***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 17
diarux spune:
MISHULINAddeci da, sufar de zgaltzofobie atunci. da rau de tot./ macar daca as fi fost in pat...ma gandeam ca fac secs si nu stiu io. da asa....
moama da ce te-ai albastrit.
deci se apropie data fatidica...
mami Ruxandra, in plina forma
pentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story
...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O asa care va sa zica,mishule..ti s-a parut tie ceva la mine,ha?pai de atata asteptat.... dodo,n-ai sughitat ieri?ce crezi ca ai scapat de barfa?no chance...dar izabella si bogdan,nu puteau suporta fumul de tigara din pizzarie...si eu am fost mama denatutata,i-am bagat lu'mihaitza vreo 4 ore de terapie,sa ma pot misca in voie(saracul copil),apoi l-am prins pe socra-meu sa stea vreo 3 ore cu ei...ca altfel nu ne faceam noi de cap,am profitat la maxim...ne-a prins bine iesirea,nu mai iesisem..de mult... asa ca stai linistita,la vara ti-a aduc eu pe misha cu tot cu bbeul ei din dotare(ala mic,nu ala mare).... ![]() |
Ba sughitai si mai rau vroiam la "inghesuiala"
Doar eu cu Dan doar in vis sa fim singuri la o ...ceva orice indiferent cum s-ar numi.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
misha71 spune:
Io'te ce m-am albastrit
Am fost harnicuta la scris d'aia!
Asa'i Ruxule, tu urmezi la vizite
Moama da' ce ma mai plimb prin tara in ultima vreme! Si daca totul merge bine, n-ar fi exclus sa se trezeasca Rhoneea cu mine la usa
ca mi-a trimis niste peisaje
musai de vazut live!
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Ba sughitai si mai rau vroiam la "inghesuiala" Doar eu cu Dan doar in vis sa fim singuri la o ...ceva orice indiferent cum s-ar numi. |
Data aviatoare n'o sa mai stai tu tinara si nelinistita in casa. Te bagam noi in priza
edit: ti s-a facut de inghesuiala? Plimba-te cu RATB-ul prin Bucuresti, ca de asa o experienta, mai rar ai parte
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
andruskandu spune:
Mishule, da' prin Campina cand vii?![]()
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui licurici
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
misha71 spune:
Andrule, nu zi hop, ca dupa 1 iunie sint la Brasov ![]()
(LadyJ)
marami spune:
Auzi Misho, da` daca tot te plimbi atata nu faci mama si o plimbare in scop caritabil, cu organul din dotare, poate ii gaseste lui fie`mea visele prin nori cand zboara
.... dupa ultima experienta AFAHC devine istorie
.... si sa ne intelegem, era visul ei nu al meu!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
sorana spune:
Ce-i aia AFAHC???
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
marami spune:
Ca ar putea fi colega cu organul Mishei in caz ca-si vede visul cu ochii![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!