***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 19
marami spune:
Plesnitelor, ce faceti? Dormiti in plin brainstorming????
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
ancadragoman spune:
Neata
Treceti la cafea si vad ca va cam faceti de cap 

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
marami spune:
1,2,3......atat imi amintesc in dimineata asta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Dodo-pui spune:
Buna plesnitelor
eu
,
doarme,Donu' asteapta pranzul sa mearga la gradi
.
O zi frumoasa .

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
sorana spune:
Neata mahala!
Panamea pai daca are asa vis .. trebuie sa lupte pentru el si sa treaca peste obstacolele de gen ... cls XI. Cred ca toata lumea a invatat chestii fara nici o legatura cu viitoarea profesie. Nu e usor dar trebuie. Cred ca fata ta e suficient de mare sa inteleaga un concept de genul "daca vrei sa .... atunci trebuie sa...".
Greu nene cu copii. Pe mine chestia asta cu "trebuie sa ..." ma chinuie de pe acum cu fi-mea. Ea e inca mica si nu are un tel bine definit dar sunt chestii pe care le vrea (sa danseze frumos, ca cante la pian) dar ii e greu sa priceapa ca trebuie sa lucrezi mult, uneori plictisitor, cu rabdare, alteori cu transpiratie si cand ai chef si cand nu ai daca vrei sa ....
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kay spune:
neatza si de pe plaja :D
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ancadragoman spune:
Cum adica la plaja?

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay neatza si de pe plaja :D ************************************************************************************ Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara : 858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone www.inimacopiilor.ro oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil ! "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |

daca e adevarat, te urasc

pozne-npoze