LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Si eu pe aici....

RILOASA- in primul rand vroiam s ate intreb in ce zona a Bucurestiului stai. Ca tot spuneai ca ai nevoie de cineva sa te ajute la curatenie etc. Cum eu nu mai lucrez in perioada verii si nu mai am nevoie de bona (dar ea saraca are nevoie de bani) poate ti-o imprumut sa te ajute la treaba. Acum.... asta e ideea mea, eu nu am vb cu dna si nu stiu daca ar vrea. In cazul in care e dispusa si va intelegeti cred ca vei fi multumita. E o dna tare cumsecade. O recomand din toata inima mai ales pentru cresterea si educarea copiilor.

Legat de CAPUSA- cred ca nu va pati nimic dar mai bine intrebi si un medic. E bine totusi ca ai observat-o la timp si ai scos-o. Stiu ca nesuferitele astea pot da alergii urate etc.

LAURA_OANA- bine ca e Edy bine.amenii nu-i putem schimba. Ieri am facut ceva ce nu-mi place dar care se va mai repeta pe timpul verii ca alta solutie nu am gasit. asa ca ies cu Maria afara, mergem cu autobuzul si alte mamici pana la Baba Novac unde cantau cei din Raza.. "indienii" cum le zice Maria. Am stat sa-i vedem 1 ora, apoi am mers in IOR . Stiam ca se va face tarziu asa ca luat mancare la mine. Nu-mi place sa-i dau mancare in parc. In primul rand ca ea nu prea vrea sa manance si in al doilea rand ca sa nu vada ceilati copii si sa-si inchipiue ca cine stie ce mananca. II dadeam paine cu telemea si castraveti. Ne-am retras noi pe o banca mai departe de copii dar degeaba. Vine o fetita super dulce de vreo 3 ani , se pune in fata carutului si se uita la mine. ii dadeam cu draga inima dar era singura... pana la urma ii spun:cheam-o pe mami sa vad daca ai voie si-ti dau. Vine fetita cu mama ei o intreb, daca ii pot da, ii dau si ei putin si gata toata lumea a fost fericita. Pai cum sa dai asa.... oricum... inainte cred ca era mai ok dar acum cu toate alergiile astea.... si am vazut ca au aparut si la noi alergii grave cu probleme respiratorii etc. Daca ii dai ceva si apoi pateste copilul ala ceva? Si hai ca branza , castravetii nu sunt printre cei mai urati alergeni dar alune, capsuni....

RAISAFUDULU- multa sanatate tatalui tau

Legat de vacanta- nu prea am ce lucra dar vom reduce cheltuielile la maxim. 1. nu mai platim bona desi saraca oricum nu lucra mai mult de 70 ore/luna si 2. voi fugi cu Maria din Bucuresti (deci ne scadem de la intretinere etc.) 3 saptamani la mama in Italia, vreo 2 la Piatra-Neamt si mai vedem.

RALUALEXANDREI- frumoasa povestea trandafirului

MAGDA- suntem alaturi de tine

Azi am fost la serviciu si la cumparaturi. Trebuia sa iau cadou pentru un copilas cu fite de la bloc dar nu i-am gasit nimic ca maica-sa are tot felul de pretentii.Vroiam sa-i iau un circuit de masini dar cica nu e bun ca ocupa prea mult loc(asta cam asa e dar cred ca baiatului i-ar fi placut), cica sa-i iau un nai de lemn pe care nu l-am gasit nicicum sau un trening vernil si sa fie din material de ala catifelat. N-am gasit nici trening. Bine greseala a fost a noastra, a mamicilor de la bloc, care stiind cate are baiatul acasa ne-am gandit sa intrebam parintii ce i-ar trebui. Mare greseala. Data viitoare iau ce ma duce capul si gata. Dar din toata povestea asta eu am iesit castigatoare ca mi-am cumparat o rochie de vara f. draguta. E bleumarin cu niste floricele mici albe si e f subtire. La cum se prezinta vremea o voi purta in curand.... M-am simtit f bine incercand iar 1000 de haine... era o chestie egoista dar faceam si eu ceva numai pentru mine.

Maria e bine, nu a mai vomitat. Va pun niste filmulete de acum 2 luni si unul de aseara. Noroc cu filmuletele de aseara ca am reusit sa descarcam tot ce era pe aparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Multumrsc mult fetelor ca sunteti alaturi de mine..inseamna enorm....maine dimineata o sa il operam si sper din tot sufletu sa fie ok...cica nu ar fi nici o problema...se va putea extirpa complet ..dar poate recidiva in 3,5,10 ani...depinde de organism si sa se la se de fumat si bautura..nu era un om care bea mult dar deloc ...asta e el zice ca da mai greu cu fumatu dar cred ca va reusi.....

Am citit tot...nu nominalizez ca nu pot
Sanatate multa la pitici si bafta la fete la examenele diverse si felicitari pt baietelu din burtica

Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007

Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Tzuna, multumesc essti foarte draguta. Eu caut o doamna care sa ma ajute la tot ce am nevoie. Si o vreau pe o perioada cat mai lunga, adica ani de zile in caz de ma duc la munca, sa ramana cu cel mic pana il dau la gradinita. Sa ma ajute si la gatit, la tot. Vreau pe cineva cu bun simt si foarte curata sa fie.
Acum cu capusa nu stiu ce sa fac. Medicul a zis sa ii dau antibiotic, Azitromicina. Nu stiu ce sa fac, ca nu imi vine sa ii dau, mai ales ca pana acum nu a luat niciodata antibiotic. Si am inteles ca nu toate sunt bune pentru capuse. Nu stiu daca e bun ce mi-a dat. M-am tot interesat daca am avut cazuri in Bucuresti si nimeni nu mi-a zis nimic. Ca nu toate transmit boala. Sunt eu mai disperata si intru in panica. Si am scos-o foarte usor. Am inteles ca daca intra bine in piele ar fi iesit foarte greu. Si am inteles ca ar fi trebuit sa se inroseasca locul si sa se faca un cerc. La el aproape ca nici nu se mai vede. Sa vad ce fac pana maine ca sunt tare derutata.,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

pfffuuuiii! sa mor si nu alta de ras cu voi azi. a dat strechea n stup? sa vina careva sa ne zica de voodoo, sa ne afume cu tamaie, sa ne zgaltaie un pic sa ne revenim. eee!

giovanina, multumesc ca m am mai relaxat cu vorbele si cantu' lu' domnul mateescu, ca am crezut ca numa' fata mea e mai codasa.
tu, laures, musca, sa nu te aud, ca eu va zic de consoanele preferate norei de anul asta, nu de vara trecuta cand prefera vocale: oaaaa, oaaa, aaa, aaa, adica urla, dupa cum vedeti bine...

de ceva timp canta si ea. aiuneiu, adica alunelu ala si melc, melc, codobelc, care suna asa:
hun-hun-hun
hun-tin-tin
hun-tin-tin

hai, ca m am relaxat cu voi iara
stupu' terapeutic

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Dupa ce am asteptat 2 ore sa se incarce filmuletele imi spune ca nu au fost scoase ca erau prea mari. Ce prostie. De ce nu a scris din prima? Voi cum puneti filmuletele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Diana, sanatate maxima tatalui tau, ne rugam ca operatia de maine sa decurga excelent si sa se refaca usor si repede. Ganditi pozitiv si totul va fi bine. Doamne ajuta!

Laura, sanatate la bolnaviorii tai, si al meu cel mic e cu ceva muci colectati de nu-stiu-unde. Sper sa scapam numai cu atat. Apropo de urlat noaptea, suntem in club. Asta noapte de ex am dormit cam o ora si ceva adunata, in rest mirolaituri, plensete, scrasneli din dinti, etc. Am fost apta pe deplin de scarbiciu. Si e perioada de salarii deci e betooooooon. No', tate or trece.

Riloasa, sanatate lui Mihaita, speram sa fie totul ok. Eu zic sa faci analiza din sange ca sa nu mai stai cu spaima in suflet, e cel mai corect, pentru ca efectele pot aparea si la cateva luni de la muscatura daca s-a transmis microbul.

In rest e un mare smecher Vlad, pe ta'su il face cu nervii, dar e un dulce si il iubesc enorm cu fiecare zi ce trece.
Apropo de faza de caine, ia priviti aici CE CATELUS AM ACASA. Are o adevarata obsesie ptr "chem" (adica ghemul ala cu care se joaca cu ham-ham). Is ia basca si papucii si il striga pe ta'su: "ai tata chem ham-ham", (in traducere, hai tata sa ne jucam cu ghemul cu ham-ham).

Cam atat, va pup pe toate. Somn usor!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

siaaaraaaa

Raisa tinem pumnii sa se incheie cu bine operatia si sa se refaca repede tatal tau (oooof, numa de pb de sanatate am auzit anul asta.... in deosebi... si unele chiar grave, of of mai mai)

weeeee, Bianca are baieteeeel, ce mumoooos, ce nume ii pui? Rares?!

Riloasa, sa va ocoleasca pb de la capusa...
tu cand ai due date? tu ce nume pui la fratior?

Edy, Razvanelu, sper ca sunteti mai bine.

Andro, trandafirul discordiei, nu alta

Eliano, cum fu pe traseul de noapte? ori ai zis si nu am vazut?

Piiiiiissss, daca ai scapat neurecheata pana acu sa nu crezi ca gata...pune scaunul de bebe inapooooooooi si nu mai fi lenesaaaa. Cat e sa pui cupilu in scaun si sa il dai jos. Doamne fere de un zbang-zbang cu alta masina. Centura pusa la varsta asta mai mult rau ii face...

Diana, am admirat cretulinul la bunici si as zice ca ii merge chiar bine. Stiu ca tie iti e greu .... io zic ca nu o sa te renege si o sa se bucure la reintalnirea din toamna.

Magdalena, sper ca tot raul sa fie spre bine. Multa putere sa traversezi perioada ce urmeaza.

Rein, da daca te duci cu un mega fierbator si il bagi in cristelnita inainte de a incepe procesiunea?!

Arissa, baga-te mai des ca musca.

raresu e bine, nu avem de ce ne plange...in seara asta l-am scos cu ciubotele de apa adanca afara si la sfarsit s-a prins ca il las in balti...a gasit una si s-a balacit in ea pana s-a facut fleasca

in rest, cum ne stiti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Am mai vrut sa va arat CUM FACE VLAD BAIE.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanici

Eliano, cum fu pe traseul de noapte? ori ai zis si nu am vazut?

Ce traseu de noapte?

pisikuta io nici la Elena n-am renuntat la scaun... e din ala pt. varsta ei, si se prinde si ea si scaunul cu centura masinii, e mai usor de prins etc. Dar deloc n-am curaj... Am si io piticii mei... niciodata fara scaun in masina... cu toate insistentele celor din jur (Elena si tac'su)... Ce fac ei doi cand io nu merg cu masina (adica pan' la gradi) e treba lu' tac'su.. sunt convinsa ca nu o pune in scaun... dar macar e la 2 minute de casa... insa nici asa nu's incantata deloc... dar ei zic ca mine si fac tot ca ei... si cum nu pot merge mereu si eu cu ei ... altfel nu ar scapa...
Altfel, baietii... in scaunul potrivit varstei, doua bucati grele... cu centuri proprii...
Ma trec toate cele pana in prind, desprind... 3 bucatii copii ... bomban si fac ca trenu... dar nu plec altfel...
Deci floare la ureche la voi, pe langa plimbarile mele... asa ca nu ai scuze... pune cupilu la loc in scaun...
Centrua masinii in vine f. sus, la gat, ii poate face rana la o frana brusca ... n-ai de unde sa stii cand iti sare ceva in fata masinii si franezi brusc...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzuna

Dupa ce am asteptat 2 ore sa se incarce filmuletele imi spune ca nu au fost scoase ca erau prea mari. Ce prostie. De ce nu a scris din prima? Voi cum puneti filmuletele?

1.io incerc sa fac filmele micute
2. pt filme mai mari care chiar vreau sa le pun pe net mi-am facut cont pe youtube

Eliano, cum care, traseul de pe centura...ori te-o dus pe sub pod?!

Mergi la inceput