Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 6
Ellenuta spune:
stancutza 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
Elle ce cioculet poate avea Evita in poza asta : http://good-times.webshots.com/photo/2895033440102349464SktpMO
Iti vine sa o papi 
Hai culca-te linistita, ai nevoie de odihna 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Shose spune:
Stancutz un
de la noi si sanatate pt So'. Sa treaca repede bubitele.
Maine ii iau si eu saruri si sper sa ii placa. M'am gandit si eu ce'ar fi sa fie de la dintzi. Marti ne edificam.
Elle am vazut pozici noi cu Eva la bunici. Pe cele din parc le stiam, dar cele de la bunici cu toboganul, nu.
frumoasa noatra si verisorul. Sunt doi frumosi si cred ca se vor intelege de minune pe viitor.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
Neatza zuzici!
Poftiti la o 
cu muuulta frisca!
Elle sper ca ai reusit sa dormi azi-noapte, fara vise urate...
Eu am dormit cu sotul la Daria in camera, intr-un pat de 1,20 latime
. Ne-am inghesuit ca sardinele
...Dar ce sa facem, dc ne era teama...Noi mai stam si la etajul 8...Ne-am culcat pe la 23 si la 1.30 ne-am trezit amandoi si abia am mai reusit sa mai adormim...
Mie chiar mi-e teama de cutremure: pe cel din 90 l-am simtit rau de tot, am auzit f puternic si vuietul dinainte, am simtit si replica lui, si pe cel din 2005 la fel l-am simtit din plin, tocmai ma bagasem in pat. Atunci sotul a fost mai norocos ca era deja adormit.
Stancutza si Shose multa sanatate printzeselor frumoase!
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
ginnette spune:
Neata si de la mine,
Shose, Pipetzica e mai bine? A mai facut kk?
Off, ai grja cu deshidratarea; nici buburuza mea nu se omoara dupa ceai de menta; eu ii dau Biotics si saruri, cand se mai kkleste.
Am vazut ca Helene pune poze pe shestache; pai e frumos?!
Noroc ca eu mai verific albumele, din cand in cand; am vazut=o de-aseara, dar cand sa mai scriu ceva, s-a trezit pitk intr-un urlet si a trebuit sa ma duc la ea.
Sa revin, Eva este tare dulce si park incepe sa semene din ce in ce mai mult cu tati (cel putin, asa mi se pare). Si se vede ca e in elementul ei; ce mai, mi-au placut tare mult pozele de la bunici 
In schimb, nepotzelul seamana foarte bine cu tine.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
kalosalina spune:
Si ca sa va amuzati putin, priviti cum se mananca ciorbica
http://www.youtube.com/watch?v=BvKvRXgo33E&feature=channel_page
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
kalosalina spune:
Am vazut pozele cu Evita la tara!
Ce scumpa e cum urca ea singurica pe tobogan...si il si sterge inainte sa nu cumva sa se murdareasca 
Si ce frumos le sta la verisori impreuna!
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
godzila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Si ca sa va amuzati putin, priviti cum se mananca ciorbica http://www.youtube.com/watch?v=BvKvRXgo33E&feature=channel_page Poze Daria Cum creste Daria Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
pana si aparatul a servit un taitel.
ceska777 spune:
Neata,
Shose,
cam prin ce treceti voi acuma am trecut si noi. O mica entero pe fond de eruptie dentara. Va doresc sa nu va afecteze prea tare. Noi avem iar si iar popou rosu, rana. Cumnata mea a trecut prin aceleasi probleme cu nepotica noastra si are o crema minune din Brazilia. O astept cu posta marti! Poate are efect si la noi. SPER!
Deci cutremurul s-a simtit numai in Bucuresti?
In 77 aveam 3 luni, nu cred sa ma fi afectat, eventual am adormit leganata! Bine eram si la Timisoara!
In 86 eram in vacanta la mare si mama n-a parasit hotelul ca era singura cu doi copii iar sora-mea nu se dadea trezita!
In 90 eram la cules de cirese si strigam sa nu-mi mai miste scara!!!!!
Cam atata legat de cutremure.
Iesim in livada sa facem un grill desi eu nu sunt tocmai in forma pentru asa ceva....
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Shose spune:
Ceska numai la voi m'am gandit, ca stiu ca ati patit cam la fel de Florii. Nu a mai facut febra si niciun scaun pana acum. Doamne ajuta! ieri le'a facut pe toate 10 intre 11-19. Cred ca da roade noul tratament si faptul ca ieri a vrut orez si morcov.
pt voi si sper sa reperatzi funduletul.
La noi e putin mai rosu dar nu rau, am spalat de fiecare data si am dat cu Nivea cu zinc. La noi merge perfect, ii trece totul peste noapte.
AlinutzaK e mortala!!! Si ce nervi buni aveti voi, io nu o las cu mancarea singurica ca mi'e greu sa curatz.
fetele
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii