LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)
Raspunsuri - Pagina 16
tzuna spune:
Buna!
Venim si noi la apel. Au revenit niste vremuri mai gri si pe la noi. In primul rand ma apuca depresia ca vine vacanta mare si nu voi mai avea de lucru si nici salariu pana in septembrie. Nu e bine dar nu am ce face... a fost bine in restul anului.
Mariei ii ies 2 masele si mananca mai putin, noaptea doarme prost si aseara a vomitat in jet laptele pe care il bause singura fara sa insiste nimeni cu nimic. Azi dimineata a mancat branza cu paine si rosii si a vomitat iar (mi-a spus bona). Nu o banuiesc de ceva gastric pentru ca nu vomita dupa fiecare masa, nu are scune moi sau febra.... Dar tot nu-mi convine ca vomita. La pranz insa a mancat binisor si la 14.30 dupa multa topaiala in patut s-a culcat.
riloasa spune:
Fetelor, am si eu o problema. Acum o saptamana Mihai avea pe gat un fel de alunita. Abia azi am vazut ca nu era alunita, era o capusa infipta in gat. Am smuls-o dar nu vad sa fi ramas capul. Sunt tare ingrijorata sa nu pateasca ceva, mai ales ca recent am auzit pe cineva ca a fost foarte rau din cauza unei intepaturi. Sunt si pediatra sa vad ce imi zice, ca sunt tare ingrijorata.Am inteles ca nu toate sunt purtatoare de boli, dar sunt speriata rau.
ioanaradu spune:
riloasa pt linistea ta si ca sa inlaturi orice suspiciune, ar fi bine sa mergi la dr cat mai urgent. se face o analiza de sange.
sa auzim de bine!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
laura_oana spune:
buna fetele
imi vine sa fug in lumeeeeee
nu mai am nervi, rabdare...nimic!
am 2 zile +2 nopti nedormite...edy urla, nu se odihneste bine, plange din orice, plange cu degetele in gura ca il doare, vrea sa pape ..nu poate de durere, ia cateva guri si pleaca de la masa plangand.
si azi dimineata am crezut ca mor cand i-am vazut palmele pline de besicute mici albe + 2 pe limba si ce m-a speriat de fapt a fost forma lor total diferita fata de alergia lui cu care sunt bine obisnuita.am fugit repede la Dr car a constatat ca de fa[t e alergia lui doar ca in alta forma, drept pt acre m-a intrebat daca a intrat in contact cu detergenti, chimicale, unde s-a jucat? etc..
de jucat s-a jucat ieri in parc, zilele trecute in gradina din fata blocului, la detergenti si chimicale nu are acces ca sunt in dulap desupra masinii de spalat si nu are cum sa ajunga si nu ajunge acolo nesupravegheat.deci nu stiu sigur de la ce.azi m-am intalnit cu vecina ce are o fetita de 3 ani ( colega lu` edy de joaca la bloc) si cand i-a vazut palmele a zis ca si fetita ei are ceva asemanator doar ca pe partea din spate a picioarelor..asa ca banuim "groapa" de nisip din garadina unde se joaca copii nostrii.acuma vine intrebarea "cine ar arunca in gradina cu diverse "solutii" stiind ca acolo se joaca aprox 10 copii din scara???"( nu e prima data cand se arunca anumite chestii in gradina si asta ma sperie!)
si o faza de ieri care pe mine m-a ofticat la maxim ...intr-un magazin de haine vanzatoare i-a dat lu edy de pe pult dintr-un bol BOMBOANE!imi venea s ao iau la palme, plus ca una era cu capsuni si in mom cand i-am zis nu ii dati ca e alergic a schimbvat bomboana de capsuni cu lata ..dumnezeu stie de ce era ...am constatat acasa ca erau un fel de jeleuri "cine stie de cand stau acolo"! si abia dupa 1 ora l-am convins pe edy ca el nu poate manca din bomboanele respective pt ca face bube.ma intreb: oare nu era mai usor sa ma intrebe pe mine daca are voie COPILUL MEU! sa manance bomboanele respectieve si nu sa ii dea direct lui! care nici macar nu vedea asa sus pe pult ca sa isi dea seama ce este???!inteleg ca a vrut sa fie amabila...dar nu pe nervii mei si rabdarea mea si plansetele copilului meu care nu intelegea de ce nu il las sa le manace!
azi nu sunt in toane bune...cum ziceam la inceput ..sunt nervoasa, obosita, sictirita de tot si fara rabdare.si imi vine sa trag o tura de plans sa ma descarc de toate.
ma scuzati va rog ca m-am descarcat aici.
va pup
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
Kitty spune:
Riloasa si eu spun la fel:du copilul la doctor. Este pe forum un subiect referitor la borelioza si boala Lyme cauzate de muscaturile de capuse infestate si desi nu vreau sa te sperii, consider ca e mult mai bine sa te agiti acum decat sa ramai cu gandul ca s-ar putea intampla ceva. Ar fi fost bine daca pastrati capusa sa poata fi analizata. Dupa cate stiu eu daca faci tratamentul totul e ok. Sunt proaspat informata ca in zona unde am fost la gratar mai sunt capuse si m-am documentat preventiv.
Laura iti impartasesc indignarea, moooor de nervi pe adultii care sar sa dea mancare copiilor pe afara, imi amintesc cu groaza cum o serveau pe Giulia cu tot felul cand era suspecta de intoleranta la gluten si se uitau ca la o ciudata cand ma repezeam sa-i iau din mana.
Magdalena... decat un compromis fara sfarsit, mai bine punct si de la capat. Copilul simte tensiunile si lipsa de intelegere. Eu va doresc liniste si apoi un nou inceput! Sunt sigura ca ai facut tot ce ai putut sa fie bine.
Mady felicitari pt exam si sa iasa asa cum iti doresti!
Sper sa revin cu povesti mai lungi, acum iesim afara, ca avem in sfarsit tricicleta .
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
karra80 spune:
Dragele mele.....
Nu am disparut de tot din peisaj ci doar partial.....ideea e ca nu mai am timp deloc....Am avut o tentativa sa va scriu exact cand s- intamplat ce s-a intamplat cu micutza Emma, am intrat pe forum am citit....si am intrat intr-o stare asa de proasta incat nu am reusit sa scriu mai nimik...si de aia am evitat sa mai intru pe forum...
Noi suntem bine....daca se poate spune asa...de luni vom merge la cresa ca nu ma mai inteleg cu ea,,....nu ascxulta nimik si de nimeni, face doar ce vrea ea....si asta ma dispera ca nu stiu cum sa reactionez....plus ca nu vrea sa stea cu nimeni daca nu sunt eu...ziua o mai pacalesc sa stea cu soacra dar seara incep urletele si plansul dupa mine si numai am ce face treb sa o aducem acasa
Numai putem pleca niciunde din oras fara ea ca nu sta fara mine.....
E clar ca la gradi va fi durere....dar eu sper sa isi revina.....am fost saptamana trecuta la cresa unde o dam si din prima a intrat cu educatoarele in clasa si a stat cuminte 1 ora cat noi am vb cu direcoarea si cica s-a jucat frumos.....eu sper sa ii placa si sa fie ok.Mi-e frica de raceli...dar asta e...om trece si peste astea....la incep o las doar pana la 13 sa se invete si sa manace sg iar mai incolo dupa ce se obisnuieste as vrea sa o lasa pana la 16.
Am fost am facut analizele si e totul bine, manca din ce in ce mai bine....doar ca nu asculta nimik si vrea sa faca ea totul...apoi cand vede ca nu poate vine si zice" ai mami ajuta Mimi nu poate, Mimi e mica"...si face crize cu urlete si lovituri cu picioarele sise tavaleste pe jos.........mor cand o vad...
Acuma am vaz ca are iesite ultimele masele jos....nici nu am stiut....
cam atat ca deja nu ma mai lasa.....
Sper ca nu sunteti suparate pe noi.
Va pupam
Si nu disparem de tot ci numai pt o perioada....
Cat sa ma mai abtin de la mancare???
RaisaFudulu spune:
Nici nu stiu ce sa scriu
Sunt intr-o stare nasoala rau de tot..azi l-au diagnosticat pe tati cu tumoare pe vezica...neinfiltrata(cica chestia asta e de bine "neinfiltrata")...ideea e ca joi intra in operatie si nu se poate face cu laseru ca ar fi cam mare...sa dea Dumnezeu sa fie bine...este cumplit ma napadesc mii de ganduri...e greu si eu sunt la Craiova...noroc cu sotu cu ghipsu lui-tot raul spre bine daca se poate spune asa- ca e in medical si e acolo cu ei...joi intru si eu in concediu si o sa ii fiu aproape
Multa sanatate va doresc si aveti grija la viata pe care o duceti
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.
elyanne spune:
RaisaFudulu multa sanatate tatalui tau. Tinem pumnii sa fie totul bine, sa iasa cu vesti bune de la operatie.
karra bine ca ne mai dati vesti, ca va trecusem la disparuti
Magdalena multa putere sa tereci peste asta... chiar daca sunt tensiuni, certuri etc. sunt convinsa ca nu-i floare la ureche sa te desparti de cel pe care l-ai iubit atat de mult candva... si reciproc... Evident ca e cel mai bine asa, decat zilnic sa fii nefericita, nemultumita... si odata cu tine si cei f. apropiati tie...
laura_oana imi pare tare rau... of... le luati la rand... nu scapati bine de una, dati de alta Multa sanatate
riloasa ai fost la doctor? Ce a zis? Eu m-am cam speria tcand a icitit... poate si pt. ca am piticii mei cu insectele si gazele... si toti carcalacii... sa nu-i vad... mi-e scarba de ei... Eu nu cred ca puneam mana pe capusa... sa o scot... fugeam direct al doctor
tzuna of... greu... poate gasesti ceva de facut in perioada vacantei... daca nu, macar esti acasa cu Maria si nu mai platesti bona... macar scutesti niste bani...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
BiancaM spune:
Sanatate tuturor, va dorim!
Diana, si pentru voi multa sanatate!
Noi vazuram azi ce coace mami, si este ... baietel!
Iaca si poza cu burtica ca am vazut ca va e dor de burti
Mami de Amalia si 20+
riloasa spune:
Maine ma duc, sa vad ce o sa ii faca. Am citit si eu si m-am ingrozit. Cunosc doua cazuri si stiu prin ce au trecut de la muscaturi de capuse, de aceea sunt ingrozita. O sa va zic maine ce am facut.