Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Elle sunt convinsa ca o sa vi cu vesti bune de la doc. Sa treaca durerile de ceafa si vanataia mai repede.
Eva noastra e un spiridus, mi'am dat io seama, era si culmea sa nu inceapa cu nazbatiile si cataratul la cat e de activa. Ce m'a distrat cum iti arata ea tot para bunica.

Stancutza cum mai e So? Daca e varicela sper sa nu iei si tu, sa ramai in forma ca sa ai grija de ea. fetele

LauriciI si voi bolnavioare? Offf puiu mic nasucul deranjat de mucisori.

Ema nu ma speria cu desprinderile de placenta! Milan e destul de pufosel si cantareste mult, cred ca ii e greu burticii sa il mai tina si pe el.
Hai ca mai e putzin si o sa ii ai pe amandoi in brate si sanatate la amandoi!

Roxanici e simpatica cum cere, dar mi se rupe inima ca nu pot sa ii dau. Am cantarit'o, credeam ca a slabit rau, dar are un minus de 400g, cam asa (adica e la 10,5-10,6) ceea ce nu mi se pare catastrofal. Asta e de retinut pt noi care avem piticii cu fetele grasute. Privesc partea plina apaharului, bine ca au de unde sa slabeasca in caz de probleme din astea.

Ramo mi'l si imaginez pe Rzvanici fugarind cainii aia mari si smotocindu'i pe cei mici.
Noi avem la bunici un saint bernard si pentru ca e foarte balos, o cam feresc pe Iulia de el. Mi'e teama sa nu bage mana in gura dupa bale, dar soacra mea are un bichon bolognez tare simpatic, Lucky. Pe ala il mai scutura si Iulia din cand in cand (Achi il striga). dara ca sa zic sincer, tot saint bernardul e preferatul ei.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Acum am citit de So , vorba ta Stancutz sa fie asta varful si de acum sa fie spre vindecare.pupam

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza uf uf ce noapte ati avut. si eu tin pumnii sa fi fost varful virozei si sa scapati. noi 3 zile am tras-o cu febra 40 .. nici nu vreau sa-mi amintesc. pupam sofiucul scump!

shose pupicei!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Hello, zuzici

Citesc ca pipetica e mai bine si Elle a trecut bine de patania cazatura, bafta la consult.

Si daca tot vb de vocabularul piticilor hai sa vi-l spun pe al lui Vlad: bravo (babo), gata,uta, papa, apa, mama , tata(i), pa, uite, bate vantul (din catecul ala cu bate vantul frunzele -cu intonatia de rigoare), bunica (ica), Iulia (nddaaaaa), nu (cu degetelul si capul in miscare :)) trei=tei (si un mix de de unu, doi, trei), stie cum face catelul, pisica, oaia, calul, elefantul, gaina ( super simpatic suna asa: ccccdaaaaaaaaac),trenul ( nu zice uuuuuu ci doar finalul cishhh cishhh). Alearga toata casa, deschide toate usile, tipa, o impinge pe sora-sa, protestaza si se incrunta cand ii punem oprelisti sau cand il rugam sa ne pupe, papa bine, zic eu: dim 240 gr lapte Nan, la ora 10- fruct 200 gr, ora 13- ciorbita sau legume fierte la abur cu carnita\ou in total 200-300 gr., 17- fruct de regula o banana, 19- fie legume prospete, sau ceva usor ca salata de legume si 200 gr iaurt cu cereale Nestle si inainte de nani pe la 20.30 laptic tot cat dimeneata. Eu zic ca e suficient...as mai schimba ceva in sensul ca as scoate fructul de seara si i-as da ceva mai consistent atunci...dar mi-e lene si mi se pare ca nu mananca suficient de dimineata adica cantitatea de fruct pe care o ingurgiteaza la ora 10 nu e multumitoare comparativ cu ratia de fruct pe care ar trebui sa o manance zilnic.
Oricum e un copil activ insa mai putin decat sora-sa...si e dulceeeeeeeeee...cum sunt toti copiii de varsta lui. Cat despre nani eu sunt o fericita pt ca nu am mai avut de nu mai stiu cand o trezire noaptea. Cand e vb de nani eu il pregatesc de dinainte, il mangai sa se mai potoleasca din agitatie, ii cant, il pun in sacul de dormit si gata. Inca are 2 reprize de somn dim de la 10.30 la 12- eu il trezesc pt ca altfel ar dormiiii si apoi la pranz de la 15.30 la 18. Seara il culc la ora 21 si se trezeste in jur de ora 7. Nu stiu daca va amintiti cand va spuneam ca de acum mi se pare varsta ideala si totul mi se pae mai frumos si mai usor.

Hai ca v-am spus tot .

Ca sa vedeti cum e viata cu 2 copii...Iulia ma striga cand Vlad face un lucru nepermis "Mamiiiiiiiii, Vlad face poshtiiii" Si Vlad este fie la singura priza care e pozitionata jos, fie deschide dulapul cu vase, sau cel cu detergenti...dar nici ea nu e departe. Ieri am construit o casuta impreuna cu Iulia din carton. Distractie mare. Am inceput-o cand l-am pus pe Vlad la culcare, caci altfel nu ai loc. Si pt ca a venit ora de trezire am strans cartoanele, foarfecele lipiciul si markerul in pat unde nu poate sa se urce Vlad, cu gandul sa continuam activitatea printre picaturi.
Apoi il scol pe Vlad si ma apeleaza sora-mea pe mess...10 min a durat convorbirea timp in care Iulia a desenat gresia din hol cu markerul permanent, a taiat franjurile de la couvetura si parul lui Vlad...actiunea s-a desfasurat oarecum sub ochii mei pt ca usa holului era deschisa, hol care desparte camera lor de a noastra. In fine am strans suparata toate lucrurile si am decis sa continuam casuta cand mai creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Stancuta 40, 2 offffff, cred ca ati avut o noapte. Refacere rapida!

Ramo, da, poze de la expo-catei

Mergi la inceput

vera si tu zici ca vladutu' nu e vorbaret .. pai uite mai mami cate spune si cate face. cred ca e tare frumos cu doi iezi cucuieti .. pupam frumosii!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off, Stancutza, ce noapte!
Vorba ta, poate asta a fost 'apogeul' si de-acum va fi mai bine.

[b[Shose la printzesa!

Vera[/b], ce m-a distrat povestea; banuiesc ca tie, pe moment iti venea sa-ti iei campii, dar 'din afara' totul este distactiv.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata...la amiaza...

of....am citit de copilasi bolnaviori...sanatate multa...ce nu-mi palce cand citesc astfel de vesti...e tare nasol...eu una sunt panicata cand e racit si tuseste...darmite sa fie ceva mai grav...ofof...

multumim tuturor celor care ne-au admirat pozicile...asa cum ziceati...copii cresc repede, prind repede si actioneaza repede...mai ales la prostioare...

cat despre parut...toata lumea imi zice: 'ce fetita frumaosa aveti", 'ce dragalasa e fetita'...iar eu le zic:'stiti, e baietel..doar ca seamana cu o fetita'...

deh..asta e...

o saptamana minunata tuturor! plina de vesti bune!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Vai de mine ce noapte ati avut, Stancuta!!! Sa speram ca nu mai face temperatura! Cum i-a debutat raceala, cu muci? Ma ia groaza daca-mi face Thea si temperatura
Ce copilasi dragalasi avem, ce de cuvintele si ce de nazbatii, dragii de ei
Elle imi raspunzi, te rog, la intrebare? Ca as trimite sotul la farmacie, macar sa comande aparatul, daca nu-l au nici ei pe stoc.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Vai de mine ce noapte ati avut, Stancuta!!! Sa speram ca nu mai face temperatura! Cum i-a debutat raceala, cu muci? Ma ia groaza daca-mi face Thea si temperatura
Ce copilasi dragalasi avem, ce de cuvintele si ce de nazbatii, dragii de ei
Elle imi raspunzi, te rog, la intrebare? Ca as trimite sotul la farmacie, macar sa comande aparatul, daca nu-l au nici ei pe stoc.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

aoleu laurici .. ce zapacita sunt .. sa stii ca nu eu am aparat din acela .. ai inteles tu gresit .. nu stiu care zuzica are .. imi pare rau ..

gratiela are laica insa nu stiu ce model. intra si ia nr ei si sun-o ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput