Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)
Raspunsuri - Pagina 14
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose Saru'mana fetelor de sustinere. Am fost la noua doc si mi'a placut mai mult, e mai 'de actualitate' decat cea de pana acum. Mi'a zis sa tinem regim dar nu asa strict numai cu orez si morcov (deja de ieri dimineata nu a mai avut scaun deloc, poate o dam in constipatie). Continuam pana joi dimineata cand se fac 5 zile Sumetrolimul si apoi luam 5 zile antibioticul Cefalexin care e trecut pe antibiograma. Ma termina ca nu vrea sa manance dimineata inainte de medicament. Cerealele nestle cu orez nu ii plac deloc, ce ar fi sa o schimb pe unele tot de la milupa dar fara lapte inclus? Exista oare? Cred ca da. Lapte fara lactoza bea putin, cate 70ml, 100 ml max... Nu i'as mai da ceai de menta deloc, sa nu o constip. si mai intru dupa ce o culc, ca e de la 6:30 treaza, in curand va cere la nani.Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete [/url]" target="_blank">Sunt mare Povestea Nasterii |
shose, da, exista de la Milupa...eu inca ii pun in biberon cereale fara lapte(7 korns) de la Milupa...
sanatate multa, multa Iuliei...
ma bucur ca ati agsit un medic care sa va convina...sunt greu de gasit...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Shose spune:
Ce bine ca sunt si de la Milupa!!
Ea e fan 7 cereale cu lapte de la milupa, dar sunt convinsa ca o sa ii placa si cele fara lapte mai mult decat alea nestle cu orez.
Tocmai va scriam ca nu a mai avut niciun scaun, cand tocmai a facut unul moale.
Asa ca o mai tzin pe menta.
Ma apuc de citit.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
kalosalina spune:
Buna zuzici!
LauraI scuze ca nu ti-am raspuns mai devreme...nu am mai intrat pe forum. Eu Vibrocilul ii dadeam si seara, dr nu mi-a zis ca nu e indicat...si nu mi s-a parut ca ii infunda nasucul. Aaa, si ii mai dadeam drumul si la umidificator.
Alina
ma bucur ca ai revenit! Multa sanatate piticilor si despre sot...stiu si eu cum e cu aruncatul ![]()
Shose ma bucur ca iti place noua dr si ca iti inspira mai multa incredere. Doamne ajuta sa scapati cat mai repede de crocobaur. Si referitor la laptele fara lactoza, Dariei ii placea dc ii puneam in el 2 masuri de cereale cu orez sau in loc de apa, mucilagiu de orez (asa il faceau in spital)
Elle nici mie nu mi se pare mare valoarea la DT. Cat despre celelalte rezultate, nu prea ma pricep...Te asteptam cu vesti mai bune de la eco! (desi mai dureaza
)
Gatta imi pare rau ca a fost bolnavioara si Sarita...lasa ca vine si caldura si o sa aiba timp sa profite din plin de aerul curat de la munte!
Lala am vazut pozele cu pletoselul catzarator
! Alpinist il faci mami!
Mai nou si Daria a inceput sa se urce pe noptiera de langa pat, si de pe ea sare in pat, pe scaunele din bucatarie (urmeaza sa se catere si pe masa), pe canapea...nu mai zic de tricicleta, carucior si scaunul de masina, toata ziua e calare pe ele. Mai nasol e ca se lasa pe spatarul caruciorului si scaunului de masina si are toate sansele sa ajunga in cap, dc nu ar fi cineva langa ea...Asa ca am inceput sa le ascundem prin debara, dar nu prea e loc 
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)
Shose spune:
http://www.superfood.ro/Descriere-02%20Milupa%20bio%20cereale%20fara%20lapte%20-%207%20cereale.html
astea sunt 7 korns?
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
godzila spune:
La multi ani Camelia si Marusca!
Ceskka, asa e, fara sustinere nici eu nu m-as fi apucat de proiectul 2. Sotul e mereu plecat, nu-mi pot pune baza in el, dar eu stau cu maica-mea care ma ajuta mult…insa si asa costurile emotionale sunt uneori imense…pt ca ea si sotul sunt 2 firi total opuse de la panica exagerata-mama la nesimtire totala-sotul (fara comentariii…relaxati sotii astia). Iar eu sunt intre ciocan si nicovala pt ca trebuie sa ii temperez pe amandoi. Insa a fost f bine ca am avut un sprijin la nevoie insa nici un ajutor nu e de neinlocuit…trebuie sa faci fata oricum.![]()
Gatta, imi pare rau ca nu v-ati putut relaxa in concediu. Bravo Sara pt achizitia suflat nasul!
Andreea
Shose, ma bucur ca ati gasit dr. Potrivit si remediul crocobaurului sa o citez pe Elle. Nu te pot ajuta cu cerealele, poate fetele care folosesc…eu ii dau de la Nestle.
Elle, abia astept sa aflu sexul.
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shose http://www.superfood.ro/Descriere-02%20Milupa%20bio%20cereale%20fara%20lapte%20-%207%20cereale.html astea sunt 7 korns? Shose si Pipetzica (12.02.2008)Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete [/url]" target="_blank">Sunt mare Povestea Nasterii |
da, astea sunt. numai ca la noi arata un pic altfel .. fara spatii!
http://www. bebelusultau .ro/Milupa_files/MI16_detalii.jpg
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
kalosalina spune:

LA MULTI ANI CAMELIA SI MARUSCA!!!
Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de cei dragi!!!

Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
kalosalina spune:
Fetelor, de cateva zile, de fiecare data cand pleaca cineva din casa, Daria iese si ea sa plece afara. Si cand o bagam inapoi in casa plange...Mi-e asa mila de ea. Dc s-ar putea, ar sta toata ziua pe afara. Ieri, cand a fost cu mama in parc, a plans si cand a luat-o de la locul de joaca si a pus-o pe tricicleta sa plece acasa...
Offf, cred ca ajungem la vb mamei, ca o vom lasa cu ea sa stea la tara, la aer curat. Dar o sa fie tare greu sa o vedem doar in we, chiar nu stiu dc o sa putem...
Poze Daria
Cum creste Daria
Alina
stancutza spune:
Neata zuzici!
Va multumesc pt sustinere si pt ca v-ati gandit la noi!
Asa cum speram eu ieri, noaptea anterioara a fost nasoala, azi noapte mult mai bine prin comparatie. A avut febra, dar mai mica. Problema a fost ca s-a trezit cand i-am dat siropelul de febra, si a durat ca de obicei 2 ore sa adoarma la loc. ne-am jucat, i-am dat sa pape pt ca seara refuzase biberonul, etc. Dimineata eram cam chiauna, oricum ne trezisem la fiecare ora sa o verificam.
Deci, sper sa trecem repede peste aceasta viroza antipatica. Ieri ne-a vizitat si pe noi Zana Maseluta, pana acum ne vizitase doar Zana Dintisor :-)) adica in sfarsit a spart gingia prima din cele 4 masele care stau sa iasa. Petele de pe fata inca nu i-au trecut, nu arata prea bine dar nici nu o mananca, deci o las in pace.
Laura Ioana, la Sofia nu a debutat cu muci, nici pana azi nu a facut, desi diagnosticul este rinofaringita acuta cu exantem viral (parca). Am scapat de astia, singurele simptome au fost petele de pe piele si febra.
Shose, curaj, tratamentul cu antibiotic o sa dea roade si o sa scape Iulia de balaurelul din kaki!
Ema, ai mare grija de samburel! Te-ai hotarat unde nasti? Dar la nume v-ati gandit? :-)
Elle, nu ma bate, dar eu te vad mamica de fetite :-) Poate si unde am observat in jurul meu ca in multe familii unde primul bebe e fetita, si al doilea e :-) mai sunt si exceptii, dar la mine in familie cel putin nici o fetita nu a venit singura :-)
Ce vreau sa zic este ca, desi stiu cat iti doresti un baietel, sa fii pregatita si pentru o printesica
. Si voi sunteti doua fete la parinti, nu-i asa ca e super sa ai o sora???
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
stancutza nu te bat ... dar nu stiu cum, cine si in ce mod m-ar scoate din butoiul depresiei .... acum, ce e pus acolo, e pus .. ramane sa vedem cum voi face eu fatza la situatie .. fie ca e
fie ca e
..
nu ma certati dar am si eu o mare dorinta pe lumea asta, bine pe langa altele mai mici, mai maricele .. stiti bine care ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun