Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raca

Buna ziua tuturor,

Eu revin cu intrebarea mea....pe care cred ca n-a vazut-o nimeni
Puteti sa imi dati ceva sfturi legat de triciclete??
Multumesc.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/31219369@N02/?saved=1" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

raca, cum si eu sunt in cautare, am afcut cateva sapaturi si am ajuns la...quelle...BIG MISTAKE!!!! am dat comanda acu o luna jumatate, iar ieri cand am sunat la ei sa vad de ce nu mai soseste coletul, mi-a zis ca nici macar n-au confirmarea din Germania ca mai exista pe stoc sau ca mai aduc in Romania!! uf...ce m-am enervat...

asa ca, am dat iar search pe google, si am ajuns la o alta tricicleta, de la BIEMME, se numeste BUGGY RED, am gasit-o si ieftin, la 180 RON pe site-ul pentrubebelusi .ro (sterge spatiul dinainte de 'ro')...sper sa nu-mi faca si sastia vreo figura...ca ma duc direct in magazin si iau de care gasesc...

e ceva in stilul celei arate de LalaD mai jos...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

vera, super tare...pupam gongutza..

alina, ceska, imi pare rau, din pacate nici o relatie nu e perfecta, exista si certuri si disensiuni, dar cu calm si intelegere o sa treceti peste... mare pentru voi...

lalaD, pletoselul tau e frumusel foc...dar ti-am mai zis asta...iar fratiorul protector...cred ca se topeste Andrei dupa el, nu???

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la .. eu imi iau portie dubla.

pe eva o chinuie o masea .. si m-a trezit de 3 ori azi-noapte, a adormit usor la loc de fiecare data ... la 4 l-am trimis pe sot care a adus-o in pat .. a adormit pana la 6 cand mi-a sunat ceasul .. s-a trezit si ea, eu am plecat sa-i fac lapte si s-a pus frate pe un jelit ... ma-am, ma-ma, ma-ma .. si plangea de sarea camasa de pe ea .. i-am dat laptele si s-a culcat in patul ei de data asta.

shose uff .. am vazut ca i-a iesit un crocobar in kk lui pipe .. imi pare rau .. stau linistita ca ii faci tratament si o sa fie bine. pupam fetele.

alinus sanatate multa piticutilor! despre certurile cu sotul .. deh .. sunt inerente ce sa-i faci ..

gatta si voi ati fost bolnavioare .. imi pare rau ca nu ati putut profita de aerul curat de acolo.

lala ti-am admirat piticii .. cata energie are pletosel .. pupam baietii.

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna de dimineata si de la noi si sar'na de cafea, Elle!

Elle, ai fost la doctor ieri sau am visat eu?

Ceska, l-ai nimerit? Daca da, zi si mie tehnica!
Aaaa...uitasem sa va spun efectul aruncarilor mele la tinta: a doua zi de dimineata mi-a adus cafeluta cu lapte si scortisoara ... la pat. Hai ca sunt bune si fazele astea la ceva.

Ceska, mami...cu soacra, ce sa zic... Daca a fost deplasata spune-i ce gandesti. Iar cu sot care-i tine partea ma-sii..am si eu batai de cap. Dar incet incet (acum avem 10 ani la activ...) sper sa-i bag mintile in cap.

Lala, vazut maimutica, frate cu Ana. Uite acum mi-a venit o idee geniala de afacere. Deschidem o gradina zoo cu maimutsele noastre. La cat s-ar distra oamenii cu ele...sigur am avea succes.

Gatta, imi pare rau sa aud ca si voi ati fost bolnavioare si nu v-ati putut bucura de vacanta.

Stancutz, cum e Sofia? Cum ati trecut de noaptea asta?

Andreea, Raca, eu i-am luat Anei o tricicleta de la un magazin de langa targul Vitan, chiar la intrarea in targ. Aveau destule modele acolo si preturile f bune.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Saru'mana fetelor de sustinere.
Am fost la noua doc si mi'a placut mai mult, e mai 'de actualitate' decat cea de pana acum.
Mi'a zis sa tinem regim dar nu asa strict numai cu orez si morcov (deja de ieri dimineata nu a mai avut scaun deloc, poate o dam in constipatie).
Continuam pana joi dimineata cand se fac 5 zile Sumetrolimul si apoi luam 5 zile antibioticul Cefalexin care e trecut pe antibiograma.
Ma termina ca nu vrea sa manance dimineata inainte de medicament.
Cerealele nestle cu orez nu ii plac deloc, ce ar fi sa o schimb pe unele tot de la milupa dar fara lapte inclus? Exista oare? Cred ca da.
Lapte fara lactoza bea putin, cate 70ml, 100 ml max...
Nu i'as mai da ceai de menta deloc, sa nu o constip.
si mai intru dupa ce o culc, ca e de la 6:30 treaza, in curand va cere la nani.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Mneata,

s-a trezit gaza la 05:30. A baut lapte si n-a mai vrut la somn.
Asa ca am inceput o noua zi.... mergem la grupa de pitici chiar daca afara ploua. O sa fie putin show ca nu suport husa de ploaie peste carucior. Acuma face iar ordine la reviste dupa ce le-a inventariat pe ale mele a inceput cu alea ale lui ta-su, de computere. A rupt si vreo doua....

Alina023,
hm, am renuntat sa arunc cu farfurii, se spargeau fara folos, ca poate nu-l nimeream! Dl sot cand nu vrea sa auda nu aude, numai el are dreptate si are un punct de vedere cel mai corect asupra lucrurilor! Un catar! Si uneori un catar nesimtit! Dar asta e! Defilam cu ce avem pana mai avem chef de defilat!
Face uneori chestii de imi vine sa-l omor. Ieri dimineata de ex a refuzat sa ii duca lui taica-su medicamente in drum spre serviciu. Tre sa plece cu masina din parcare, sa ruleze cam 200m, sa opreasca, sune la usa, ii indese in mana medicamentele, sa ii zica sa ma sune daca se simte rau sau vrea sa vin sa scot eu cainele afara, sa urce in masina si sa plece mai departe la lucru. Oare cate minute pierdea... ar intarzia in fiecare dimineata daca nu ar avea o ora "flexibila" de venit la lucru, pana in 9 tre sa fie acolo!!!!
Sa mai zic ca fiindca fusese deja la farmacie direct de la lucru sa imi ia creme pt popoul lui Benji, dar dr a sunat pe la 18:50 in joia mare, sa schimbam tratamentul daca nu da rezultate, TATICUL lui Benji nu a mai vrut sa fuga la farmacie..... NOPE! Eu ma usuc langa copil cand vad ca urla cand il schimb, ca are rani la fund, nu stiu ce sa mai incerc sa ii fie bine si ta-su nu are chef sa mai mearga la farmacie, ca a mai fost odata in aceeasi zi, sa incerc cremele ce mi le-a adus. Ideea era ziua utmatoare vineri era liber, urmau sarbatorile de Paste cand e peste tot inchis! L-am sunat pe socru, l-am rugat sa ma duca la farmacie el, scuzandu-mi sotul ca "nu se simte bine". Ei, dupa 5 zile a dat in sot enteroviroza, apoi o durere de spate de a facut injectii si a luat trei zile calmante!
NA! NU dau eu, dau altii cu bata!

LalaD,.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

shose da, gasesti de la milupa cereale fara lapte "7 cereale" .. evei ii plac caci au gust de biscuite. sanatate la pitica.

ceska ai fost foarte tare .. l-au ajuns vorbele tale pe d-nul sot si uite ce a patit .. imi pare rau ca ai atata de tras cu el. si al meu e la fel de incapatanat .. cand nu vrea sa auda, nu vrea si pace ..

alina hai ca a fost dragut sotul tau .. si da, nu ai visat, am fost la consultatie .. m-a cantarit .. 2 kg in plus si s-a cam suparat ... , mi-a luat tensiunea (11,8) si mi-a spus de DT .. riscul este de 1/826 .. e ok? mie mi se pare cam mare .. si mi-a mai spus ca valorile PAAP si beta Hg sunt un pic mai mari fata de valorile normale ale varstei sarcinii si ar putea indica un risc de preeclampsie. mi-a dat trimitere ptr eco, pe 25 mai .. atunci sper sa aflam si ce ascunde bb intre picioruse ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ceskule, ai zis-o bine. Doamne Doamne nu bate cu parul...dar mai trimite cate ceva cand nu suntem cuminti. Sa stii ca si eu am patit cu al meu caposenii de-astea in trecut. Avea Luca vreo 3 ani cred si a facut febra mare noaptea care nu-i scadea nicicum. L-am trezit pe domnul sot si i-am spus sa mergem la urgenta cu Luca pt ca nu-mi place deloc cum se prezinta. "Prostii!! Ai tu barzauni in cap. Te panichezi imediat. Nu mergem la nici un doctor si lasa-ma sa dorm!" Cam asta a fost raspunsul lui. Am plecat singura cu copilul, plina de nervi, iti inchipui. Luca avea pneumonie si abia am reusit sa conving doctora sa nu-l interneze.
Acum insa s-a dat pe brazda referitor la copii. Nu zice nici o vorba, se deplaseaza imediat. Asa ca...sunt sanse si la al tau...dar rabdare si putere de convingere.

Elle 1/826 nu e mult. Tot cam asa mi-a iesit si mie la Ana si doctora mi-a spus ca e ok.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!
Ceska, nu avem catel si nici nu cred ca vom avea prea repede.Noi stam la bloc si si asa e mic apartamentul, numai catelu nu imi lipseste.
Vom avea sigur daca ne vom muta la casa vreodata.

Shose, ma bucur ca ai gasit un medic pe placul tau.

Elle pupam pe Eva sa nu o mai chinuie maselele si sa iasa mai repede.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

CAMELIA

La multi ani, iubita! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita de printesa, sotior si cei dragi!

MARUSCA

La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput