LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)
Raspunsuri - Pagina 15
gaia.nevia spune:
Diana,
Multa sanatate tatalui tau!
Din pacate asa-i prin spitale ( musai cu atentii) ...
Doamne ajuta sa fie totul ok!
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
riloasa spune:
Carmen, eu pe piciorul stang am varicele scoase. Acum sunt si mai si de la a doua sarcina. Le-am facut din nou. Sper sa nu patesc ceva pana nasc, ca sunt foarte mari si la orice atingere ma dor. Cred ca o sa le operez prin laser a doua oara. Prima data a fost chirurgical.
Noi suntem bine. Mihai daca sta toata ziua afara e super fericit. L-am inscris pentru septembrie la gradinita. Sa vedem daca o sa vrea, ca nici nu vrea sa ii amintesc. Mai am putin si nasc si nu am gasit o femeie care sa ma ajute prin casa la ce am nevoie. Am fost si la o agentie si am luat una care nu stie sa faca nimic . Nu ma gandeam ca este asa de greu de gasit pe cineva.Acum sa vad ce o sa mai gasesc.
elpower spune:
Diana, multa sanatate tatalui tau! Sunt alaturi de tine!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Kitty spune:
Buna dimineata!
La multi ani Paul Cristian!
Diana, imi pare rau ca treceti printr-o perioada mai rea, sper ca tatal tau sa nu aiba nimic grav si...sistemul medical, din pacate..asta e, m-am lovit in multe randuri de el.
Andra si mie mi-e dor sa stam de vorba si ...de o claca deocheata...ce vremuri, intr-o seara trebuie sa o comitem, poate reusim sa ne adunam.
Carmenfr, nu stiu ce sfat sa-ti dau pt varice, sunt sigura ca o sa gasesti o solutie buna. Pup bretonica dragalasa si manierata!
Dianajors imi dau seama ca nu ti-e usor fara Alex, dar ai facut ce e mai bine pentru el si lui o sa-i foloseasca perioada asta! Felicitari pentru pasul inainte cu casuta!
Ada, poze cu printul tuns?
Rein vad ca fetele ti-au dat sfaturi bune in legatura cu incalzitul apei. Asteptam pozele de la botez.
Maaai, absentelor!!! Va scad nota la purtare!!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Pfiiii, uituca de mine!
Elyanne felicitari!!
Rares, Razvanelu si Edy sanatate multa si mamici linistite va dorim!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
ioanaradu spune:
n-a facut nimeni cafeaua?
diana sanatate tatalui tau.
kit pozele cu cupiii natiur unde sunt?
pupam tot stupul!
A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
magdalena76 spune:
Fetelor eu va citesc din umbra, doar ca nu am chef sa scriu.
Vladut este bine, e mancacios, jucaus si iubitor.
Dupa ceva timp de gandire si analizare si reanalizare a "situatiei" am introdus divortul. Ma doare sufletul pentru Vladut, in primul rand, dar si pentru noi, pentru ca a lipsit atat de putin sa le avem pe toate.... in fine, parerile mele de rau nu ma ajuta cu nimic.... faptul ca am purtat nenumarate discutii cu sotul nu au avut nici un rezultat. asa nu mai pot continua. am nevoie de putina liniste....
sper sa ma scuzati ca nu scriu mai des dar sa stiti ca va citesc.
sanatate celor bolnaviori.
rein spune:
Magda, va doresc numai bine tie si lui Vladut. Si iti mai urez ca timpul sa-ti confirme ca ai luat cea mai buna decizie si sa vindece ranile.
Mady, ce ai facut cu examenele? cand ai zis unde dai, m-am intors in timp, la o buna perioada din viata mea cand imi doream sa fiu bibliotecar, convinsa fiind ca numai asa pot fi cititor de meserie toata viata. Stiu ca recompensa materiala nu e mare dar cred ca e frumos. Am o cunostinta, fosta colega de liceu care face acest lucru cu pasiune, a extins activitatea ei la organizarea de cercuri literare si de spectacole la diverse evenimente in oras (Valenii de Munte). Are si ea un baietel pe care il poate lua cu ea la serviciu. Cred ca meseria asta chiar iti poate oferi satisfactii daca ti-ai propus sa i te dedici.
Kitty, ce e cu tine? cam putin ne-ai scris.
Pisi?
Gabi? ce rezultat ai avut la analiza aceea a hemoglobinei? nu mai stiu daca ai scris.