Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Elle

Roxi, ai dreptate cu distratul din afara...le-am povestit si la gradi ce-a facut printesa si se tineau de scaun sa nu cada de ras...le-am urat o zi buna si ele mi-au raspuns ca sigur va fi cu Iulia acolo , cred ca nici acolo nu e sfanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mada, Vera

Da, probabil ca sunt suparata si pe mine. Insa supararile astea vizeaza mai ales relatia cu el. Relatie care este ff speciala, pasionala, dar uneori extrem de obositoare. Si mai ales ...plina de surprize (si placute si neplacute). Asa ca uneori simt ca am obosit si nu mai vreau. Noroc ca-mi trece!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua dragelor !

Dupa 2 saptamani de vacanta la Campulung , iata-ne si pe noi acasa.
Din pacate , vacanta asta nu ne-a prea priit pentru ca Sara mi-a racit si am tras-o o saptamana cu febra , muci , diaree si maraiala.
In noaptea de Inviere , am culcat-o pe Sara , am lasat-o in grija socrilor si am plecat la slujba . Socra-miu , stiindu-ma friguroasa si de frica sa nu ma plang ca mi-e frig cand ma intorc , a bagat in nestire lemne pe foc , asa ca , la 2 noaptea cand am venit de la slujba , aveam in camera 34 grade . Sara era transpirata toata , rosie ca focul , isi scosese sosetele si pantalonii si dormea dezbracata. Am incercat si eu sa adorm dar simteam ca-mi fierb creierii , asa ca am deschis usa sa se mai racoreasca. Cred ca de la asta i s-a tras , ca a doua zi era toata numai muci , febrila si maraita. Am fost cu ea la doctor la Campulung si mi-a zis ca are gatul rosu si mi-a dat Epitrim (o combinatie de biseptol cu inca ceva ). Acum am terminat tratamentul si e mai bine , doar catziva muci mai are.
Partea buna este ca a invatat sa-si sufle nasul singura ...cred ca am terorizat-o cu BB , asa ca , daca ii pun servetelul la nas , sufla cu toata puterea pana ies toti mucii .
Din cauza racelii , n-am putut sa profitam nici de aerul curat de munte...am tinut-o mai mult in casa . Nici vremea n-a fost tocmai ok , a batut vantul si a plouat.
Cam asta despre noi...m-am intins cat o zi de post.
Citesc din urma si revin.
Pusici

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Helou, helou
eu sunt intr-o pasa tare proasta, cred ca in seara asta zboara si pe la noi prin casa farfurii si castroane.

Alina023,
eu poate nimeresc! Sunt asa de suparata pe dl sot!!!!! Imi plesneste capul de nervi!

Stancutza,
vai ce noapte! Sper sa fi fost apogeul si sa fiti pe drumul de insanatosire.

Vera,
am ras de copiii tai, sunt asa draguti si haiosi si ii pupam! Eu una nu as mai rezista la nr 2, fara sprijin si suport de la cealalta unitate parentala!!!!!

Ramonab,
voi aveti catel acasa?

Shose,
iaca trece si la voi boala..... Si eu cred ca a cam slabit gaza mea dupa ce-a trecut prin asa ceva. Si noi avem caine si Benji ii da sa pape din palma uscaturi (bobitele alea) si ieri l-am prins ca molfaia el insusi o bobita uscata, nu stiu de pe unde-a cules-o.

UN singur gand ma consoleaza: in iunie pe vreme asta sunt printre ai mei.

M-am certat si cu soacra, adica ea cu mine si mi-a urlat in telefon dupa care a inchis. Astept sa plece mama, care o ajuta inca in noua casa, sambata in RO si o sun sa ii aduc aminte reguli de politele si ca sunt valabile la orice varsta. Normal ca fi-su a dat foc la paie!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Buna ziua tuturor,

Eu revin cu intrebarea mea....pe care cred ca n-a vazut-o nimeni
Puteti sa imi dati ceva sfturi legat de triciclete??
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui raca

Buna ziua tuturor,

Eu revin cu intrebarea mea....pe care cred ca n-a vazut-o nimeni
Puteti sa imi dati ceva sfturi legat de triciclete??
Multumesc.

de Razvan Gabriel (29.01.2008)
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/31219369@N02/?saved=1" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Eu am dat sfaturi mai demult dar nu stiu daca se potrivesc si la voi :
-sa fie usoara, cu centuri si cadru de protectie, cu maner cuplat cu roata din fata sa poti coti tu parintele, platforma pentru picioare pana invata sa pedaleze. Eu as prefera si cu ceva deasupra capului- parasolar.

Asa :

http://www.magazinuldemasinute.ro/images/tricicleta8.jpg

sau asa :

http://www.mytoys.ro/images/products/2313.jpg

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Pupam clopoteii bolnaviori , o salutam pe Gatta si Alinus si imbratisam strans pe Elle, Stancutza, Ceska , Vera, Shose si celelalte zuzici

Avem poze noi aici, de azi pentru cine vra sa vada maimutoii : http://avlaudum.blogspot.com/2009/04/o-alta-jumatate-de-ora-pozand-maimutica.html

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Shose de unde, Dumnezeu, o fi cules balaurul? Cum se ia asa ceva oare? Multa sanatate si Doamne ajuta sa scapati repede de uracios! Pupici Iuliei cea isteata

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Shose de unde, Dumnezeu, o fi cules balaurul? Cum se ia asa ceva oare? Multa sanatate si Doamne ajuta sa scapati repede de uracios! Pupici Iuliei cea isteata

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Este o bacterie gram negativa ce se gaseste peste tot : in sol, aer, apa si in tractul digestiv.
De obicei este inofensiva dar daca se inmulteste in organism poate cauza infectii.
Este important sa fie tratata cu antibioticul ce iese la antibiograma.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Avem poze noi aici, de azi pentru cine vra sa vada maimutoii : http://avlaudum.blogspot.com/2009/04/o-alta-jumatate-de-ora-pozand-maimutica.html

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Ce ocupat e pletosel...si cum il tine frate-su cu capul in jos

Mergi la inceput