***Prietenie la plesneala*** - brainstorming

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

si io ma culc, m-au epuizat discutiile despre cutremure... Mama a facut cecetare in seismologie sau ceva gen si e dispe cand se clatina vaza...

Noapte buna !

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Guuuuuuuuuuuttttttt mooooooorgeeeeennnnn !!!

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Neata la cutremurate si ne-cutremurate!!!! Bey ce sopingareala trasei.....Oano Am luat tot magazinu', acu' astept figurile, ca n'o sa stea in carut sau in scaunul de masina ca o sa imprumut peretele de rigips de la Panamea sa dau cu capu'n el!

Deci cutremur: la prima parte (zgiltiiala pe verticala) organu' facea misto de mine, ca cica stau prost cu stabilitatea, in partea a doua insa, a fost primul in pragul usii Viteaz organ mai am!

Ia ca mi's restanta cu 10000 de raspunsuri, deci sa le luam pe de rind:

Citat:
citat din mesajul lui marami
in rest chiar e baiat bun, ca si mine de altfel, dar luati separat ca altfel suntem cea mai proasta combinatie, care aveti sagetatori prin preajma stiti ce spun

stiiiiiiiiu!!!!

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

sper ca te-am lamurit pe privat, Kokiyleaso! si mai scoate mana aia din chiloti, OBSEDATO!!!

Deci: mina in chiloti, lamureli pe privat.......mmmmmmm, aici ceva miroase....... da' de unde o veni mirosul asta???

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Citat:
citat din mesajul lui kay

si depinde la ce te uiti, iulio !!!

in functie de ce vizionez dau ritmul maini

imi imaginez cum faci la Slayer si Kreator

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

delphi,sarut mana de cafea...mi s-au lungit urechile asteptand-o pe misha...au prins un accident exact la iesirea pe autostrada...acum tre'sa apara...

Mi s-a parut mie ceva cind te-am vazut, da' dupa aia mi-am dat seama ca erau urechile Sashei
Deci sa va zic: Sasha este A D O R A B I L A N-are stare, roade tot (inclusiv virful cizmelor mele ), doarme cu cracii in sus si in toate pozitiile derivate si e frumoasa de pica!
Iar Tiza are 2 copii de pus la rana

Citat:
citat din mesajul lui andruskandu
Va anunt ca de luni intru oficial in concediu 2 saptamani, yupiii! De-abia astept sa ma mai odihnesc nitel, si sa stau pe DC, ca in ultimul timp... vax.

A dat Domnul sa respiri si tu! Macar sa te odihnesti cit poti cretofolinul

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1
Ceva nou... nu mai zic.Vorbim maine daca da Domnul sa-ti vad fata.

Gabriela

Da' noua di ci nu ni zici, ha? Las' ca vin io la tini calari pi prajina

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O
ce cutremur,mama?m-a sunat prietena mea,sa-mi spuna de cutremur...pe alt subiect se vb de cutremur...eu n-am simtit nik...oare sunt nesimtita?
sau mi se trage de la paharul de bere pe care l-am baut?

Sa mai zici ca n-are dreptate organu' tau cind zice de beutura

Citat:
citat din mesajul lui diarux
[ cum se cheama fobia de cutremure?

zgiltzofobie

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Stau io si ma gindesc acu': Oano, cumva esti ruda cu Hincu ala de prevesteste cutremurele? Ca si tu vad ca le ai cu proorocirile: io'te ce titlu bagasi la capitol!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Misha ma bucur ca te-ai simtit bine laMihaela(nu aveam nici un dubiu ca asa va fi),dar sa stii ca Navodariul este doar la 15 km de CT;iar telefon am puteam sa vin eu.Dar daca nu ati vrut ...

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Dodoleasa totul a fost pe fuga, am ajuns la Mihaela acasa tot pe fuga, sa nu ma ia la ciomageala ca macar o cafea n-am vrut sa beau la ea. Normal ca m-am gindit si la tine, insa fiind asa pe fuga si neputind ajunge eu la tine, nu ma gindeam ca putea tu ajunge in Constanta, cu atit mai mult cu cit gindesc ca stai cu Isabelle non-stop si nu prea mai ai timp si de plimbarici la distanta.
Ce face Donu?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Dodoleasa totul a fost pe fuga, am ajuns la Mihaela acasa tot pe fuga, sa nu ma ia la ciomageala ca macar o cafea n-am vrut sa beau la ea. Normal ca m-am gindit si la tine, insa fiind asa pe fuga si neputind ajunge eu la tine, nu ma gindeam ca putea tu ajunge in Constanta, cu atit mai mult cu cit gindesc ca stai cu Isabelle non-stop si nu prea mai ai timp si de plimbarici la distanta.
Ce face Donu?

Cu ea/ei veneam daca...
Donu'acum e putin pedepsit .Incerc sa-l dezvat de ticul de a-si bate maile si-i necajit ca i-am tait desenele.O sa albesc pana-i pun pe ambii pe picioare,sa dea DD sa nu o iau pe campii la cules de flori...iarna

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Io n-am vrut sa te pun pe drumuri, insa data viitoare promit ca nu mai fac

Sa stii ca vei fi mai sexy daca albesti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Sa stii ca vei fi mai sexy daca albesti

Contra albirii exista "vocseala"-frunze de nuc(roscat),de ceapa(rosu) mai rau daca adun ""floricele" iarna

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

asa care va sa zica,mishule..ti s-a parut tie ceva la mine,ha?pai de atata asteptat....
dodo,n-ai sughitat ieri?ce crezi ca ai scapat de barfa?no chance...dar izabella si bogdan,nu puteau suporta fumul de tigara din pizzarie...si eu am fost mama denatutata,i-am bagat lu'mihaitza vreo 4 ore de terapie,sa ma pot misca in voie(saracul copil),apoi l-am prins pe socra-meu sa stea vreo 3 ore cu ei...ca altfel nu ne faceam noi de cap,am profitat la maxim...ne-a prins bine iesirea,nu mai iesisem..de mult...
asa ca stai linistita,la vara ti-a aduc eu pe misha cu tot cu bbeul ei din dotare(ala mic,nu ala mare)....

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput