LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Hai ca venisem sa povestesc aici pe unde ne-am petrecut weekendul si cat de frumos a fost dar am citit ultimele postari cu probleme si mi-a pierit cheful.
Mihaela sper sa nu fie probleme .Un pupic pentru Mihaita
Laura_Oana te inteleg perfect.Aici nimeni nu da nimic unui copil fara consimtamantul parintelui.
Magdalena .
karra ai descris-o perfect pe Noemi.E dependenta de mine si vrea sa le faca ea pe toate .

adelina si piticii
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna dimi

hai ca azi am facut eu cafeaua.

azi m-am trezit la 6( daca se poate spune trezit ca de dormit nu prea am servit) edy la fel ca in noptile trecute, plansete ( ca ieri l-a intrebat pe sot vecinu de ce a plans edy ca l-a auzit toata noaptea!)continuam sa vedem cat ne tine de data asta
si pt ca nu ne puteam opri aici ..sotu e ragusit, tuseste cu stari de febra ...deci nu se putea ca Edy sa nu tuseasca!i-am dat de dimi eurespal sa vedem cum va fi azi daca nu imi place de el fugim iar la dr.
imi vine sa fuuuug si sa tot fuuug!

revin mai tarziu daca nu adorm langa edy la pranz.

raisa....sanatate multa tatalui tau.sa fie bine la operatie.
karra.... winnicu zvapaiat ...ca doar nu e singura!
bianca.....felicitari pt baietel.

am uitat ce mai vroiam...imi aduc aminte si revin.

va pup si sa aveti o zi frumoasa.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Edy, sa se faca bine.

Bianca, felicitari pentru burtica-baietel! frumos, frumos! sarcina usoara mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza.....razvi e ok,sa zicem,in sensul ca nu a mai facut febra,de papat nu prea se omoara,cat despre dormit...alaltseara m-a omorat cu urletele,nu stiu de ce....asa ca aseara in speranta ca va dormi si el l-am lasat la mama si a sunat saraca pe la 3 noaptea ca razvi plange dupa asu si nu se potoleste...asa ca a fugit tasu la el si a adormit acolo,noroc ca sta destul de aproape!!!!nu stiu de ce e asa agitat si suparat,i-o iesi si ultimele 2 masele....eeee ce sa ii fac....
Asa ....rein eu nu a lucrat pana acum,am fost angajata pe firma sotului meu si asa am primit si bani de la stat....socrul meu e director la o sc (sc13) si postul de bibliotecar e liber caci tipa cealalta treb sa nasca....si asa ne-am gandit ca nu ar fi rau sa ma angajez acolo,k si asa mai am putin si termin fac in vara dau licenta si m-am inscris la un curs de biblioteconomie si asa ma prezint eu la examenul de angajare ca bibliotecar scolar...sper sa imi placa....postul e cu juma de norma de-asta mai dau un ex la alta sc ca sa fac norma intreaga....

karra nu te agita...toti sunt la fel!!!succes cu cresa...
bianca fff frumoasa burtik si felicitari!!!
laura multa sanatate va doresc!!!!
raisafudulu multa sanatate tatalui!

da...mai e putin si nazdravanul meu face 2 ani....probabil vom iesi la gratar in lacul sarat....

va doresc o zi frumoasa!!!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bafta Mady sa reusesti.

Laura ce sa mai zic,tare mi-e mila de voi ca nu mai scapati odata.

Bianca ce mi-au placut pozele voastre toate

Riloasa tin pumnii sa nu fie nimic.

Magda decat boala lunga moarte sigura mai bine asa,eu va doresc sa fiti bine si sa va gasitit fericirea.

Acum despre noi ,Edy are muci si tuseste l-am trimis pe Robert la farmacie sa-mi ia Olinth si Rinathiol.

Ahhh sa va povestesc o faza de ieri
Am fost la magazin si Raducu ma astepta cu un trandafir superb,asta pt ca cu o seara inainte ma certasem cu ursu si copilul sensibil s-a gandit sa imi insenineze ziua,si imi zice sa nu spun nimanui ca e de la el sa zic ca e de la un baiat,ok zis si facut,spun tuturor ca l-am primit de la un baiat si sa vedeti reactii:
Robert: ti-am zis eu mama ca esti frumoasa
Maria: eram sigura ca intr-o zi o sa vina un baiat sa te fure
Ursu a fost total si delicios dupa ce o ora m-a sucalit sa-i spun cine mi-a dat trandafirul,a adormit cu mine in brate(ceea ce n-a mai facut demult)
si asta-i povestea trandafirului.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

lauro, baga un plans si ptr mine. ca ma apasa amocul de catva timp...sint asa satula de vremea asta rece, de temperatura care nu trece de alea 15-16 grade, de capul care ma doare de vantul care ne bate pe faleza zilnic, cand iesim la joaca, de criza asta economica...de asta nici n am mai avut tragere sa mai scriu. dar mi a fost dor, ma...
riloasa, mady, tzuna, diana-raisa, sanatate si sa treceti cu bine peste toate.
elyana, felicitari, tinem pumnii stransi ptr proba calare prin oras.
rein, mmm, botez...ce zi frumoasa

apropo de masina, am scos scaunul special. ma obosea de cate ori trebuia s o urca, s o cobor, sa i strang si desfac centura. acum sta pe bancheta, prinsa cu centura masinii, urca si coboara singura, grasa , si participa fericita la trafic.

de vorbit, abia acum isi da drumul la propozitii ca lumea. in sfarsit nu mai rage ca un leu furios cand arata catre ceva, inttreaba si ea ca omu': tie ete ata? si intreaba, intreaba, frateeee, cat intreaba!
in continuare nu spune "c", spune "t" si are preferinta ptr consoanele t, p, b, m.
asa, de o consolare, mai ziceti si voi de ai mici care inca nu vorbesc. nu, nu ma refer la edy si giuli, ca astia doi au vorbit ce nu zic altii inca la 4 ani...

mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Va doresc sanatate multa la pitici si la tatici, aveti grjia de voi!

Bianca, felicitari pentru baietel!

Eu as scrie si as scrie si as scrie... dar n-am ce ma aflu intr-o pasa mai dubioasa, m-am stresat mult in ultima vreme. Partea buna - am scapat si de ultimii colacei Sunt nemultumita de multe lucruri, si parca nu ma simt in stare sa iau taurul de coarne sa le pun la punct...

Ieri am vorbit la telefon cu Alex, l-am rugat sa imi dea un pupic si a zis clar "NU". Probabil pana in toamna cand planuim sa il aducem inapoi ma si reneaga...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna fetelor, am incercat sa mai scriu dar calculatorul meu cred ca a cam luat-o razna, nu mai accepta comanda de la maous si asa ca nu pot scrie, vad ca acum merge asa ca scriu repede sa nu-l mai apuce.

de citit v-am citit asa ca:

DIANA sanatate multa tatalui tau, am sa ma rog pentru voi joi sa veniti cu vesti bune si sa scapati cu bine.

MAGDA va doresc sa treceti cu bine peste acest pas din viata voastra, si sper ca timpul sa vindece ranile sufletului, sa te bucuri in continuare de baietelul tau.

ELYANNE felicitari pentru examen si sper sa ai multa bafta la traseu, sa te intorci victorioasa, asteptam sa dai de baut.

MADY sper ca sunteti bine, i-mi pare rau ca nu am fost cu voi cand v-ati operat, dar sper sa va reveniti cat mai repede.

BIANCA ce frumos ca o sa aveti pereche, sa va fie de bine si sa fiti sanatosi.

LAURA multa rabdare si sper din tot sufletul sa scapati si voi odata.

REIN ce frumos ca va pregatiti de botez, abia astept sa vad pozele, ma bucur ca s-a rezolvat problema cu laptele puiului tau.

