LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Mady , felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Magda, imi pare rau ca s-a ajuns aici, dar poate e mai bine asa, zic si eu, in fond, stai intr-o relatie ca cel e langa tine merita, il iubesti, il respecti.Nici pt pitic n-ar fi bine sa locuiasca cu parintii lui, care nu prea se mai inteleg...

Imi dau seama ca e un moment destul de delicat pt voi, dar , cine stie poate ca, o a iasa soarele si pe strada ta, mai repejor...

Andraaa, bun trandafiru' la casa omului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

rein,
Pana la urma am aflat ca de cate ori vede ALex un telefon il pune l aureche si zice "Alo mami", si de cate ori aude trenul zice "vine tati" deci totusi isi aduce aminte de noi . Mergem in week-end la el, din pacate nu putem merge cu masina din cauza unor probleme de acte, o sa ne perindam cu trenul...

Eu i-am pregatit lui Alex niste cartonase cu legume, fructe, animale, instrumente muzicale, pe care o sa le las in scop educativ, sa invete macar jumatate din ele Si pana data viitoare ii mai fac cu autovehicule si ce imi mai trece prin cap pana atunci Listez imaginile color la serviciu (sssht ), le lipesc pe un carton colorat subtirel luat din librarie, si ... spor la treaba incerc sa o implic pe nepotica cealalta, de 8 ani, sa il invete ea

Magda, Doamne-ajuta! Eu merg in general pe principiul ca tot raul e spre bine, important e sa reusesti sa prinzi taurul de coarne

Mady, felicitari!

L-am vazut si eu pe Vlad, ce joaca trage prin nisip si cu ham ham astept cu si mai mare nerabdare sa avem casuta gata

Diana, sanatate multa tatalui tau!

si Teodora care o da pe mami cu crema, avea si Alex idei de=astea inainte sa il ducem la bunici

, ma intorc la treaba, ca stau intr-un munte de documente de terminat.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

raisa, sper ca totul se va incheia cu bine si cu sanatate ptr tatal tau. cred ca esti incordata la maxim si suparata. daca are un medic bun, in care crezi, mai bine nu mai citesti nimic o perioada, extremele afectiunii te pot destabiliza nervos si poate tatal tau este departe de cazurile cele mai nefericite cu boala sa.

nu va mai zic nimic! urasc scaunul ala de masina.
elyano, cand am vazut pozele tale, cu doua bucati instalate pe bancheta din spate, pline cu 2 gemeni, m am gandit ca eu sint printesa pe langa ce tragi tu. dar acu', ca ma somati sa ma reintorc la scaunul ala, ma simt iar inrobita, ma...stricati fericirea omului, zau asa. eu ii trec centura aia pe dupa tetiera, sa n o stranga de gat. si eram relax, ca la 50km/h maxim, ca i asa aglomerat ca n ai unde baga mai mult, n are ce pati. la naiba! da' daca eram saraci morti si n aveam bani de scaun?
bine, il pun la loc

carmen, cainele ala tre' dresat, ma! sa nvete ca jucaria preferata e cupilu, nu masinuta cupilului, sa ia si niste lectii la hipodrom, vrea vladut calare, sa se lase sa i puna saua etc. pai, se poa'?

fete, va pup pe toate, sint cam prinsa la job...

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Diana sanatate tatalui tau si sa se refaca repede dupa operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

hop si eu!

am citit din urma caci am lipsit tare mult, dar nu mai retin prea multe...asa ca sa nu va suparati daca scap vreo ceva!

pisik- pupam vorbareata de Nora, noi suntem la acelasi nivel....Multe cuvinte inca le ghicesc, caci nu le pronunta corect...de cantat canta Alunelu, gen "aiuiu..aiuiu" . Referitor la scaunul de masina...nu stiu ce sa zic...tu fa ce zice popa nu ce face popa...adicalea io zic sa-l pui, dar io nu l-am folosit niciodata

kitty- tac chitic ca ma bati....Am fost la Sovata! Asta e!

Ioana- cumatra, dupa cate am cetit io pe ici pe colo....Matei e grozav. Auzi, la ea....sa stea sa se joace singurel!!!!!!! La noi nu egzista asa ceva! Ei, acu' cu pishu' nu am ce zice....a mea nu constientizeaza inca

Radcarmen- cand vad groapa de nisip imi zic...gata ii fac si io una Caterinei....ma ce fain se joaca el! Acu toate ca toate, dar sa faca spagatu' chiar nu credeam!

roxanici - da, mah...dupa tine tati baietii tre sa fie Raresi!

Bianca- felicitari pt baietel, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Elyanne- felicitari si tie si succes la urmatorul examen!

Laura- sanatate lui Edy si sper sa terminati cu bolile si alergiile caci dati din una in alta la greu!

Diana- buna ideea cu cartonasele....dar io nu am rabdare, Andra nu are timp, asa ca trebuie sa gasesc alta metoda educativa!

mady- felicitari! Lui Razvi ii ies ultimile masele din al doilea rand? Noi nu avem decat un rand de masele.....

mada- nu stiu ce sa zic....de fapt "no coment"!

carmenefr- nu conteaza cum aratati literele si cifrele, fie si cu piciorul....esential este ca le stie! Si mai stie si circulatie....hai, mah, ca ma roade invidia!

rein- te pregatesti de cumatrie .....succesuri

Noi, bine, sanatoase....nu facem nik deosebit!
Mananca binisor, cred ca are vreo 10,8 kg, a mai crescut 1 cm luna asta, deci avem 86 cm, nu cere pishu' la olita, nu are un vocabular foarte bogat, nu stie cantece si poezii, nu i-a iesit al doilea rand de masele. Alearga toata ziulica prin curte si ii place sa gradinareasca. Nu este mamoasa...dar nici tatoasa sau bunicoasa , face ce vrea, cand vrea, unde vrea....este alintata familiei!

iiii....am scris cam mult
scuze daca am vreo greseala, dar nu mai recitesc ce am scris ca nu am timp
va pup pe toate si pe curand...
cand?
nu stiu...
am zis doar "pe curand"!

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisikuta

la naiba! da' daca eram saraci morti si n aveam bani de scaun?

in cazul asta n-aveai bani nici de masina, nici de mers cu masina si nu-ti trebuia scaun.
la 50 km maxim cum zici tu, se pot intampla multe. sa-ti reamintesc cum a intrat un dobitoc in mine si abia plecasem de la semafor? nu ajunsesem nici la 30 km/h. pe mine, cu centura prinsa f bine, m-a zguduit de m-au durut coastele vreo 3 luni. ma gandeam cu groaza daca ar fi fost matei, cu oasele lui mici si firave cum ar fi simtit.

P.S. noi din dragoste iti zicem, nu te certam. da?

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Fetelor, multumesc de incurajari. Azi ma simt mai bine. Mi-a fost foarte greu sa iau hotararea privind divortul dar nici cu sotul nu mai rezitam. Toata lumea spune ca intr-o casatorie mai exista si certuri dar totul are o limita si mai trebuie si pauza din cand in cand. La noi certurile „grele” au inceput din prima zi cand am venit cu Vladut de la maternitate si sotul ar fi trebuit sa fie bucuros ca are baiat, cum si-a dorit si ca suntem sanatosi.... in loc de asta certuri si jigniri..... Am asteptat sa treaca, in ideea ca o fi stresat omu’ de noul statut, noile responsabilitai... vise neneaca. Cat sa mai astept? Si in plus omu’ nu se considera vinovat de nimic, eu sunt mama denaturata, eu nu gandesc logic, eu trebuie sa ma duc la psihiatru si multe altele. Asa ca daca numai eu sunt de vina inseamna ca numai eu trag la caruta si deci, numai eu fac compromisuri. Asta nu mai inseamna casatorie.

Mi-e mila de Vladut si sper sa nu fie foarte afectat. Am preferat sa rup pisica-n 2 acum cat inca Vladut nu intelege ce se petrece (ma rog, intelege cearta, dar asta e alta discutie) si ma gandesc ca o sa se obisnuiasca mai usor cu lipsa tatalui. Desi, sincer vorbind, cred ca dupa divort o sa-l vada sotul mai mult decat il vede acum....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

pisikuta, uite, mergeam si eu frumos regulamentar si un destept s-a gandit sa intre pe banda mea de pe dreapta de pe o banda care se ingusta. Si nu a semnalizat sa intre dupa mine, a intrat efectiv brusc peste mine de am nimerit 3 masini pe 2 benzi (mai aveam si unul in stanga mea). Norocul meu e ca nu era nimeni in spatele celui din stanga mea si am avut un reflex extraordinar de am reusit cumva sa ma strecor in spatele celui din stanga fara sa ating nici una din masini. Eh, daca nu reuseam sa ma strecor (sunt totusi incepatoare) intra omul peste mine cu toata viteza, ne loveam cel putin 3 masini. Sau daca era unul in spatele celui din stanga mea, ne loveam 4 masini, si cine stie cum ne-ar fi aruncat impactul unii in altii. Dupa faza asta am hotarat ca orice ar fi, pe Alex il tin in scaunul lui. Chiar si la 10 la ora, nu stii ce nebun nu e atent langa tine...

Later edit: am uitat sa spun ca toate astea s-au intamplat pe autostrada la 110-120 la ora. Dar se pot intampla la fel de bine si in oras.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

of ... nu l-am laudat tocmai pe fratele fitza al lui matei, de la maramu, vladut care face spagatul. carmen ... sa va traiasca ... sa fiti sanatosi!

diana fudulu ne rugam pt tatal tau azi.

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput