Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (210)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao,

Am apucat sa-i admir strengarii LaleiD si sa citesc de Pipetzica - o imbratisare pt Shose ; e greu dar cu tratament adecvat, sunt sigura ca se va rezolva totul. Mult curaj!

Am mai retinut ca Thea si Ana sunt racite - sanatate multa!

Si, multe pt tine, Helene; nu te scot din butoi, dar macar iti mai alunga din gandurile 'negre'.

Azi, am doar un cornuletz!

PS. As manca niste cornuletze cu nuca si rahat

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 16+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Roxanici, m-ai omorat cu cornuletele!!! Mor de pofta de ceva dulce. Iamiii... Cred ca merg sa cumpar ceva.

Alina si Ana face la fel. O ia la fuga pe scara, doar doar o scapa sa ajunga si ea afara cu cine pleaca. Si plangeeee cand o bagam in casa indiferent de cat de mult sta afara. Cand am mai mers la ai mei a stat numai afara, exceptie cat a dormit.

Stancutza, ma bucur ca Sofia e mai bine. Poate in noaptea asta nu mai face deloc febra.

Elle punem pariu ca vei fi la fel de mandra de copilasii tai indiferent daca vor fi baiat si fetita sau doua fetite? Dar eu zic sa nu te mai stresezi pana cand vei afla sexul. Chiar nu are nici un rost. Ce-ti mai face poponetul dupa cazatura?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Emma este iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Roxanici si mie, ca si Alinei, mi-ai facut o poooofta cu cornuletele...
Alina la fel si Daria...de Paste, am fost la mama la tara, si tot timpul a stat afara. La 7.30 se trezea, o imbracam mai bine si afara...Era in culmea fericirii. Chiar si cand a plouat, am scos-o afara, in terasa (e acoperita).

Chiar mi-am amintit ca vroiam sa va intreb ceva...se intampla vreunui clopotel, sa aiba mainile f reci cand iese afara? Daria, cum e putin mai racoare afara (de ex. aseara) are mainile sloi. Banuiesc ca nu sta prea bine cu circulatia...este ceva de facut?

Poze Daria
Cum creste Daria

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

alinus e vanat ... si inca doare ...

si eva face la fel .. cand se pregateste cineva sa iasa din casa, se pune in usa si ne zice pa-pa-pa .. duminica au fost nasii pe la noi si eu n-am avut ce face si i-am spus .. hai eva pleci pa cu nasa .. imediat a intins mainile s-o ia nasa in brate, a luat-o si apoi nu mai vroia nici la mine , nici la ta-su .. tot zicea pa pa pa .. cand am luat-o in brate a inceput sa urle ca din gura de sarpe .. ea pe o parte, fetita nasilor pe cealalata parte .. ca de ce sa vina eva la ea acasa, ca nu vrea etc .. circoteca, ce sa mai ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Chiar mi-am amintit ca vroiam sa va intreb ceva...se intampla vreunui clopotel, sa aiba mainile f reci cand iese afara? Daria, cum e putin mai racoare afara (de ex. aseara) are mainile sloi. Banuiesc ca nu sta prea bine cu circulatia...este ceva de facut?

Poze Daria
Cum creste Daria

Si Adela le are reci; ea asa le-a avut de cand ma stiu, dar la prematuri este , intr-un fel, normal; la ei sistemul circulator periferic, se maturizeaza destul de tarziu.
Si dak mai seamana si cu mine ...

Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Citat:
citat din mesajul lui kalosalina

Poze Daria
Cum creste Daria

Si Adela le are reci; ea asa le-a avut de cand ma stiu, dar la prematuri este , intr-un fel, normal; la ei sistemul circulator periferic, se maturizeaza destul de tarziu.
Si dak mai seamana si cu mine ...

Buburuza de 1 an
Albume

si eva are mainile reci afara .. sa vedem cum o sa fie la vara ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna!

LalaD, ce se mai concentreaza Andreiutu la desen! Tare frumusel e!

Shose, ce balaur o mai fi si asta? Eu zic sa nu te panichezi, sa-i dai tratamentul si va fi bine! Iar cu regimul, la noi a mers bine orezul cu mar copt. Alexia nu mananca deloc orez, dar asa l-a mancat(cand i-a iesit primul dinte, a avut si ea o perioada mai kkcioasa ).

Elle, eu tin pumnii sa fie baietel, dar daca va fi fetita va fi, cu siguranta, la fel de frumoasa si desteapta ca si surioara mai mare. Si cine va fi cea mai mandra mamica???

Pup toti clopoteii bolnaviori.Sa se faca bine repede!

Fiindca l-am vazut pe Pletosel desenand, mi-am adus aminte sa va intreb ceva: Cu ce creioane deseneaza copiii vostri? Eu i-am luat cerate. Mi se par mai securitare, dar lasa urme destul de greu, trebuie apasat destul de tare, si se sfarma usor (calcate in picioare). Am vazut la quelle o tablita de desen, o are cineva? E ieftina rau, o fi chinezism, sau o buna afacere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neatza!!! Am revenit si eu dupa o pauza de 2 saptamani(aproape).

Sunt in urma cu un capitol jumate,pe care nu stiu cand voi apuca sa-l citesc,ca-s foarte prinsa cu treburile prin casa.

Iris a facut febra incepand cu duminica seara,vad ca azi e bine.N-a avut mai mult de 38,5.Dr mi-a zis ca e de la dinti(ii ies 2 masele sus si toti caninii) plus ca face si kk mai moale...sper sa treaca repede toate astea ca nu-s obisnuita cu copil bolnavior si tare greu e.

De Pasti am fost in Ungaria si a fost super misto.Am mers la gradina zoologica unde cred ca am vazut mai toate animalele posibile.Am fost f impresionati de curatenia de la zoo si de amenajarile facute pt animale.

Am facut shopping la greu,i-am luat piticei 2 costume de baie(din alea ca de gagici),sandalute si adidasi,iar eu m-am rasfatat cu tot ce-am vrut...mai rar asa concediu

Cazarea a fost peste asteptari;am stat la o vila cu toate conditiile,receptionerul extrem de amabil(stia engleza f bine),iar mancarea f buna.

Am vazut ca a revenit Creata.Credeam ca nu ne mai iubesti .
Bine-ai revenit!! Felicitari pt progresele Mariucai!

Shose ai mai putea sa-i dai Hidrasec (pt hidratare) si Biotics(pt refacerea florei).Sunt naturale ambele,asta in cazul in care celelalte medicamente nu au acelasi rol.

Ramo ce rosu e Razvi in obrajori iar tie parca iti sta mai bine cu breton...pare mai sofisticat...zic eu

Ema,am vazut pozici cu Milan cel frumos.Iti seamana foarte bine,iar tu esti o super-mamica;tare bine-ti sta cu burtica si cu Milan alaturi.

Am inteles ca Elle a cazut sau s-a lovit la burtica???Daca e asa ,atunci Elle sper sa nu fie nimic grav ...(sper ca bine-am inteles si nu bat campii)

Fetelor va invit sa vedeti poze de la zoo(Ungaria) si multe pozici noi cu Iris(la album 15-16 luni si 16-17 luni).Va pup si sper sa mai intru si maine.

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI
www.youtube.com/user/irisuk1" target="_blank">FILMULETE

uite cum cresc
mami Iulia siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Alina, si Alexia are mainile reci, cum se face mai frigut afara. Eu am observat ca daca o imbrac putin mai gros (o vestuta, ciorapei lungi pe sub pantaloni ) se incalzesc imediat.

Mergi la inceput