Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 7
roli25 spune:
Pe la ora asta pot sa spun si eu buna dimineata,
Ati ghicit? Din nou am avut trezirea la 6 si pana la 11 cand l-am pus la nani a dat casa peste cap cu o energie debordanta!
Sunt zob, beau o cafeluta de refacere.
I-am pregatit pranzul si astept sa se trezeasca. Apoi ii fac bagajul si plecam la ai mei.
Sanatate multa la puiutii bolnaviori!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
stancutza spune:
Roli, bine ai venit in clubul mamelor de copii matinali :-) si la noi 6 e ora predilecta de trezire, de Pasti a fost chiar 5,39. Din fericire pt mine, Sofia adoarme la loc in maxim 2 ore de la trezire, astfel in w/e pot sa mai trag si eu un pui de somn.
Fetele, am fost la doctor. Sofia are o viroza cu manifestari eruptive (infectie cu adenovirus). In afara de schema de antitermice pe care o urmam deja, ne-a dat Zyrtec, Fenistil gel pt bubite si eventual Tantum Verde spray pt gatut (cica e rosu).
Exista si o varianta mai nasoala: sa fie varsat de vant, caz in care intr-o zi-doua petele actuale ar trebui sa se transforme in basicute...si atunci tine-te, 10 zile nu o sa mai avem voie sa iesim pe afara... Plus ca daca face ea varsat de vant, fac si eu, ca in copilarie nu s-a prins de mine :-((
La doctor a fost aproximativ cuminte, desi avea frisoane. Are 9.950 si 79 cm (noua acasa ne iesisera 80). Dar era imbufnata, prin urmare sugea degetelul mormaind, iar cu mana libera ma cotrobaia pe mine prin decolteu :-))))
Una peste alta, sper sa trecem repede si peste aceasta noua viroza enervanta...
Va pup
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Lala_D spune:
Stancutza daca ar fi sa fie varianta proasta - varicela- nu iti disparea nicio pata . Primele aparute ar fi trebuit sa aibe deja lichid.
Asa incat mai curand viroza eruptiva.
Si Bogdan facea din astea.
Bine tehnic vorbind viroze eruptive sunt si roseola, rubeola , rujeola ![]()
Multa sanatate 
edit : nici eu n-am facut varicela , de fapt nicio boala a copilariei asa ca te inteleg perfect.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
raca spune:
Salutari tuturor mamicilor si multi pupici pt bebici. 

Nu am mai scris demult dar de citit sa stiti ca am mai intrat din cand in cand sa vad ce mai faceti.
Noi suntem bine, sanatosi. Razvan alearga deja, nu mai e chip sa iesim la plimbare cu carutul, asa ca bagam mers pe jos si cate putin in brate.
Cred ca e cazul sa ii luam o tricicleta. M-am uitat eu pe toate site-urile posibile dar nu m-am putut hotara la nimic.
Daca v-ati cumparat deja sau aveti ceva in vizor va rog sa imi spuneti si ie ce credeti ca e mai bun ca m-am ierdut in atatea modele si specificatii. Noi vrem ceva cat mai simplu fara zorzoane, usoara si rezistenta.
Multa sanatate bebicilor bolnaviori (am citit despr Iulia si Sofia) si sper sa reusesc sa mai intru pe aici.
Daca vreti sa ne mai vedeti avem poze noi la semnatura.
Pupici,
Shose spune:
Stancutza, ufff fir'ar sa fie. sanatate multa. Eu care am facut varicela la 19 ani, zic la fel ca si Lala: nu au fost pete primele aparute, au fost direct bubitze cu lichid, care pe parcurs s'au marit si inmultit. Si au aparut pe piept si burta, acolo unde era mai cald.
si vesti cat mai bune sa auzim de la voi.
Raca bine ai revenit, am vazut pozicile cu Razvan, ce mare s'a facut! Un baietel in adevaratul sens al cuvantului. Poza cu in tricoul inscriptionat m'a dat gata ![]()
Noi am mai avut un scaun prost astazi pe la ora 13. de atunci nimic, si parca sa zic e iar cum a fost, in forma. Am scos'o pe afara ca s'a mai indreptat vremea si pe la noi, merge ce merge de manutza si mai cere "bai" (brate) semn ca e si cam nemancata.
A mancat o farfurie cu orez si morcov si putina sare. masa de seara avem la fel. Dimineata cerealele cu orez in lapte fara lactoza nu i'au placut.
Ce parere aveti, pot sa i le fac si in apa desi pe ele scrie sa le fac in lapte?
Din cauza laptelui (care are ust de creta) cred ca le refuza.
si ne auzim mai tarziu, de cand si'a mai revenit cu burtica zici ca am inviat si eu!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
raca spune:
Shose, multumim
.
Cat despre cereale si eu i-am dat lui Razvan cand a avut probleme cu burtica si i le-am facut in apa. Nici lui nu i-au placut dar i le cam dadeam cu "forta" ca altceva nu voia sa manance.
Multa sanatate.
madalina28 spune:
Shose
Pipetu' mic sa se faca bine!Ii mai poti da si mar copt si banana la diaree ca sa-i diversifici putin meniul
Stancutza offff si tiza noastra e bonlavioara, sanatate multa Sofiucului!
Elle ai tuns-o pe Evita sau nu am fost eu pe frecventa cand ai spus?Oricum ii sta f bine ma gandesc sa o tund si eu pe a mea mata!
Eu aseara m-am speiat groaznic la cutremur s-a simtit in toata splendoarea la Ploiesti mai ales la et.4, Sofia nu stia ce se intmpla ca am luat-o in brate si am fugit cu ea in hol sub o grinda groasa, daca ma sperii de ceva sunt cutremurele si inundatiile m-a prins acum cativa ani (vreo 3)o viitura la firma aici in Ploiesti, intra apa in masina din toate directiile si practic imi misca masina din loc, a fost groaznic!
Noi suntem bine, dar maraite din cauza dintilor.
Sa aveti o noapte buna fara prea multe treziri!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
anca.b spune:
Buna seara, fetelor.
Roxana,
icei multi de tot pentru ca te-ai uitat la pozele noastre...![]()
Eu sint singurica acum, Stefan e la somnic, tati e la munca, trebuie sa recupereze orele in care va sta cu stefan. eu incerc sa ma pregatesc psihic pentru ziua de miine, sper ca nu va fi prea dificil, am o sedinta de dimineata si apoi studiu la greu, sa recuperez.
Va doresc tuturor o saptamina frumoasa, clopotei sanatosi si veseli si sper sa ne auzim curind.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
emabucuresti spune:
buna seara,
pupici si thanks ca ati intrebat de noi, piciul meu in continuare e maraici, tuseste,mananca prost, e tinut in casa si are in plus si un pic de mucisori
Cu asta ne laudam, of sper in continuare ca totul sa fie cauzat de o raceala ce nu se va agrava si de la dintii care tb sa apara (ca prea sta cu mana in gura incontinuu)
Am fost azi la un botez f frumos, insa am stat numai pe tel cu mama si il auzeam cum ne striga, pe mine si pe tati.
Citesc despre Iulia ca e mai bine, bravo grasunico, fa-te bine ! Pupicei si Sofiei de mada care la fel aflu ca e mai bine!
Iar despre Sofia de Stankuta aflu ca are o mica eruptie, pupicei si sanatate multe puiuta dulce!
Sanatate multa si celorlalti clopotei care mai sunt bolnaviori!
La multi ani MONICA DOC SI DIMITRIS!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
AncaB tin pumnii sa fie usor cu intoarcerea la job!
CatiM iti scriu PM.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)