Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 9
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti neata, noi suntem treji de la 6.30, dupa ce oricum azi noapte am dormit in camera lui bb si l am verificat des, ca a avut niste accese de tuse suparatoare saracutul Azi luam omronul u22 pe care l ati laudat mamicilor, stau si citesc ca racelile nu se mai accentueaza daca este folosit ap. de aerosoli cu ser fiziologic macar, si ma intreb de ce nu am avut asa ceva in casa pana acum. E adevarat ca dupa grozavia prin care am trecut cand avea bb 3 saptamani de viata, pana in prezent nu prea ne am mai confruntat cu probleme de sanatate. E cica la oferta aparatul la reprezentanta, pana la sf lunii e la jumatate din pretul oficial. Vine si doctora sa il consulte azi. Noaptea trecuta alerga sotul prin oras dupa sinupret si eurespal, i am dat doar eurespal o doza mica, ca nu stiam ce sa ii mai fac sa ii stopez tusea groaznica. cam asta e cu noi, nu imi vine sa cred ce vioi e in momentele cand nu tuseste si nu plange jelindu-se. Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Ema si cat inseamna jumatate din pret?Eu am sunat la ei sapt trecuta si mi-au spus cam acelasi lucru, si pretul era de 7mil.L-am gasit pe un site in Anglia cu 78lire asta inseamna jumatate din jumatatea oferita de astia, drumul inca 7lire, la mine a fost o incurcatura treb sa mi-l aduca azi o prietena dar cei de la delivery au gresit adresa ei si pana la urma va sosi cu posta va dura inca cateva zile dar prefer sa astept decat sa-l iau din Ro unde preturile sunt exagerate.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Ellenuta spune:
ma plangeam ca eva nu se catara .. ei bine de doua zile eva se catara oriunde si pe orice ...
ieri striga din baie tare si raspicat .. MA-MA! MA-MA! .. ma duc repede caci eram sigura ca face vreo prostie .. ea trasese scaunul de plastic langa chiuveta si se urcase pe el sa se spele pe maini probabil .. mi-e greu s-o tin in brate cand o spal pe maini sau dinti si am un scaun de plastic si o urc pe el .. ei fata s-a invatat .. tot ieri, s-a catarat pe canapea si alerga de la un cap la altul si se arunca in fund .. mi-era frica ca ricoseaza pe gresie .. gata, s-a terminat linistea .. nu mai pot s-o las nesupravegheata 100% .. asa o mai lasam cat spalam eu farfuriile sau aranjam ceva prin bucatarie, dulapuri ..
face numai nazbatiute .. ieri dupa-amiaza vin acasa si incepe socrela s-o parasca .. uite ca a luat fluturasul de la gaze, ca umbla la butoane .. in timp ce socrela povestea, eva striga MA-MA., MA-MA .. si se ducea si-mi arata in spatele aragazului de unde se inchid/deschid gazele, batea cu mana in aragaz si umbla la butoane .. apoi, imi spune socrela ca a jumulit ursul (are un urs flocos care cheleste) .. si eva fuge razand la urs .. striga MA-MA .. si incepe sa jumuleasca ursul ..
mama .. cata placinta .. scuze ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
Neata si de la noi.Multu de lapte Mada, mie imi place laptele da nu gol asa ca mai iau o felie de cozonac langa el.![]()
Pfiu ce de poze am avut de vazut: piciu Andrew care-l ajuta pe tata si-i tine scara, pe Ingineru pe blogu lui tare-i place si lui sa se joace cu pamantul de la flori(mai stiu eu pe unu
),pe Stefan elegant tare sa mearga la stropit fetele, Eric de Eladea care sta mumos la poza,si pe Eva cu veriosrul ei cu care se tine de mana frumos si Pe Dariuta cum se mozoleste cu ciorbita.(si eu il mai las pe piciu meu sa se "desfasoare" in ciorba)
Sper ca nu am ratat pe nimeni.
Am vazut ca avem clopotei bolnaviori dar care incet incet se fac bine.Pupam pe toti.
Am avut si doi sarbatoriti:Dimitris La multi ani!Sa fii sanatos !si sa ai parte de numai lucruri bune
Docdecap La multi ani!Sa fii fericita, iubita si sanatoasa!
Noi sambata am fost la o expozitite de caini la strand.Va dati seama ca Razvan a fost in al noualea cer.El adora cateii.La toti voia sa mearga, mai ales la cei mari
.Eu numai inghetam cand il vedeam ca se apropie de ei.Numai la cei mici l-am lasat sa-i scuture un pic ![]()
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
emabucuresti spune:
sanatate multa si celorlalti clopotei bolnaviori, m am luat cu istorisirile despre noi si am uitat sa va urez si voua puiuti sa va faceti bine curand!
Merci de incurajari
. Imi e tare mila si de bb din burtica, il simt noaptea ca aude si se trezeste si el odata cu mine cand tuseste sau plange Milan, plus ca l am tot tinut pe milan in brate si simteam usoare miscari(sa nu zic desprinderi totusi) de placenta, ca atunci cand fac o miscare brusca de tb sa ma opresc in pozitia respectiva. Plus contractiile de riogoare, bine macar ca sunt nedureroase. Am zis ca de acum gata, sa trecem cu bine peste raceala asta si voi evita sa il mai iau in brate.
Mada da e vb de 700 lei. Deh, aveam eu de gand sa te inteb, pt ca imi propusesm sa il procur oricum, dar uite ca avem nevoie de el acum. Asta e , ei sa fie sanatosi 
Roxana dar tu ce ai mami de nu mai adormi apoi? Inteleg eu sa am insomnii de la hormoni, dar tot adorm la loc noaptea, la cat sunt de obosita.
Elle cat de simpatica si isteata e Eva, cred ca mori de ras la fazele astea, nu ai cum sa fi supi pe ea. Apropo,cu okii in 4 si noi mai nou cu cataratul pe orice.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Laura Ioana spune:
Salutare, zuzici
Vad clopotei bolnaviori
ii pup si le doresc multa sanatate!
Si Thea e mucoasa pana-n dinti, de ma termina cu capu'
De doua zile stranuta de-i zboara mucii si nu vad nicio ameliorare (dimpotriva): ii dau nurofen seara si panadol dimineata, sinupret intercalat cu eurespal, aerius si colargol. Ii scot mucii cu BB, dar nu iese mai nimic si racnest4e si plange cu lacrimi si, imediat dupa, ii curg iar mucii pana-n gura
Elle
am citit ca ai luat o cazatura nasoala....bine ca nu ai patit ceva mai rau, Doamne fereste! Dar stiu ca te pandea cazatura aia, ca mai avusesesi o tentativa in aceeasi zi sau cu o zi mai devreme
Mare grija si sa treaca repede vanataile si intepeneala
Spune-mi, te rog, pe care din aparatele astea il ai tu (la al 2-lea si al 3-lea vad ca scrie ca au mai multe tipuri de masti): http://www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/ ?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
ginnette spune:
Off, Helene; banuiesc ca nu poti lua nimik; dar macar, un unguent ceva, sa te dai. Durerile de ceafa sunt groazanice (mama se mai vaita de ele).
Cat despre Eva, ce mai, inc-odata dovedeste cat e de isteata 
Ema
, cred ca m-am dereglat de la trezirile buburuzei; oricum, si cand ma trezeste ea, tot imi ia 30'-40' s-adorm la loc.
(eu am mai avut pb cu somnul, cand eram in liceu; sper sa n-ajung iar la insomnii).
Ramo, ceva poze de la expo cu cateii? Sa-l admir putin pe Razvi.
(sunt ceva de speriat copiii astia , cand vad caini).
Un
si pentru Thea; sa-i treaca raceala mai repede.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ramonab spune:
Ramo, ceva poze de la expo cu cateii? Sa-l admir putin pe Razvi.
(sunt ceva de speriat copiii astia , cand vad caini).
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
[/quote]
Am pus pe blog pozici
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Stancutza cum mai este Sofiutza? I-au mai disparut din bubitze?
Anca sper sa fie cat mai usoara intoarcerea la servici si sa-ti intri repede in mana!
Roli multa bafta cu renovarea!
Madalina nu este cam devreme pentru vaccin? Doctora a zis sa-l faci astazi?
Ema multa sanatate lui Milan, sa scape repede de tuse!
Shose ce scumpa Iulia mica! Vrea "pi-ne"
Si Dariei ii place asa mult sa roada la paine...
Roxanici teleghidata
! Nasol cu insomniile astea...
Elle te asteptam cu super vesti de la doctor!

ce m-am distrat cu nazbatiile Evei! Imi place de ea ca te striga cand face o prostie, sa-ti arate si tie...
Off LauraI si Theuta e bolnavioara...multa sanatate printzesei! A avut si Daria o raceala cu mucisori pana la genunchi si am scapat de ei cu picaturi Vibrocil.
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
kalosalina spune:
Cat despre faza cu ciorbitza, eu nu eram acasa...este isprava sotului meu
. I-a dat sa pape cat a vrut si cand a vazut ca nu mai deschide gurita, i-a dat lingurita sa se serveasca singura...Pe mine m-a distrat mult cum isi pune mainile in cap, probabil i se parea asa greu sa manance singura...![]()
![]()
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
stancutza spune:
Fete dragi,
Sper ca aveti dimineata buna si sunteti mai odihnite decat mine…Azi noapte am avut “distractie” cu febra, la 11.30 o verificase tati si era ok, iar la 12.30 am auzit-o cum se foia - facea kk. Cand am pus mana pe ea, ardea ca focul. Era moala ca o carpa saraca, abia am ridicat-o din pat. Am curatat-o + schimbat pampers, si cand i-am luat temperatura am crezut ca nu vad bine: 40,2! I-am pus un supozitor cu Novocalmin, i-am dat si 5ml de Eferalgan, dar nu ii scadea febra destul de repede...I-am pus in picioare sosetele inmuiate in otet+ spirt + apa, nu imi mai aminteam exact proportiile dar am improvizat - in paralel sotul meu citea pe net, de unde am aflat ca de fapt nu era bine si cu spirt (se poate intoxica copilul cu alcool), asa ca i le-am scos si am impachetat-o in cearsafuri ude de la piept in jos.
Dupa 3 impachetari, febra a scazut la 38,5 si am culcat-o, pana dimineata a fost ok. Eu acum sunt la birou, am sunat acasa si cica nu mai are febra micuta mea.
Sper din toata inima ca asta sa fi fost varful virozei si de acum sa fie mai bine. Petele de pe fata parca au mai dat inapoi, nu i-au mai aparut altele si nici nu au evoluat. Deci, nu e varicela. Alte simptome nu mai are, fornaie putin pe nas dar e uscat de la febra, nu produce nimic. Gatul cred ca nu o doare, mananca ca de obicei.
Asta despre noi ...
Vroiam sa spun ca am vazut doi flacai frumosi ieri: Stefan, imbracat ca un cavaler dar cu suzi la purtator :-) si AJ, care parca incepe sa semene si cu mamica lui putin! Iar Dariuta cea frumoasa, cum gusta ea supa si cu varful parului :-)))
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei