LMA - Albinute & bondari de mar-apr '07 (117)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani, Antonia!

Io lipsesc motivat... cica invat Tineti pumnii ca azi am examen

Mady cum mai sunteti?

Roxana multa sanatate

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neata......azi e a patra zi de la operatie...ieri speram sa nu mai fac dar tot si-a dat cu bata in balta si a facut pe la 14 38,3 (recta) si seara 38,5 (rectal) acum dimi este subfebril,are un 37,7 si ma astept sa creasca...probabil de azi va lua un antibiotic...ieri a fost vesel si din cauza foamei a halit la pranz orez cu legume si cam repede si a vomitat la juma de ora tot ce mancase....acum sa vedem ce fel de antibiotic....

azi am si eu examen la o sc sa ma angajez bibliotecar,kci urmez niste cursuri...

va multumesc ptr griji!!!

elyanne succes!!!!

rein

kitty pup giuliuca!!!!!

roxy pupam raresu sa se faca bine!!!!

gata plec...

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Eliano, spor si bafta.

Gaia, ii dau biotics, sper sa mearga spre bine, e din cauza antib, ca de asta nu incercase pana acum....

hai inca un pic si face si Razvanelu 2 ani si gata, avem stup mare

chiar asa, cum mai e Razvanelu Mady?

gata, vazut baietii la masa, unu absorbit probabil de wall-e, altul bucuros ca a prins mamotanul
am vazut si pozele alexei care se tot plimba la mare si nu mai vrea sa dea pe la noi, mi-a aratat si Kitty pozici cu cupii la gratar (scosi la gratar, nu fripti pe gratar )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gata sala... 24 de puncte
Dar m-au programat abia pe 21 la traseu ... s-a minunat si instructorul, ca de mult n-a mai avut programat traseul asa tarziu ... asta este... or fi in greva Asa ca mai bag neste ore suplimentare sapt. cu traseul... sa nu uit ce am invatat

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani ANTONIA!!!

sanatate lui rares si lui razvan.

elyanna felicitari. la traseu ar trebui sa fie simplu.

pupam stupul!

A fost o data o printesa ... Emma!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

Bafta Eliana si Mady!

Eu nu prea intru pe aici ca si asa mi-e un doooor de Aleeeex, si cand mai citesc ce frumos va jucati voi cu ai vostri acasa ma apuca depresia. Am oricum destule mustrari de constiinta, dar ... imi doresc sa treaca vara asta repede repede repede... noi n-am fost nicaieri de 1 mai. De fapt am fost la un film, motiv pentru care saptamana asta mancam numai frunze din piata costa casa asta cat nu ne-am inchipuit, dar... vesti bune, avem deja toate avizele, mai dureaza putin scosul terenului din registrul agricol si depunem dosarul pentru autorizatia de constructie. La cum au mers treburile pana acum arhotecta e increzatoare ca o sa o primim repede. Asa ca... macar pentru asta sunt happy

Despre Alex - nu am ce sa spun, probabil n-a mai invatat mare lucru, dar i-am pregatit niste cartonase colorate cu fructe, legume, instrumente muzicale, animale, obiecte din viata de zi cu zi, si le dau tema de casa sa le invete si mai ales sa le asocieze. Mi-e ciuda ca nu pot sa ma ocup de el asa cum as vrea, dar... cateodata trebuie sa accept ca nu le putem face pe toate. Dar e sanatos, si asta conteaza. Cu mine nu prea vorbeste, cand ma vede/aude se emotioneaza si isi cere paturica, o ia in brate si baga degetul in gura Dar spune soacra mea ca m-a confundat la un moment dat cu cineva pe webcam pe yahoo si s-a apucat sa ii povesteasca... doar ca n-a inteles ea ce

Avem si o problema cu actele de la masina, speram sa fie gata saptamana asta, sa putem ajunge la el...

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

buna fetele

sincer azi nu am cuvintele la mine..sunt moarta de somn , toata noaptea a urlat edy , s-a fatzait, s-a zvarcolit, a plans..ufff
aseara avea 38.2 febra , tusea( de cateva ori, fapt care m-a facut sa imi tresalte inima ca abia sunt 2 sapt. de cand a terminat gentamicina si deja ma vedeam ca o luam de la capat.i-am dat putin eurespal si putin aerius si s-a potolit nu a mai tusit decat de vreop 2 ori toatat noaptea si azi deloc!)plus ca se plange ca il doare in gurita si isi duce mana la gingia de sus unde am constatat aseara ca se pregatesc sa iasa si ultimele 2 masele de sus..si sa numaia aud de dinti/ masele cativa ani .laptele de dimi nu a vrut sai l bea pe motiv ca " nu pot beau latic ..ma doale aici!"si baga rapid degetele in gura.a baut 2 guri din canuta si atat, acu la pranz 2 linguri de supa( doar zeama si o bucatica de morcovel fiert).

am uitat sa urez:

La Multi Ani Antonia!

felicitari Eliana pt cele 24 puncte la sala..BAFTA si la traseu!

Mady...BAFTA si tie azi la examen ..tin pumnii stransi tare.

sanatate lui Razvi si lui Rares sa treaca repede -repede "boalele"

asa as vrea sa ma culc langa Edy...dar nu am timp nici sa mor ..asa ca fug la bucatarie si sa mai strang prin casa...poate recuperez la noapte.

va pup ..o zi frumoasa tuturor.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna si de la mine.
Eu la datorie(adica la magazin),a trecut parastasul ,a fost foarte obositor insa zic eu ca a iesit bine,sper ca toata lumea sa fi fost multumita.
Duminica am stat in casa ca a fost vreme urata,n-am putut iesi si mi-a parut rau pt copii insa s-au jucat prin casa foarte frumos,seara ne-a adus tati pizza ca deh duminica ne ma rasfatam un pic si in rest pregatire pt teza pana la 12 noaptea cu musiu Robert care a cam ars gazu degeaba.

Mady multa sanatate!
Eliana felicitari si iti tin pumnii in continuare.
Kitty mi-e dor sa vorbesc cu tine
Roxanici pupam Rareselul bolnavior!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Antonia,sa fii sanatoasa si sa ai parte de o viata lunga si frumoasa!!!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

ELYANNE- intrasem si eu sa-ti urez bafta dar ai si venit cu rezultatul asa ca felicitari si bafta la traseu atunci cand va fi el.

Imi pare rau ca iar sunt copii bolnavi. MADY- sigur nu e vina ta ca s-a imbolnavit Razvanel. Multa sanatate. Cred ca iti este f greu. Eu am fost un copil f bolnavicios cand eram mica. Prima data am racit rau la botez -aveam 3 saptamani, mama a ramas acasa ca asa se facea, bunica-mea nu s-a gandit ca in noiembrie un copil mic tb sa mearga cu taxiul si nu pe jos, m-au mai si pupat toti presupun si am facut pneumonie.Poate de la raceala aia puternica am capatat o sensibilitate... nu stiu exact ca mergeam si la cresa.... Cert e ca pana la 3 ani am fost mai tot timpul racita. Fratele meu in schimb a fost un macacios si un copil f sanatos.

Noi am avut parte de un week-end plin si foarte frumos. L-am exploatat pe tati la maxim. Vineri dimineata am fost la Cernica numai noi 3, seara a plouat dar am avut musafiri cu copii mici, sambata sotul a fost la cumparaturi si a facut mancare iar eu am iesit putin cu Maria,dupa-amiaza am fost noi in vizita iar ieri la biserica, apoi in parc, somnic pt toti ca meritam iar seara am avut musafiri si dupa ce s-a mancat friptura am iesit toti in IOR . Am ajuns la ora 21 acasa spre fericirea Mariei ca sta noaptea afara.

Mergi la inceput