Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Sal'tare
Si asa eram cam suparata, am o stare si mai si dupa lectura de azi.
Deeci...
Feli ramas bun! , doar aici pe forum! In rest nu scapi de mine. Si cine stie poate - asa cum bine ziceai in subiectul cu dependenta de net a mamicilor (n-am postat ca am efectiv frica de catzelele DC-ului) - poate revii aici pe M&M daca vezi ca dorul e prea mare!
MsBB sa nu mai zici ca ne superi sau plictisesti sau ce-ai zis acolo, pacar un umar virtual sa-ti oferim, oricand la orice ora. Te pup si ma rog sa fie asa doar o intamplare faza cu analizele, nu altceva.
Andrada sanatate multa lui tati, of, of si mai ales sa nu reapara bacteria aia la analize.
Parte buna e ca azi avem party mare la Sebastian La multi ani , sa fii sanatos si sa ai o viata minunata!
Vazut poze superbe cu Dariutza la pescuit cu tati si mami (vopsita?) si cu Vladut cel smecher...Danicris nu mami, nu inca alea 2 liniute, nici CM nu avem, nu ca as avea nevoie, mai stam sa-l mai ridicam nitel pe mugurasul nostru si poate trece si praful asta produs de criza!
Va pup, ma striga robert, in limba lui, aaaInais la noi greva foamei a tinut pana au iesit toti cei 4 dinti de sus... dar de ieri e iar in greva... so... dar nu e la toti la fel, asta e clar, uite stiu ca raducu n-a fost afectat in privinta mancatului (parca, sper sa nu gresesc).
Si... soatzei de Anisiap - burticica scumpica Sa chefuiti tare de tot!!
Laura ma doare capul de mor, explica-mi te rog cum a ajuns puiul (prajit) sub masina??!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anisiap spune:
multumesc de urari
am reusit sa fac curatenie da sa vedeti cum (am fost solo)
mai avea azi sa si recupereze tortul si mancarea si a luat o si pe ALE cu el sa ma lase cu detergentii mei
deci a plecat cu un bibe de lapte fara carutz a pus o in cosul de market ii place acolo
s a dus la tort tortul era mai mare decat carutul a desfacut carutul in fatza da ALE nu a mai avut loc asa ca in brate
si restul de mancari in locul lui Ale
a inceput sa curga tortul si lasa dupa el o dara rosie ca e cu zmeura era plin de spume la casa nu putea scoate portofelul Ale era in toate pozitiile pe el l am sunat nu putea vb ca nu mai avea maini
la ca sa a rugat o pe casiera sa l ajute aia s a nimerit a fi handicapata pe bune si nu l a putut ajuta i a tastat tortul de 3 ori apoi s a dus la casa centrala sa si recupereze banii
in sfarsit in masina a apucat o pe ALE plansul dupa lapte
era pe autostrada a luat bibele si i a dat in mers ALE in scaunul ei in spate va imaginati cum a condus???????
acum cand a ajuns mi a zis ca era sa intre si un scuter in ei
DOAMNEEEEE FERESTE!!!!!
nu i mai dau fata singur
la 7 imi vin musafirii
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor ,Ale ,
si
23+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Vai de mine, Anisia, ce aventuri!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabitzam/gabitzam.jpg)
gabitzam spune:
Fetele, v-ati speriat de cutremur?
Ca eu am avut inima in gat. Eram la calculator, piticot in picioarele mele sub birou, credeam ca el misca. Pina m-am dumirit, am insfacat copilul de o aripa si m-am dus in hol, s-a gatat. Am crezut ca mi s-a parut, ca sunt eu speriata de bombe cu cutremurul, am ramas asa din '77. Am intrebat-o pe Cleo pe mess daca mi s-a parut sau chiar a fost. Dupa aia am sunat-o pe mama, era k..a toata. La fel si soacra-mea.
Care soacra e lipita de OTV de saptamani intregi si am usuit-o de nu stiu cate ori. Sa te tii acum...
Retelele de telefonie mobila sunt blocate.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Si pe noi ne-a scuturat un pic aici - ii dadeam papa piticei si s-a apucat frigiderul de dansat de nebun
.
Slava Domnului ca fost de scurta durata si nu fff intens.
Cred ca am speriat-o noi pe fata cu fetzele noastre
Si acum e picata tel mobila - vroiam sa sun sa vaz daca a reactionat
, cica animalele sunt cutremuro-sensibiloase
.
Fug ca urlaaaaa
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Micaela06/Micaela06.jpg)
Micaela06 spune:
Si eu m-am speriat nitel, ca noi stam la 7 si s-a simtit destul de bine, plus ca suntem doar noi doua acasa singurele. Pana acum nu aveam nicio teama, luam totul in ras, cutremur, ei si... trece... acum e altceva, ma gandeam unde sa ma duc cu puiu...
Acum noi suntem epuizate, dansam la ola-la noroc ca mai sunt si pauze publicitare
Daria
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsBB![]() ![]() Slava Domnului ca fost de scurta durata si nu fff intens. Cred ca am speriat-o noi pe fata cu fetzele noastre ![]() Si acum e picata tel mobila ![]() ![]() ![]() Fug ca urlaaaaa Fericirea are chipul tau... Andra , ![]() |
a noastra a dormit tun.
Cica acu 4-5 ani, ar fi tresarit pisica inaintea lui Vic.
o
![](fetita.gif)
![](cool.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inais/inais.jpg)
inais spune:
Seara buna! (da Doamne sa fie buna )
Incep prin a ura: Edvin Sebastian pentru 1 anisor!
Sa fi sanatos, cuminte, intelept si sa ai o viata frumoasa alaturi de parintii tai!
Noi am avut o noapte de noapte!
Si da Simo, se pare ca este de la dinti. Vad toata gingia de sus umflata. In paralel si jos se chinuie un dintisor sa rasara. Vai de bietul meu pui. Nu i-au iesit dintisorii pana acum, dar acum e in recuperari serioase vaz!
Din ora in ora (sau chiar juma' de ora) trezit din motiv de pitica urlatoare. Luat in brate, calmat...pus in patut...dupa 1/2h-1h repeat! Tot la 4 ore anti-termic...abia dimi am doborat febra. Azi a fost ok. O sa-i mai dau o doza de Panadol inainte de culcare, insa presimt o noapte identica.
Iasmina nu mai papa nimik...decat lichide din bibe. Asa ca am ajuns sa fac shake cu banana si ficatel...da, da...ficatel.
Sunt prastie de somn...al meu sot e racit cobza! Offf...c'est la vie! Mergem mai departe. Doar ca ne-am pierdut antrenamentul noptilor pierdute, cu copil care doarme toata noaptea de la 3 luni. Asa ca...trebuia sa simtim si noi ca avem copil.
Scriu si eu pe scurt cateva vorbe gen conspect:
MsBB imi pare tare rau de grijile care te macina. Sper din suflet sa gasiti raspunsul favorabil pe care-l tot cautati.
MissP deci asa? Te mentionez ultima data intr-un conspect aici. Am salvat si eu adresa blogului. Deocamdata nu am avut timp si stare sa ma uit pe el. Dar o voi face. Toate cele bune de pe DC si succes pe mai departe cu blogul.
dani_cris am vazut niste poze cu scumpul mic. Intr-adevar sunt f reusite.
Pana am terminat eu de scris a fost si-un cutremur peste noi...am dat si Panadol la copil, s-a terminat si O-la-la!
Inchei aici...revin la joaca si in scurt timp somn (SPER)!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
socrate spune:
Daaaa, am simtit cutremurul. Sotul care era la baie nu a simtit nimic. Eu m-am alertat am luat copilul de o aripa si ma indreptam spre baie. Nu in cautarea sprijinului moral dar cica e cel mai sigur loc.
Pisica e idioata ca de obicei, a mieunat el ceva.Acuma sincera sa fiu la cat de rau imi era ieri si nici azi mai breaza...asa am patit si data trecuta la cutremur. Pe de alta parte mi-a mai fost rau si nu a fost nici un cutremur dupa.
Ideea e ca ne lipseste educatia in sensul acesta, nu stim ce sa facem. Imi pare rau pentru cei speriati si pt puiuti speriati. Sebastian ca un flacau de un an nu s-a speriat.sa treaca.
Maine pun si pozele de azi.
iulia83 spune:
buna fetelor. ne-am adunat si noi de pe la socrii. am fost in vizite. intai la hauffland, apoi la ei sa papam miel - eu, ca sotu papa chiept de puisor. fata papa un iaurtel cu biscuit si pica lata in dormitor in pat, socru-meu se intinsese in sufragerie pe canapea iar noi 3 in bucatarie, palavrageam. dintr-o data pe la 8 parca, tipa fata ca din gura de sarpe. fug la ea, se trezise si era tare speriata..mai nu-mi dadeam seama ce se intamplase..soacra-mea cu "stiinta" ei, ca se sperie de intuneric, bla, bla, dar fata nu se sperie de intuneric, ca eu stiu plus ca au geam la usa si intra lumina bine de tot in dormitor, iar fata era vizibil speriata, tremura. cand vine socru-meu din sufragerie, zice "mai eu cred ca a fost cutremur ca se zgaltai canapeaua cu mine. noi am ras de el, dar, exact atunci spunea la stiri pe nu stiu ce program ca a fost cutremur..brrr. noi 3 care am stat la masa n-am simtit. mai suna o prietena de fam de-a lor care tot asa statea in pat si simti. si ei stau la et 2, ma gandesc cum o fi fost acasa la noi ca stam la et 8 sincer, mi-e cam teama. vad ca si voi ati simtit toate
n-am mai intrat azi, sincer, m-a intristat putin hotararea lui MISS de a ne parasi le-a dat satisfactie celor care o suparau..o inteleg totusi, insa, o sa-mi fie dor de ea si de daviduc...
azi am preferat sa lenevesc cat a dormit fata. am vazut filmul seven pounds cu Will Smith, absolut superb!!! ca toate interpretarile lui, dealtfel si filmul Bolt, o animatie walt Disney draguta..
va las, ca butonez si nu poate mandra sa doarma..trebuie sa-mi iau neaparat tastatura de cauciuc...
ah! MsBB felicitari pt rochita..pooze! pooze!