LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)
Raspunsuri - Pagina 14
rein spune:
Eliana, felicitari, mai ai un hop.
Mady Razvi.
Diana, ce bine de voi ca o sa aveti casa. Mai ales de Alex.In ce zona o sa stati?
Rares.
S-a rezolvat situatia cu bebelushul meu, se pare ca a fost o problema de acceptare a laptelui praf. Saptamana trecuta am reusit sa-l obisnuiesc cu 1 bibe pe zi, 90ml lapte praf+ 50ml muls. Daca nu-i dau amestecat cu laptele meu nici acum nu-l inghite. S-a obisnuit si cu faptul ca face kk o data pe zi, nu se mai screme tot timpul si, ceea ce ma multumeste pe mine mai mult, doarme de seara la 11 pana dimi la 5-6 si apoi iar vreo 3 ore.
De 1-2 mai am mers la Braila (Mady a plouat, stii, nu am iesit deloc la plimbare ca te sunam) sa aranjam cu botezul. Il vom face acolo, pe 24 mai. Va fi botezat in biserica in care ne-am cununat noi.
madybulancea spune:
OOOOFFF REIN iar nu ai sunat...nu-i nimic...o sa vin la botez,la biserica vrei nu vrei....la ce biserica si la ce ora????
razvi e binisor...azi a fost doar subfebril...nu ii dau antibiotic,pt ca nu are de ce...o sa ii dau cu cate ceva in gat si ptr gat caci se plange de gat si atat....sper sa fie bine...mi s-a recomandat sa il las in pace cu mancatul,numai dak vea si sa ii dau mancare lichida si semilichida....cik asa sunt unii copiii,se refac mai greu si mai fac si o febra de-asta are ba e febra ba nu e...sper sa isi revina!!!
va multumesc la toate!!!
eliana felicitari si bafta la traseu!!!
am luat si eu primul ex la prima sc mai am una,kci asta e cu juma de norma si va treb sa imi mai iau o sc ca sa fac norma intreaga!!!
o zi frumoasa!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
elyanne spune:
Multumesc f.f.f. mult
Eu nu ma gandisem... mama a facut legatura ca dau ex. la traseu de ziua Elenei ... si cum multi cred ca numele meu vine de la Elena... poate-l pacalesc si pe nenea militianu' ... si mai lasa de la el Asa ca daca-mi iese, trebe sa dau de baut la dublu, dar nu ma supar...
Mady bravoooo Tinem pumnii si la runda doi
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
carmenefr spune:
La multi ani Antonia !
Rein , bine ca s-a rezolvat problema cu laptele pt bb.
Mady bafta in continuare la celalalt ex., si sanatate multa piticul Razvan !
Roxana si noi tot ceva in genul biotics am folosit dupa tura de antib. si la teodora era funduletul iritat, dar si pasarica...
Kitty dar ce Giuliuca dragutaaaa
Eliana felicitari pt sala !
Despre noi, pai in week-end n-am facut mare lucru, vineri ne-am vazut cu niste rude , printre care un nepotel de 1an, si eu cand ii spuneam teodorei ca fabian e si el mare, imediat imi punea ca " dododoa maie !"
Noi am luat-o cu ceva muci, apoi, inevitabil tuse, , se mai intampla sa si verse un pic de atata tusit, mergem in continuare pe oscillo, sirop de patlagina si coughendt ...Azi a chiluit de la cresa, ca n-am lasat-o asa , poate maine, daca o fi mai binisor sa mearga...
Pe mine ma deranjeaza de vreo luna niste varice .Unele sunt vizibile altele cred ca-s ascunse...Stiti ceva (vreo crema) care sa amelioreze (ca de vindecat numai operatia cred ca rezolva )
A, fi-mea e f politicoasa Azi, veneam de la piata cu 15 sacose, eram langa bloc (tocmai ce pusesem carutul in portbagaj) si pe trotuar, o tanti maturatoare (de-aia cu haine verzi si maturoi asortat ). O vede tanti asta se opreste sa ne faca loc sa trecem, se uita la fi-mea , incepe sa-i zambeasca zambeste laarg si teodora mea, si-i zice :"aziaaa" Tanti ii raspune si ea cu buna ziua bine, cu mirarea de rigoareee)
Tuturor celor care o baga in seama, d-ra mea le zice "aziaaa" nu conteaza ca e dimineata sau seara
ralualexandrei spune:
Carmen pt varice incearca Lioton gel
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
rein spune:
Carmen tot Lioton stiu, doar ca e cam scump si trebuie sa te tii de el.
Eu as incerca ceva lipitori pentru un efect mai indelungat, nu glumesc. Am studiat problema in speranta ca o pot convinge pe soacra mea ca are pb mari dar nu am reusit. Lipitorile pe langa faptul ca iti curata sangele, amelioreaza durerea cu o substanta produsa de ele cu efect anesteziant.
Mady biserica este Sf. Nicolae, cum mergi pe Dorobanti, treci de primarie, se face undeva la stanga pe o straduta superba cu cladiri din alea vechi, la ora 12, dupa slujba de dimineata. Mi-ar face maaare placere sa vii la biserica.
Sa vedeti ce ne-a cerut preotul pe langa cele obligatorii: daca vrem apa calda, sa aducem noi. Si sotul meu a notat pe chitanta: 60-70l. Cum frate sa ma duc eu cu 60l de apa calda? Dati idei, va rog
Eu ma gandisem sa inchiriez o cobilita ceva de pe la sacagii lui Panait Istrati.
gaia.nevia spune:
oau, rein, asta cu apa calda e cam nasoala.
Vorbeste cu babele care fac de toate pe-acolo, sa vezi cam ce trebuie sa faci (matanii, rugaciuni si fo 2milioane) ca sa-ti incalzeasca apa si sa faca cald bine in biserica.
Eu am delegat-o pe mama care s-a agitat o gramada, si apa calda a fost, si destul de cald, doar aeroterma a scos-o popa afara cand mi-e mie mai frig, ca de, el era incalzit de... har.
Oricum a fost ok, era 1 februarie si n-a racit nimeni (nici macar Teo).
Te pup si succes cu pregatirile!
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
arissa spune:
Salutare!
Ma bag si eu ca musca: Rein, poti fierbe cativa litri de apa, ii duci intr-u bidon de 5 l, de ex si completezi acolo in cristelnita pana ajunge la o temperatura acceptabila.
Noi suntem ok. Avem fata in deplasare la Piatra Neamt, la soacra-mea si suntem impartiti intre senzatia de relaxare si dorul de ea. Dar ea e bine acolo, mananca mai bine decat acasa (o fi aerul) si nu plange dupa noi. Doar uneori, la telefon, se mai cere la mami sau la tati.
Elyanne, felicitari pentru examen si bafta la traseu! Saptamana asta dau si eu sala, sa vedem ce-o fi.
La multi ani ultimilor albinute si bondarasi din stup!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
RaisaFudulu spune:
Seara buna
Noua nu ne-a priit deloc acest 1 mai...sambata seara tata a urinat cu sange rau de tot...ne-am dus la urgenta l-au internat si de la ecograf i-au zis ca are nu stiu ce carnotenie crescuta pe vezica...nu ne baga deloc in seama nimeni pana nu am dat dreptu si apoi erau doar miere...dar de ce sa ii faci....
Nici acum nu suntem mai linistiti ca cica nu i-au venit inca rezultatele la toate analizele si nici tmpita aia de dr nu ne*a putut lamuri.....o asistenta zicea ceva de operatie...oricum sa vedem cum sunt analizele si il aduc la Craiova ca acolo la Slatina imi e frica sa il operam...dar acu sa vedem natura la carnotenia aia sau ce naiba o fi......astia nu stiu decat sa bage frica in tine si dupa aia asteapta....
Nu am citit nimic nu ma simt in stare.....slava domnului ca maine isi scoate sotu ghipsu si se va duce acolo sa se dea un pic la doctori ...va pup si va doresc o seara buna
O sa citesc apoi din urma
Diana mami de Raisa Maria 29.03.2007
Iubeste-ma cand o merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie.