Bulgaria- impresii, drum, hoteluri, statiuni(13)
Raspunsuri - Pagina 6
lbelciug spune:
La Rusalka a fost cineva? Daca da, va rog impresii. Multumesc.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
Febr-Martie 09
mki79r spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Theiuta Le salut pe toate "bulgaroaicele" si viitoarele "bulgaroaice"! Anul acesta m-am hotarit sa ii fac si damblaua sotului: vom merge la mare la...bulgari! Am achitat sejurul la hotel Miramar, in Obzor. Theiuta Mami si Nicolas Sanatosi sa fim! |
Si noi tot la Miramar din 20 iunie, voi in ce perioada mergeti?
aurora56 spune:
Imi pare rau ca aud astfel de probleme la hotel bolero care face parte din complexul Grifid.Eu am stat la Arabela si am fost foarte multumita mai ales ca aveau ultra all inclusive drept pentru care am incercat toate cocteilurile si am baut sampanie in fiecare seara la clubul ce noapte care m-a impresionat in mod placut .
Am venit pe 4 mai 2009 de la nisipuri hotel Arabela .Superb ,mi-a placut tot :camera cu vedere la mare ,la mini turnul Eiffel si la cazino,spatioasa cu frigider cu bauturi gratis (se schimbau zilnic),4 restaurante frumoase si aranjate placut(restaurantul principal,italian,asiatic,bulgaresc),piscina interioara ,lobby bar cu muzica in surdina si cu tot felul de cocteiluri alcoolice si nealcoolice,vin ,bere ,cafea,sampanie ,gin,wiski(habar nu am cum se scrie ca nu m-a interesat niciodata),coniac etc,terasa de la piscina unde se servea dejunul continental.Au fost multe feluri de mancare ,gratare si chiar miel la tava(atractia unei seri) .Binenteles ca la restaurantele cu specific nu te saturai daca erai genul mai flamand dar aveai posibilitatea sa-ti completezi apoi meniul din restaurantul principal dar nu asta a fost cel mai important ci clubul de noapte de la subsol decorat cu rosu aranjat cu bun gust dotat cu tot felul de bauturi ,primirea facuta la venire cu sampanie ,liftul cu vedere (unul din cele 4) , personalul zambitor si mereu disponibil ,animatorii,sala de fitnes dotata cu aparate noi si moderne situata la etajul 8 cu vedere la mare la toate cele 4-5 geamuri,sala de biliard si jocuri (tot la etajul 8).Contra cost se putea incerca hamanul, masaje, inhalatii . Vara cred ca functioneaza si jacuzi de afara (era cam rece apa ca sa-l incerc acum).Frumos, cu toate ca 70% erau romani dar care nu s-au dat in spectacol si nici nu s-au remarcat cu vorbe urate sau gesturi urate (cel putin nu am observat eu).As fi vrut sa merg acolo si la vara dar este destul de scump acolo vara (cel putin pentru mine).Un singur inconvenient ca de altfel la toate hotelurile care am fost ,bugarii nu fac supe grozave poate era buna doar cea de miel care sincer nu am incercat-o,dar de asta chiar poti sa faci abstractie.Am fost la piscina interioara ,am facut baie zilnic in ea ,apa era in jur de 19-20 grade celsius dar afost OK .Se facea zilnic curatenie ,sapun lichid aveam din belsug, camera era zilnic aerisita ,barul completat zilnic asa ca nu am ce reprosa .E adevarat ca in prima zi am rezervat locuri in restaurante si dupa amiaza cand mi-am dat seama , nu mai aveau locuri la restaurantul italian dar asta e, trebuia sa-mi pice fisa ca persoana care statea deoparte la o masuta si avea pe masa un cartonas pe care scria rezervari se ocupa de asa ceva (tarziu l-am vazut ,preocupata mai ales de plimbari).
danita spune:
revenit de vreo 2 ore de la bulgaria - albena kaliakra . nu pot scrie acusica pe larg dar va spun : SUPER !
caprioara am cerut sa vad o camera standard si e ok . noi am stat la superior si extra super camera !!!
pupici si revin
D
adriana_mihnea spune:
Si eu vreau info despre Kaliakra Standard. Ca mergem in august acolo...
Merci, Danita!
crengu75 spune:
Si eu abia astept sa povestesti Danita. Astept impresii proaspete despre Kaliakra. Abia astept sa vina concediul!!!!!
Crengu de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
Caprioara spune:
Of, eu nu mai reusesc sa plec se pare, pentru ca Matei a facut o otita si de la ORL ne-a zis ca pe 22 mai mi-l opereaza de polipi . De acum 2 ani ne tot zicea si nu am vrut... Si uite ca acum a zis ca e musai, ca nu mai aude cu o ureche care e obturata de vegetatii.
Vroiam 3 nopti la sfarsit de mai, la Kaliakra Albena cu o oferta last minute cu reducere 30%, sa vad si eu hotelul asta; dar acum visul meu s-a spulberat .
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
eunice78 spune:
Am si eu o intrebare: din motive ce tin de serviciu nu am putut cumpara biletele decat saptamana asta. Am luat pt Duni, Marina in perioada 23 iunie 3 iulie, junior suite. Dar noi voiam pana pe 7 iulie, insa nu mai erau camere libere iar mai devreme de 23 nu putem pleca. Intrebarea este: si-a prelungit cineva sejurul acolo? Adica oare am sanse dupa ce ajung acolo sa mai iau acolo barem 2, 3 nopti? Si asta fara sa ma mute in alta camera (ca sa ma car cu toate bagajele)?
Baietzii mei
danita spune:
salutare
caprioara imi pare rau sa aud ... dar visul continua !!! la toamna, la anu... nu fii dezamagita ! [omulet care te tzine in brate] [;) ]
deci: ajuns pe 1 mai la hotel kaliakra din albena, parcare plina de auto romanesti . gasit parcare la hotelul de alaturi .
cazarea s-a facut in 5 minute adika timpul in care m-am scotocit eu dupa pasaport si dupa voucher ( apropos nu e nevoie de voucherul fizic, nr lui si numele e suficient- adika nu va agitati de pomana sa cum am facut io)
camera superior exact cum arata in reclama. f mare, 2 paturi, unul dublu si unul simplu. 2 chiuvete, dus separat, toaleta separat. o gramada de dulapuri , tv cu posturi ro, frigider, balcon mare. toate camerele au vedere spre plaja . camera nu avea foen desi cea standard avea. camera standard de marime standard:)) adika cat o camera de hotel normala . cea superior este xxL .
restaurantul : are 3 *, mancare de tot felul - adika e imposibil sa nu gasesti ceva sa iti placa. copilul a mancat tort in dusmanie la fel si suc :) .
succint: curat si placut, loc de mers!
pupici
D
danita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eunice78 Am si eu o intrebare: din motive ce tin de serviciu nu am putut cumpara biletele decat saptamana asta. Am luat pt Duni, Marina in perioada 23 iunie 3 iulie, junior suite. Dar noi voiam pana pe 7 iulie, insa nu mai erau camere libere iar mai devreme de 23 nu putem pleca. Intrebarea este: si-a prelungit cineva sejurul acolo? Adica oare am sanse dupa ce ajung acolo sa mai iau acolo barem 2, 3 nopti? Si asta fara sa ma mute in alta camera (ca sa ma car cu toate bagajele)? Baietzii mei cauta telefonul hotelului si fa o intrebare acolo ....parerea mea ;) . din experienta recenta : hotelul era aproape gol cand am plecat dar daca acum cauti sa rezervi o camera la kalikra spune ca nu mai au locuri ... |