am fost la o petrecere si am lasat-o (adormita) cu mama. S-a trezit si am venit repede, dar...urmarile sunt ca nu ma mai scapa din ochi nici la toaleta. sper sa fie doar o perioada si sa-i treaca repede...si lu Sofi si Iasminei

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput

cati, astept sa mai pui si tu poze!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cati, astept sa mai pui si tu poze!!

_

salutareeeeeeee!!!!!!!!!

sunt prima azi...normal, doar toata lumea e plecata...

Cati, am admirat pozele Sophiei...e o dulceata de papusica...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Mai fetelor...ati ramas la gratare???/ Unde sunteti?

Noi am petrecut foarte frumos azi...plimbari in parcuri si pe malul marii! Intre ele masa la restaurant platita de sora mea ce mai...rasfat in toata regula!

BB...te-am lasat aseara brusc pentru ca se trezise Sofia!
Cu pozele sunt cam lenesa...am facut o gramada, da nici nu le-am descarcat din aparat

Eladea...multumim de complimente!

Mai, de Aralia mai stie ineva ceva? Mi-era dor sa o mai vad pe Alexia!
Dar Adina...a mai scris de Floris?

Nici nu mai tiu de cand nu stiu de ele! Si sigur mai sunt fete de care nu mai stiu...dar neuronu meue prea relaxat la ora asta

Noapte buna!

Poze Maria Sofia

Mergi la inceput