ANDRA tare faza ta cu trandafirul, mai trebuie si cate una din asta intr-o relatie, ca sa mai adoarma cu tine in brate.

noi ne-am intors muciosi, si tot bagam tratament, sper totusi sa scapam fara antibiotic.
la tara l-a muscat un purece, cred ca are 30 de muscaturi pe un picior ca doar acolo a apucat sa-l muste si saracul ce se mai scarpina apoi dar am reusit sa trecem peste cu fenistil gel.
noi suntem in asteptare sa vedem daca reusim un bebe.
acum va las ca ma asteapta sufletelul meu sa ne jucam, ca singur nu ii place doar cu mami.
pup toti bolnaviorii stupului si sper sa auzim numai de bine de acun incolo.
sa aveti o zi linistita!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

diana...hai mai chiar asa?! prinde taurul de coarne cu ambele maini si curaj.cat despre Alex..sunt sigura ca a fost o faza cu "NU" - NU TE INTRISTA!

pisikoo ...nu am plans bre..nu pot! ca as plange rauri-rauri daca as stii ca trece "boalele" astea toate.sunt cum sa zic..deja mi-a intrat in reflex ca la fiecare 2 sapt sa patim cate ceva.cand se apropie a 2 sapt de liniste , parca incep sa ma nelinistesc si hop incepe edy..uite 1,2,-10-20 bube/basici( alergie), nu apuca sa se vindece zgaibele de la ele ca hop tuseste, febra, rosu in gat, muci pana in calcaie, bronsite, pneumonie si si si...hop o luam de la capat alergie..etc.de multe ori nici nu trec 2 sapt incheiate.no asta e..astept sa cresca sa se faca mare sa se imunizeze bine bine, si sa trecem in alte "probleme" ...deh caracteristice varstei!
eu incerc sa ma tin tare pe pozitie acum ca am 2 bolnavi..copilu mic si copilu mare care se vaita mai mult ca cel mic.si la asta imi trebe mai multa rabdare decat la edy.
si sa stii ca e o perioada cu preferinta pt "t, p , b, m" si edy a avut-o asta vara cand inlocuia F cu T, M cu B si tot asa.a trecut relativ repede si si-a gasit alta preocupare si tot asa.vor trece si intrebarile cu " ata cine e?" ata ce face?" ( la noi era si mai este " a ce miloase ata?") si vor veni altele si altele.

azi de ex. imi tot explica cum sta cocosu pe oua si face pui!
degeaba ii ziceam ca nu cocosu face / sta pe oaua sa iasa puii..nu am avut cu cine sa ma inteleg..tinea cocosu( de jucarie) cu kuru la mine in poala sa "cloceasca oua" sa iasa puii! si tot felul de faze din astea ..desi stie cum sta treaba ii place sa ne provoace si sa ne intarate sa il contrazicem, sa zica el cum ii convine lui.

dar gata ca ma cearta pisika ca ea zicea de copii care nu vb asa mult ca fiumiu.

va pup ma duc in pat.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci azi ne plangem pe umeri?
si eu sunt in pasa proasta.
matei e bine. vad ca a inceput sa sforaie, deci ma astept sa apara niste muci. la vorba si el si-a mai dat drumu. adica telefonul se pune la "incalcat", orice vede "pap shi iooo" dar dc ii dai nu pune gura, il cheama "domnu' matei", se joaca singurel minute bune. asta uneori, ca alteori sta calare pe mine. matei, cate jucarii ai stai de fundul meu? n-aaaam!! si incepe sa se smiorcaie. sta ca o pisica lungit la mine in brate dc stau de vb cu ta-su la bucatarie. e mare dansator, dar doar pe anumite melodii care ii plac lui. cantam "Alunelu, alunelu" si "bate vantu frunzele" cam asa: aluneeeuuuu si STOP; baateee si STOP. cate un cuvant din fiecare e de ajuns. ce e mult strica. la mancare ... cam tot cu fitze, dar mananca binisor ce-i place lui. a mancat o pulpita superioara de pui, fiarta, in ideea ca "pap shi io pessste". de unde pana unde nu stiu ... ca i-am explicat ca e carnita de pui. aseara la culcare isi facea planul pt azi: mine pap shi io pine ... amete ... mee (care inseamna miere sau gem) ... ate ... ninino. laptele se bea din canuta sau se combina cu cereale, cozonac, prajitura, biscuiti.
cam atat despre noi.

magdalena

diana stai linistita, o sa te ignore putin alex dar o sa-i treaca.

mady succesuri pe linie.

karra pupam razvratita mica!

andra ce dragut e radu. nu-l imprumuti?

daca mai era ceva ... scuzati ... am neuronii in vacanta!
pupam stupul!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput