***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 18
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Ca ar putea fi colega cu organul Mishei in caz ca-si vede visul cu ochii www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!![]() mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |
Da' la civili, ca acolo e viata de viata! Ar fi nemaipomenit sa reuseasca acolo. Pentru asta chiar merita, insa daca va repeta 1 an nu are sanse. Trebuie sa fii tare in liceu, sa termini cu medii mari, pentru ca conteaza enorm. Dragostea asta de acum e frectie si ar trebui sa fie fata desteapta sa-si vada interesul pentru ca visul asta nu se poate transforma in realitate daca nu are ambitie.
Eu sper sa se gindeasca bine si sa nu-si rateze visul, ca e pacat.
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Mishule, la mine cand poposesti? Sa-ti prezint animala I love you in the way I understand love. I love you in my own peculiar way |
Da' ce, bre, crezi ca vin sa o petzesc?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
marami spune:
Misha, nu vrea la civili
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
MadameBovary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
Da' ce, bre, crezi ca vin sa o petzesc? |
Nu fatooo, da' vii sa o cunosti, ca-i persoana importanta, ce stii tu? Adica, ma rog.. "persoana" ... VACA importanta!!
Acum a plecat iar veterinarul de la noi, e de lucru cu urechile ei pline de ciuperci. A trebuit sa o legam la bot pentru ca risca frumuselul meu sa plece bucatele de aici
misha71 spune:
| citat din mesajul lui marami Misha, nu vrea la civili ![]() |
Atunci trebuie musai sa lase prostioarele din creieras deoparte, ca nu e deloc de joaca. Asta bineinteles daca isi doreste cu adevarat si cu ardoare lucrul asta, iar razvratirea in acest domeniu este subiect inexistent.
(LadyJ)
misha71 spune:
Tantzo, io am vaga impresie ca nu VACA e subiectul intilnirilor tale cu vetul ![]()
(LadyJ)
MadameBovary spune:
| citat din mesajul lui misha71 Tantzo, io am vaga impresie ca nu VACA e subiectul intilnirilor tale cu vetul |
D-aia mi-am luat eu caine... stiam eu ce stiam ca sa fiu pe felie cu nea doctoru'

misha71 spune:
| citat din mesajul lui MadameBovary Eu stiu sa leg cainii la bot, el vine cu stiinta, facem echipa buna! |
numa' cainii? 
(LadyJ)
MadameBovary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui misha71
numa' cainii? ![]() |
Pai da, ca in alte cazuri eu sunt aia naravasa
misha71 spune:
Io va pupaesc pe de rind 
Parca vad ca miine va gasesc la alt capitol
De data asta cum se va chema: STORMING DE BRAIN? ![]()

(LadyJ)