Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 8
ginnette spune:
Seara buna,
Ma bucur s-aud ca Pipetzica este mai bine; si la fel, si Sofia(de Mada).
Shose, eu ii fac orz cu roscove in lapte fara lactoza, cand se mai kkleste pe ea.
Un
si pt Milan; sa-i iasa dintzisorii, mai repede.
Cat despre Sofia (de stancutza) eu zic ca mai bine sa fie varicela; macar scapa de ea (chiar dak tu, Stancutza, risti cel mai mult)
Eu am facut toate bolile copilariei, pana la 2 ani, insa mama le-a facut odata cu mine si mi-a povestit ca e groaznic, ca adult.
Asa ca, se chinuie acum, dar riscul sa le mai faca este mult mai mic.
Anca, bafta maine, la job. Iti tin punii sa terci cu bine peste ziua de maine (pt ca sunt sigura, Stefan se va acomoda mai repede, cu noau situatie).
Noi am fost afara, in ploaia aia mare ca nu se mai putea; mi-a batut in usa, de m-a zapacit. Ea, a stat in casuta si noi, afara, in ploaie, sa facem 'bau' pe la ferestre
.
Gata, m-am 'placintzit ' destul.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
roli25 spune:
Am cam tremurat azi prin parcuri. Pe la 4 ne-a alungat ploaia dupa jumate de ora stata in Kiseleff, apoi am ajuns la ai mei, unde tocmai se oprise ploaia si i-am scos pe amandoi piticii in parc la ei, insa eu care eram cam subtire am facut frigul cat s-au distrat ei. Sper sa nu racesc.
Andrei si-a imbogatit vocabularul cu "bavo", iar Marc mi=a promis ca nu mai face "potii" si atunci i-am promis si eu ca nu-l mai cert.
Am facut schimb de baieti, l-am luat pe Marc si l-am lasat pe Andrei
.
De maine incepe alergatura in forta in ceea ce priveste renovarea si asa ne descurcam mai usor ca Marc toata ziua e la gradi. Asa am ziua libertate de miscare.
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa si usoara.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
madalina28 spune:
Neata unde ati fuit toate?Nu da nimeni cafeluta?Va dau eu o cana de laptic ca e mai sanatos!![]()
Noi mergem azi sa facem ROR-ul sincer mi-e cam frica dupa boala imediat un vaccin dar trebuie facut.
Shose, Ema, Stancutza cum mai sunt picii?Sper ca bine!
Sa aveti o zi buna!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
emabucuresti spune:
neata, noi suntem treji de la 6.30, dupa ce oricum azi noapte am dormit in camera lui bb si l am verificat des, ca a avut niste accese de tuse suparatoare saracutul
Azi luam omronul u22 pe care l ati laudat mamicilor, stau si citesc ca racelile nu se mai accentueaza daca este folosit ap. de aerosoli cu ser fiziologic macar, si ma intreb de ce nu am avut asa ceva in casa pana acum. E adevarat ca dupa grozavia prin care am trecut cand avea bb 3 saptamani de viata, pana in prezent nu prea ne am mai confruntat cu probleme de sanatate.
E cica la oferta aparatul la reprezentanta, pana la sf lunii e la jumatate din pretul oficial.
Vine si doctora sa il consulte azi. Noaptea trecuta alerga sotul prin oras dupa sinupret si eurespal, i am dat doar eurespal o doza mica, ca nu stiam ce sa ii mai fac sa ii stopez tusea groaznica.
cam asta e cu noi, nu imi vine sa cred ce vioi e in momentele cand nu tuseste si nu plange jelindu-se.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Ellenuta spune:
neata zuzicute
si poftiti la 
anca tinem pumnii pentru prima zi la job dupa un an si ceva .. primele zile or sa fie nasoale insa apoi o sa intri in ritm. am vazut si pozutele .. Doamne ce copil frummos!!!
e un scump! pupam voinicelul.
andreea ce dulce-i eric .. si ce par mare are .. e un frumos!
lala, roxanici eu mai pun pozute pe sestache, sa stiti .. cat despre mutritele evei .. e criminala .. cand se concentreaza la ceva, tuguie buzele si suiera .. stefanutz seamana tare cu sora-mea si noi semenam bine intre noi ... de aici si asemanarea cu nepotelul ..
alinak Doamne .. cum s-a mozolit dariuca cu ciorbica .. si ce mai ii placea .. tare scumpa printesa ta!
eu i-am dat ieri sa pape fidea cu lapte .. a papat singura cu lingurita si a mancat frumos .. nu s-a mozolit, am si filmat-o .. sa vedeti cum facea yam-yam si cand ducea lingurita la gura sorbea cu zgomot ..
stancutza cum e sofiuca? am citit ca ati fost la doctor si are viroza .. uff .. imi pare rau. sa va faceti bine repede.
shose ma bucur ca pipe e mai bine .. tare greu e cu puiul bolnavior! sanatate multa si sa nu se mai imbolnaveasca puiul mic.
mada sofiuca ta cum e? sper ca bine!! da, am tuns-o pe eva .. acum vreo luna .. si as vrea s-o tund iara dar nu ma lasa ta-su .. de unde vroia s-o cheleasca acum nici sa nu auda de asa ceva ..
ema uff .. tot nu i-a trecut raceala piticului. pupam baiatul sa scape de tuse si sa-i iasa mai repede si dintisorii si sa nu-l mai chinuiasca. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Ellenuta spune:
cu intarziere, dar sper ca mai primesti urarea mea ...
Irina
La multi ani! Sanatate, fericire si multa iubire alaturi de cei dragi!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
papa bun
Shose spune:
Ema uffff, sanatate multa lui Milan, sper sa se imbunatateasca situatia dupa aerosoli. Tusea e suparatoare si pt noi oamenii mari, dar pentru ei.
si sa treaca cu bine.
Mada succes la vaccin, sa nu planga tare Sofiuca mica 
Roxanici cu roscove nu am luat, i'am dat orez cu trei fructe: banana, mar si port. I leam facut cu apa, a mai luat 5,6 lingurite cat sa;si ia medicamentul de dimineata. I'am facut si branzaica din lapte cu lamaie. A luat 2,3 gurii si atat, pare inecacioasa.
Laptele fara lactoza l'a baut numai adormita aproape (pe la 3 cerea pa-pi si a baut 180ml).
Azi a avut un scaun mai pasta (ca piuerul), scuzati descrierea.
Cred ca suntem pe drumul cel bun.
E moarta de foame, cere: pa-pa, pi-ne (paine). La prans ii fac pilaf la cuptor, sper sa fie mai gustos (cu morcov si ceapa).
Pupam all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Neata,
Buna
!!!
Eu m-am trezit pe la 2:30, m-am dus la buburuza, ca maraia, am invelit-o - ca doarme pe patura - si apoi, pana la 6:00am nici gand sa mai adorm; acum sunt 'teleghidata'
.
Am vazut-o pe Daria (de Alinak) cum papa supa; geniala, desi mai mult se spala pe maini in ea.
Dar vad ca papa supa 'lichida'; Adela nu mai serveste, desi o perioada, a mancat.
Roli, cred ca e asa de dulce Marc, cand se uita la tine si-ti vorbeste 'serios'.
Spor la renovare!
Helene, cum mai e cu spatele/ceafa? Te-a mai lasat?
Gata, a iesit doar un 'pateu' ca nu mai am timp de placinta.
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Roxanici cu roscove nu am luat, i'am dat orez cu trei fructe: banana, mar si port. I leam facut cu apa, a mai luat 5,6 lingurite cat sa;si ia medicamentul de dimineata. I'am facut si branzaica din lapte cu lamaie. A luat 2,3 gurii si atat, pare inecacioasa. Laptele fara lactoza l'a baut numai adormita aproape (pe la 3 cerea pa-pi si a baut 180ml). Azi a avut un scaun mai pasta (ca piuerul), scuzati descrierea. Cred ca suntem pe drumul cel bun. E moarta de foame, cere: pa-pa, pi-ne (paine). La prans ii fac pilaf la cuptor, sper sa fie mai gustos (cu morcov si ceapa). Pupam all ![]() Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete [/url]" target="_blank">Sunt mare Povestea Nasterii |
Off, pupa mama pe ea de fata! mi-o si imaginez!
Las' ca trece! Dak acum e gem, inseamna ca ce-a fost mai rau a trecut!

!Buburuza de 1 an
Albume
Ellenuta spune:
roxanici multumesc de intrebare .. din pacate nu m-a lasat ceafa .. tot ca lupu' sunt .. si noada inca ma doare .. plus ca mi s-a invinetit fundu' ..
azi am programare la doctor .. am avut noroc caci nu imi gasisem loc in aprilie insa m-au pus pe lista de asteptare si a renuntat cineva azi si ma duc ea .. sa vedem ce zice si dr .. nu fac eco doar consult.
shose pupam printesa vorbareata!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
papa bun