Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 4
Lala_D spune:
Madalina multumesc mult o sa il incerc cat de curand.
Andreea ce mare a crescut piciul 
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
A FOST CUTREMUR .. ATI SIMTIT?????
INCA TREMURAM CU TOTII ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:
Si noi l-am simtit!!! 
Bine macar ca e si tata la noi, si suntem mai multi...eu si sotul inca suntem in stare de soc!
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Lala_D spune:
Noi suntem mai nesimtiti, eu nu l-am simtit deloc, sotul doar un pic.
Mama in alt bloc cu Bogdan nu l-au simtit nici ei.
Oricum noi nu prea ne speriem de ele in general ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
kalosalina spune:
Lala ce bine ca sunteti mai indiferenti la cutremure, ca nu va e frica de ele...noua ne e frica la amandoi 

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kalosalina Lala ce bine ca sunteti mai indiferenti la cutremure, ca nu va e frica de ele...noua ne e frica la amandoi ![]() ![]() Poze Daria Cum creste Daria Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008) |
Alina eu am numai amintiri haioase referitoare la subiect asa ca poate din motivul asta sunt mai relaxata:
- la cel din 77 eram prea mica, aveam un an
- la cel 86 eram la tara m-a sculat bunica din somn si m-a scos afara din casa si eu aveam o singura problema ca nu imi gaseam pisoiul favorit
- la cel din 91 chiuleam de la scoala cu un grup de colegi eram la Gloria la film, am iesit 3 minute afara apoi am intrat la loc sa vedem filmul
- la cel din 2004 sau 2005 nici nu mai stiu cand a fost, eram acasa m-a sculat sotul ca e cutemur, eu i-am raspuns si daca e ce vrea sa fac ? El : ma duc sa aduc copilul din camera lui . Eu : culca-te la loc ca e la mama copilul. El ok . Si dupa 4 minute a aparut Bogdan la noi in pat ca vrea apa
Asa ca sunt imuna la zgaltaituri cred
E adevarat insa ca si blocul nostru este extrem de "buncar" incat nu se zguduie prea rau.
La mama unde e mult bca se simt mai tare, plus ca sta si la etaj superior.
Dar de data asta nici ea nu l-a simtit.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
godzila spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
Alina eu am numai amintiri haioase referitoare la subiect asa ca poate din motivul asta sunt mai relaxata: - la cel din 77 eram prea mica, aveam un an - la cel 86 eram la tara m-a sculat bunica din somn si m-a scos afara din casa si eu aveam o singura problema ca nu imi gaseam pisoiul favorit - la cel din 91 chiuleam de la scoala cu un grup de colegi eram la Gloria la film, am iesit 3 minute afara apoi am intrat la loc sa vedem filmul - la cel din 2004 sau 2005 nici nu mai stiu cand a fost, eram acasa m-a sculat sotul ca e cutemur, eu i-am raspuns si daca e ce vrea sa fac ? El : ma duc sa aduc copilul din camera lui . Eu : culca-te la loc ca e la mama copilul. El ok . Si dupa 4 minute a aparut Bogdan la noi in pat ca vrea apa Asa ca sunt imuna la zgaltaituri cred E adevarat insa ca si blocul nostru este extrem de "buncar" incat nu se zguduie prea rau. La mama unde e mult bca se simt mai tare, plus ca sta si la etaj superior. Dar de data asta nici ea nu l-a simtit. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Super tare!Si noi l-am simtit, maica-mea sa intre in trepidatii...Iulia simtea ca e ceva in regula dar am linistit-o.
Nici eu nu ma tem prea rau de cutremur...daca e sa fie ceva...asta e. E adevarat ca la casa nu se simte ca la bloc...acolo e muuuuuuuuult mai palpitant.
stancutza spune:
Buna seara zuzici!
Cu 2 secunde inainte de cutremur, Sofia (care era in bratele mele) s-a departat si a inceput sa se uite mirata la mine. Pe urma am simtit si zagltaiala, nu f tare ca a fost pe orizontala si a fost mai mult un leganat - dar oricum a durat o gramada. Dar nu ne-am panicat.
Eu fiind din Vrancea am obsesia cutremurelor, nu pun nimic pe perete deasupra patului, incerc sa nu exista mobila care se poate prabusi peste pat etc. Asta pt ca la cutremurul din '86 biblioteca din camera unde dormeam eu si sora mea s-a prabusit peste patul nostru, la cateva secunde dupa ce parintii ne pescuisera din asternut. Brr, s-au speriat tare saracii atunci!
Dar revenind la ale noastre, Sofia s-a trezit ieri dimineata cu doua patute rosii pe fata. Am crezut ca si le-a facut cu unghiutele in somn. Azi dimineata patutele erau 5, tot pe fata, si s-a trezit si cu putina febra. Acum seara la baie avea 3 patute pe un picior + bucutza aferenta, si temperatura 38,7. I-am dat nurofen si cred ca maine o s-o ducem la dr.
In paralel, are 4 maselute care stau sa sparga gingia.
Deci - zic eu - ori e iritata de la ceva iar febra e de la dinti, ori are o boala eruptiva. Am uitat sa va spun ca acum cateva zile s-a zgariat cam rau pe gat cu fermoarul de la o geaca noua si a tot dat-o cu Cicatrizin sa-i treaca zgarieturile, ma gandesc ca e posibil sa se fi iritat de la crema aia...
De ce se intampla toate numai in week-end?
Ma duc la nani, in caz ca avem o noapte mai dificila macar sa-mi iau portia de somn din primele ore. Azi dimineata m-am trezit la 4 pt ca Sofia se foia, s-a trezit si ea la 5, a adormit la loc la 7, dar dn fericire a dormit pana la 10.30 (m-am culcat si eu la loc), ca altfel eram chiauna.
Va pup, trimit urari de sanatate si celorlalti clopotei bolnaviori. Noapte buna zuzici dragi!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
roli25 spune:
La multi ani Dimitris, sa cresti mare si sanatos si sa fii fericit alaturi de surioara si parintii iubiti!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
roli25 spune:
Creata unde mergi in Delta? Si noi vrem sa mergem la Sfantu Gheorghe si pe net nu am reusit sa gasesc o pensiune rezonabila cu apartament. Ai vreo idee, ai fost acolo?
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI