Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 7
eunice78 spune:
Multumesc pt raspuns. Le-am scris un mail, sa vad ce zic. pana atunci poate apare cineva care si-a prelungit sejurul in conditiile in care cica nu sunt camere libere, acum.. Ma gandesc ca poate renunta cineva ..
Baietzii mei
Caprioara spune:
Danita, . Poti sa imi spui daca ati avut acces gratuit la vreo piscina acoperita?
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
adriana_mihnea spune:
Multumim, Danita.
Caprioara, din cate stiu, hotelul nu are piscine acoperite, doar exterioare. Si nu cred sa ai acces la piscina interioara a altui hotel...
Danita, poti pune niste poze? Pe unde ati iesit? Stii ceva de ruta Bucuresti - Calarasi - Albena, adica trecerea cu bacul?
danita spune:
piscina acoperita la hotel dobrudja = 5 leva/pers si hotel flamingo 10leva/pers timp de o ora .
hotelul are piscine doar exterioare si brrr cam frigutz ;))
am iesit pe la vama veche , la un moment dat in bg nu era nici o masina pe sosea si noi ne gandeam ca am gresit drumul :) dar cica asa se circula la ei ;) ...
poze am cu personaje :) dar iti garantez ca toate pozele de prezentare ce le-am vazut eu pe site-uri sunt reale !
e frumos, ce sa va mai spun ? intr-un cuvant : nu va faceti probleme e un loc frumos in care merita mers ! erau multe familii cu pitici asa ca ai nostri si toti erau happy si chiar ok !
D
caramel spune:
Buna,m-am intors si eu astazi de la Nessebar-Sol Nessebar Palace.
Vreau sa va spun ca a fost super-super-super!
Hotelul este extraordinar, am avut camera la etajul 7 cu vedere la mare, curatenie in fiecare zi, schimbat prosoape, etc. Masa super buna, in special seara si dimineata, la pranz era destul de repetitiva dar ok.
Vremea a tinut cu noi, asa ca a fost cald si frumos, n-a fost frig noaptea in camera, de asta imi era frica.
Parcarea era supravegheata non-stop cu camere de luat vederi si cu paznic.Ne-am simtit exclent!Daca mai merge cineva si mai vrea detalii intrebati-ma.
Noi am fost multumiti, si foarte incantati de Old Nessebar,unde am fost in 2 zile la rand.
Singurul neajuns pe care il are acest hotel este plaja care este foarte mica si cam cu alge. Dar pentru vara se amenajeaza o plaja artificiala in dreptul lui Nessebar Bay, care este foarte draguta, cumva printre brazi. O sa fie foarte frumos, daca o termina pana la vara.
Albinutzza spune:
Caramel, noi mergem La Sol Nessebar Mare, cred, unul din cele de 4*
Deci inteleg ca ai fost f multumita, zi-mi te rog, cat ati facut pe drum? si pe unde ati luat-o. Mancarea?! Fructe?! Piscinele cum sunt? Parcul de copii e in cadrul hotelului? Parcarea ati platit-o? Ai idee sezlongurile de la plaja se platesc?
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Si eu abia astept sa vad Old Nessebar, numai lucruri frumoase am citit. Sunt f incantata si abia astept sa mergem, cred ca mai mult pt asta
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
yuppy spune:
Vrem sa plecam si noi pe 20 iunie( probabil in Albena),o fi prea devreme pentru a ne putea balaci in mare??????????? A fost cineva in perioada aceea, cum este apa marii?
yuppy spune:
Pustiul nostru are 7 ani, si nu vreau sa merg la mare si sa stau cu gura pe el, ca nu are voie in apa, ca este rece... Trebuie sa ne hotaram zilele astea pentru rezervari si nu stiu ce sa fac.
A mai fost cineva in acea perioada( 20 iunie), cum este apa, ne putem balaci???????
camelia_daniela spune:
Yuppy, si noi vom pleca tot pe 20 iunie la mare (am luat deja bilet) - eu zic ca nu vor fi probleme cu apa prea rece la momentul acela! Eu cel putin asa sper ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“God could not be everywhere and therefore he made mothers.”
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!