***Prietenie la plesneala*** - brainstorming
Raspunsuri - Pagina 20
marami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cum adica la plaja? ![]() ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
hai nu-ti consuma energia dand apa la soricei si spargand ziduri (specialitatea mea), tu o crezi??? Eu NU!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
ancadragoman spune:
Pai eu o cam cred ca la cat de plesnita e ar fii in stare ...![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
kay spune:
O adresa de mail sa va trimit poze de La mare??? Cine vrea? Noie a primit de ieri ![]()
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
O adresa de mail sa va trimit poze de La mare??? Cine vrea? Noie a primit de ieri ![]()
************************************************************************************
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
ancadragoman spune:
Deci tu ai un tupeu de nedescris....scarlat_anca@yahoo.com![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
sorana spune:
Oana
Esti la mare cu tot cu Sonia?
Esti foarte tare ...
Baga poz(n)e si la mailul comun, sa vedem si noi cu totii ....
Mishaaa ce faci draga? Nici n-a venit inca bebeul si tu ai amutit de tot???? Ia matale exemplu pozitiv de la Dodo si sa nu dispari mai mult de 3 zile ca te fugarim ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
kay spune:
Am trimis poze, anca !!! 
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
rhoneea spune:
Tu ii trimiti lu Anca???Trimite la toate babele pe mailul comun.Ce inseamna asta...auzi tu la ea..ia trimis lu anca
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
rhoneea spune:
Io's cam invizbilia p'aci dar in orice caz intreb si io...deschideti au ba un sub cu perlele sotilor![]()
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
kay spune:
Irina, io te vad cum vad micul golf de la 2mai ![]()
S e Acasa. Cu tac-so. Isi spala Nea toate pacatele !
Nu mai e nimeni pe plaja, am fost si in vama, e absolut pustiu, au daramat toate constructiile de pe plaja, mai putin corsarul, e liniste si pace. Azi nu mai era nimeni or plaja, doar eu, alex prietena draga cu care am fugit
si soarele ! Si vantul... 
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S