Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Seara buna,

In intrat sa vad dak sunteti ok, dupa 'balans'.

La noi n-au ztranganit decat geamurile, dar nu le-am dat importanta, ca eram la baitza toti 3. Oricum, fiind casa, altfel stau lucrurile.

Dar si eu sunt ca LalaD, mai imuna la zgaltzaieli.
In '77 eram in brate la mama, dormeam (aveam 3 ani), in '86 eram in tabara si doar eu si cu o alta fata ( din 40 cate eram in camera) am dormit ca nesimtitele.

In '91 a fost urmatorul? Nu in '90? Oricum, eram cu niste colegi in herastrau - evident chiuleam.

Pe celelalte nu le-am simtit

Dintre toti, tatal meu este cel mai 'kkcios' la cutremure; desi am stat (ei stau in continuare) la etj 4 sin 4, el de fiecare data a plecat pe scari.

L-am vazut pe Eric (de andreea); tare dulce baietelul!

Stancutza, nu stiu ce sa-ti zic; Adela n-a avut nici-o eruptie asa, vizibila, pan-acum.

Shose, cum mai este Pipetzica?

Si Milan? Si Bengi?

Si mai sunt cativa clopotei bolnaviori; off!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Seara buna Zuzici.
Dupa mesajul de la Ven am intrerupt 'tratamentul minune'. Trebuia sa ii dau la 9 seara si nu i'am mai dat.
Intre timp, azi, 10 scaune diareice.
A mancat, abia cand era rupta de foame, pe la 16.00 orez cu morcov. A mai bagat o tura si pe la 19.00 Intre timp numai coaja de paine a mai cerut, dar cate putzin.
Bea ceai de menta, dar nu foarte mult. Mi'e frica cu deshidratarea.
Arata mai bine si nici febra nu a mai facut.
Am cosultat telefonic alt medic, la care o sa merg marti cand e gata coprocultura si mi'a zis sa'i dau sumetrolim (arata ca un siropel). de la 19.00 de cand i'am dat nu a mai avut niciun scaun.
Sper ca e pe drumul cel bun.
Spre deosebire de ieri e mai vioaie, daca pot sa zic asa, dar tot nu e ca alta data.
Lala, Ven ce ziceti de Sumetrolim?
Multumesc din inima ca mi'ai atras atentia cu medicamentul celalalt, in felul asta nici ca mai chem vre'o data doctoritza aceea la noi.
Vreau sa merg marti la cealalta, sper sa nu raman la fel de dezamagita.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

In 90 a fost Roxana, am gresit eu .

Stancutza petele acelea seamana a boala eruptiva gen roseala sau rubeola cred.
O vizita la medic ar fi potrivita.
Multa sanatate puiutei .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Shose Sumetrolinul este vechiul nostru Biseptol.
Da-i cu incredere, rau nu are ce sa-i faca .
Practic nici nu prea este un antibiotic deoarece elementul principal din el este o sulfamida .
Multa sanatate si voua.
Si daca pitica bea ceai da-i ceai f concentrat de menta amestecat cu afine . Si 50 de ml daca bea ii va face bine.
Si biotics baby strange burtica.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

La multi ani Doc! Sa ai parte de o viata minunata si sa ai numai impliniri!

la multi ani Dimitris, copilas frumos si iubit! Saiti bucuri parintzii si surioara in fiecare zi.

Multumim fetelor ca ati intrebat de noi.
Am fost toata ziua la cheremul ei, numai brate si numai jocuri impreuna. Vreau ca daca o doare burtica, macar sa compensam altfel.
Eu sunt foarte panicoasa din fire la boala, durere, doctori.
DoamneDoamne ne'a ajutat pana la un an sa nu avem parte de asa ceva, dar dupa un an, imediat a facut deja o gripa foarte urata si acum nebunia asta, care nu stiu inca ce este.
Aha...am uitat sa va zic, se si roseste in obrajori din cand in cand. Un incisiv lateral vrea sa iese..., mana numai in gura o tzine. Toate sunt pe capul nostru!

Despre cutremur ce sa va zic, nu am simtit nimic. Nici ai mei, nici prietenii. Am aflat de la Realitatea, altfel ...
Cred ca nu s'a simtit la Craiova, alta explicatie nu am.
O iau si eu ca Lala acum,
In 77 nu eram nascuta, in 86 (a fost seara, nu?) eram cu ai mei in vacanta si stiu ca am iesit toata lumea pe holurile hotelului. M'am cam panicat, ca nu prea intelegeam ce inseamna.
In 90 eram la joaca si iar asa nu prea am prins miscarea.
In 2003-2004 am fost si mai pe departe de subiect. Sotul amenaja un subsol, gen crama, foarte vechi, de peste 100 de ani. Si mai in gluma mai in serios ii zicea un prieten: 'orice sa se intample, numai un cutremur sa nu te prinda pe aici'.
In seara aia eram si eu pe acolo cu admiratul, cu dat pareri pe ultima suta de metri....si suna telefonul, mama: a fost cutremur, unde esti??? Cand i'am spus unde sunt mai avea putin si se punea pe plans.
Nu ne venea sa credem, erau 20 de pers cu noi cred, nu s'a simtit nimic.
Una peste alta, Doamne fereste de asa ceva!

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

mie mi-e frica sa ma culc .. eu am fobie de cutremure .. sunt ingrozita .. sunt sigura ca o sa visez tampenii .. imi imaginez tot felul de lucruri, sunt scenarii fataliste in capul meu ... mor de teama ..

noapte buna ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Shose Sumetrolinul este vechiul nostru Biseptol.
Da-i cu incredere, rau nu are ce sa-i faca .
Practic nici nu prea este un antibiotic deoarece elementul principal din el este o sulfamida .
Multa sanatate si voua.
Si daca pitica bea ceai da-i ceai f concentrat de menta amestecat cu afine . Si 50 de ml daca bea ii va face bine.
Si biotics baby strange burtica.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

A BAUT CEAI CAM 150-200 ML. De menta, destul de concentrat. Si putin Biotics. Ii dau cu incredere Sumetrolim, atunci.
Farmacista a zis 5 zile pentru ca doc a uitat telefonic sa imi spuna cate zile. Imi pare rau ca nu era in oras sa o si vada, dar cred ca pica mai bine marti, odata cu coprocultura.
Ieri am dus'o si azi a iesit doar coproparazitarul. La ala e negativ, dar stiu ca se refera la paraziti parca, nu la ce ne trebuie noua.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

mie mi-e frica sa ma culc .. eu am fobie de cutremure .. sunt ingrozita .. sunt sigura ca o sa visez tampenii .. imi imaginez tot felul de lucruri, sunt scenarii fataliste in capul meu ... mor de teama ..

noapte buna ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

elle mamica draga, nu te speria, dormi linistita si tu si fratiorul, Eva si intreaga familie. Doamne Doamne ne ajuta mereu

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Lala, multumesc . Pare mai degraba rubeola, asta daca ma iau dupa tipul eruptiei, ce e atipic e ca febra s-a declansat odata cu eruptia si nu inainte..in fine, o sa vedem maine ce si cum. Va tin la curent.

Elle, lasa samburasul mic sa doarma, astfel de cutremure sunt normale, se mai elibereaza tensiunea din placile tectonice... Nu fa scenarii, nu ai de ce sa te sperii mai mult decat spaima de moment...Am vazut ultimele poze cu Eva, ce serioasa e ea acolo cum urca pe tobogan ... si seamana bine cu varul Stefanut, doi pui scumpi!

Shose, nu e exclus sa treaca Pipetel mic si dulce prin toata chinurile astea tocmai din cauza dintisorilor care stau sa iasa (de unde si obrajii rosii, febra si burtica deranjata). Maine daca ai drum la farmacie poti sa-i iei saruri de rehidratare de la Humana , Sofiei ii plac mult cele cu banana. Cateodata ea are zile in care nu bea aproape nimic, eu ma panichez si ii dau un pliculet din ala. Bioticsul se poate da in multe situatii, e bun, reface flora intestinala. In rest, covrigi (pot fi si sarati, creeaza sete si o fac sa bea), orez cu legume, pui fiert, lapte fara lactoza cu cereale de orez fara zahar... Cam asta ar fi regimul.
Multa sanatate Iuliei! O sa treceti voi cu bine de acest moment.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

shose incerc ... sper sa si pot .. imi vine sa ma duc s-o iau pe eva cu mine in pat ..dar mi-e ca stresez si perturb copilu' aiurea ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput