LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

si iau si niste supa la pliculet si servesc la sfarsit auditoriul cu 'Supica de Calinut'

Mergi la inceput

Diana, nici Petru nu vrea sa vorbeasca macar cu noi la telefon dar noi sunam zilnic in continuare, sa stie ca nu l-am uitat si i se povesteste conversatia iar el rade pe sub mustata si se face ca nu aude. Dar daca nu sunam o zi, cere sa fim sunati. E forma lui de protest.
Cand l-am dus la mama pt doua luni, am mers in fiecare w-end la el si ne iubea tare, ne imbratisa, statea cu noi dar niciodata nu a plans sa vina acasa. Ii explicam de fiecare data ca trebuie sa mai ramana putin, ca venim si data viitoare, ca il iubim mult, ne gandim la el, sunam, cumparam, etc.
E adevarat ca si pe noi ne-a deranjat putin ca am aflat ca nu mai sta sa i se citeasca (noi aceam aici ora de citit), nu se mai uita la desene, nu se mai joaca cu jucariile date de noi in scop educativ, nu vrea nici sa asculte poeziile pe care le dadusem norma sa-l invete, IN SCHIMB: a invatat sa dea mancare gainilor, cum se taie copacii, vita de vie, cum se face curat in gradina (participand efectiv dupe puteri), cum se urca dealurile,cum se planteaza copacii, cum functioneaza sonda, sa comunice cu oamenii si muuulte altele si bune si mai putin.
Ce vreau sa spun este ca dupa 2 saptamani de la plecare aveam senzatia ca uita si ce stia dar m-am inselat. A ramas cu vechile cunostinte dar a capatat altele multe noi si sanatoase despre natura, viata si oamenii cu care a intrat in contact.
Concluzia mea a fost ca atat timp cat sta cu bunicii si matusa care sunt niste oameni cu scaun la cap, veseli si cu bun simt nu am de ce sa-mi fac griji, e pe maini bune si cand vine acasa ma bucur si eu de descoperirile pe care le fac in bagajul lui de cunostinte. Chiar ma distreaza cand isi aminteste diverse si mai ales de conexiunile pe care le face. De exemplu, intr-o dimineata statea sub masa din bucatarie (maare cu 3 picioare tepene de lemn) si razuia cu un cutitas de plastic la ele. Ce faci Petrisor? Foafeca a tataie Chicu (Ticu) taie vita, taie pomii. Si a 'taiat' la pomi vreo juma' de ora.
Alta data mergea calare pe geanta lui taxu de laptop. Ce faci Petrisor? Meg mototeta a gagazin, pumpar a mamaie pita: cacaval, cucucute (ciupercute), adei, cacosi (cartofi).
Am invatat ca el castiga mult din aceste experiente.

Ai sa vezi, o sa descoperi un Alex mai bogat cu niste cunostinte pe care tu nu puteai sa i le oferi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

[quote]citat din mesajul lui tzuna

Eliano, cum care, traseul de pe centura...ori te-o dus pe sub pod?!

Ma tu te razi de mine... stii ca nu ma prind prea usor...
Ce noapte, ce centura, ce pod... ce traseu?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

[quote]citat din mesajul lui tzuna

Eliano, cum care, traseul de pe centura...ori te-o dus pe sub pod?!

Ma tu te razi de mine... stii ca nu ma prind prea usor...
Ce noapte, ce centura, ce pod... ce traseu?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

aaa, acu m-am prins io.....daca tu esti zuza zapacita io is zuza ametita....am vazut acolo ca scriai ca te-a programat pe 21 la traseu si mi-a ramas in minte ca la ora 21.....

Mergi la inceput

Ca sa vedeti preturi in ziua de azi... am cerut oferta pe 30 de baloane cu heliu si un exploder (unul cu baloane in el) si mi-a cerut 90roni (900.000!) pe primele si 150roni pe ultimul. Mai si nu sunt decat niste baloane amarate! si trebuie sa le iau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Roxana de-asta nu pricepema nimic Si io care credeam ca te razi de mine...

Rein http://www.mevents.ro/preturi.html
Parca's mai ieftine... dar nu cu mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna de dimineata!

pisicuta pis pis pis noi il punem pe matei doar in inaltator. adica scaunul asta de-al doilea a fost format din spatar si sezut. spatarul se da la o parte si ramane sezutul si se prinde si partea aia si copilul cu centura de la masina. asa ca ... executarea ca iei na-na.

am inceput operatiunea "fara pampers" prin casa. primul esec ... pisu pe el in timp ce se uita la noi. perseveram. din experientele celor fara pampers: cat dureaza pana incepe sa constientizeze ca face pe el?
avem si ceva mucuti care par sa se inghesuie sa iasa, din pacate abia dupa ce l-am dus la cresa am luat de la farmacie oscillum si altele sa le dam in cap. sper sa nu se agraveze pana diseara.

rein si diana mama lui alex ma!!! voi ma stresati rau pe mine. cand va aud cum "programati" voi ce trebuie sa invete copiii ma ia groaza, ca matei nici nu sta sa-i zic eu cate in luna si in stele, nici nu repeta si nici eu n-am timp sa-mi programez "saptamana asta invata 2 poezii si 3 cantece".
ia ... daca aveti ceva metoda, programa, plan de lectii ... scrieti si aici pedagoagele lu' mama, ca poate se prinde ceva si de noi.

sa aveti o zi buna!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Mi-a placut cum face Vlad baie, interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....am luat examenul (9,80) si de luni incep munk park nu mai vreau la munk acum...asta e!!!

ioana cam 2 sapt,dar pune-l si tu pe olita la o ora juma la 2 ore si in cet incet iti zice...razvi mai zice il mai pun eu dar mai face si pe el,mai rar ce-i drept....

razvi e bine,fara febra,mai vesel,numai k nu prea papa,dar asta e u pot sa il oblig....

o zi buna ba doresc!!!

APROPO AMR 2 ZILE!!!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Neata si de la noi !
Va multumesc pt respunsurile legate de varice. Eu cam uit sa-mi dau cu crema, si cand ma dor picioarele, ma plang Teodorei, la care ea " doae picioae? chema, da? ashuta ?"-te dor picioarele?crema, da?te ajut?Si ma creia o pauzasteee, ar fi in stare sa-mi dea cu tot tubul o data, plus ca asta de-o am eu e ca un gel, imediat se topeste si cade peste tot , da' trecem peste ca Teodora o ajuta pe mami

Raisa fudulu sanatate multa tatalui tau. Intr-adevar e cam greu sa renunte la unele obiceiuri, da' e mai sanatos asa. Stai linistita, ca se vor aranja toate.

Riloasa poate dupa sarcina si-or mai reveni varicele alea ...zic si eu...
Cand tre' sa vina bb?

Bianca felicitari pt bb mic din burtic'

Pisi Teodora e chiar incantata ca se urca in scaunul de la masina(e confirmarea faptului ca plecammmm, deci nu e pacaleala ), se aseaza comod, apoi isi scoate mainile din hamurile alea, ramanand legata numai intre picioare, si se apleaca bine in fata si e atenta la drum: vede-stat, pecam(verde start, plecam), oshuu-stop(rosu, stop)
Am zis ca la cat de atenta e, si cat de mult ii place, la 18ani isi ia permisul si pleaca cu masina!

Ce pasiuni avem mai nou?Literele si cateodata cifrele...Citeste literele mari, de tipar pe unde le vede scrise... Am inceput sa ne jucam si citim litere pe la tablitele de inmatriculare ale masinilor,
si prin parcare, unde sunt marcate locurile de parcare. Eu ii aratam cu piciorul fiecare litera, ce face fi-mea apoi?Ridica si ea piciorul, suuus, si-mi arata cu picirul o litera de la masina "ata ce e ?" ,mergand pe ideea ca de fapt cu picirul aratam
Urmeaza sa-i luam litere magnetice .Sa vedem ce variante.

Acu' nu va ganditi ca daca ii plac literele, la toamna se apuca sa citeasca romane si sa scrie, iar la anu',merge in cl.I-a ...

Mergi la inceput