Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

~~~ La multi ani, EDVIN SEBASTIAN!!! ~~~
Noemi, sa-ti traiasca flacaul cel frumos, sa fie sanatos, sa va aduca multe bucurii in suflete, sa aiba viata lina in fata si sa fie tot timpul asa de iubit si ocrotit ca la aniversarea minunata de 1 anisor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu eram mai sus, hi hi hi.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Miss, draga mea, iti spun sincer ca-mi pare rau ca pleci de pe forum. Dupa atata vreme si o odisee intreaga dusa impreuna, eu te consider ca din familie, ca pe toate fetele de altfel. Mi-erau dragi postarile tale atente cu fiecare. Daca tu consideri ca asa e mai bine, asa sa fie. M-am abonat prin RSS feed la blogul tau, asa ca nu o sa-mi scape nimic din ce scrii, sa stii. Si daca mai ai intrebari pentru noi, gasesti tu o cale sa ni le adresezi, pe mail, YM sau telefon, si o sa-ti raspundem aici. Si la nevoie, contrul se poate redeschide la cerere

Ina sper ca sunteti bine cu febra! Pup Iasminuta iedutza cataratoare

Micaela super pozele de la pescuit. Asa am vazut si eu cu cine seamana Daria

Anisiap la multi ani fericiti sotului tau! Si petrecere frumoasa, zi-le sa nu bage de seama decorul

Laura imi pare tare rau ca te necajeste asa mult situatia cu sotul tau, e de inteles ca suferi sa fi fara ajutor cand ai nevoie.

msBB, nici nu stiu ce sa-ti spun de consolare. Doar ca sper si eu ca nu e nimic grav, si ca o sa se rezolve curand sa stati si voi linistiti.

Dani, am vazut pozele noi cu Ducu. Tare e vesel si ghidus baietelul tau, cred ca o sa faca multe pozne si o sa va dea gata pe toti cu zambetul lui, de nu o sa puteti sa fiti suparati pe el Multumesc de aprecieri

Cleo, mie mi-e sila si numai cand pronunt cuvantul 'râma'. Yuckkkk....

Aseara am fost in Carrefour si i-am luat niste chestii mai de vara lui Raducu. Un set de 4xbody maieu=34ron, set 2xpantaloni scurti=22 lei, salopeta de blugi cu pantalon scurt=38 lei. Toate de la Tex. Mai aveau tricoute frumoase, pantalonasi, rochitele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Iaca fata doarme, sotul e cu lista la cumparaturi, mancarea fetei pe maina de gatit si ma-sa pe calculator. Am intrat putin ca musai tre' sa urez si eu:

La Multi Ani, EDVIN SEBASTIAN! Sa-ti fie copilaria senina ca o zi frumoasa de primavara si fericita! Sa-ti fie viata usoara si poaspata si sa ajungi un OM bun si frumos!! Sa te bucuri de ai tai si sa iibucuri si tu la randul tau! NOEMI sa va bucurati de el si sa fiti parinti cuminti!!!

Nu stau mult, ca asa e in uikend...Ma rog de soare si de vant sa imi usuce blujii ca altfel ma duc la picorul gol la ziua lu' Robertzel si de fata sa mai doarma nitel sa apuc sa ii calc tinuta de scandal.

Laura stiu ca iti e greu! Colegul meu neurochirurg care acu' isi face si doctoratul isi vede nevasta in uikend vreo 5 ceasuri, desi doarme tot la trei ziel acasa. Insa cand ajunge el fata doarme cand pleaca tot asa. El acu' e in anul de muncit in alt spital si face naveta. Da, intr-adevar el castig muuult mai mult decat B al tau, dar Lien, nevasta lui e la fel de nefericita...Ea zice ca oricum banii aia nu conteaza ca cu sau fara ei tot sunt ok financiar, ea vrea sa isi vada sotul...si sa faca copii...ca ei inca nici de a face nu au timp. In acelasi timp insa admir daruirea sotului tau, cred ca e un OM extraordinar!!!

Acu' fug la calcat si rugat de vant sa imi usuce blujiiiii

Mai intai ca fix acu' mi-am reamintit a x-a oara...cleo in italia ati fost cu o pereche de prieteni, fata seamana teribil de bine cu o fost colega de-a mea de facultate...adica ea terminase ISP la Cluj in 2001, o chema Laura si dca nu ma insel era din Bistrita...da' seamana bine, bine ca si cum ar fi gemene!

O zi buna si petrecere frumoasa unde e cazul! Sanatate maxima tuturor!!!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

La Multi ANi Edvin Sebastian!!!!!!!!1 Sa fii sanatos si sa petreceti frumos azi. Asteptam poze de la mami!!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Multumim mult pentru urari fetelor, si va dormi si noi inzecit sa aveti parte de tot binele din lume.

MsBB nu stiu ce sa iti zic. Imi pare tare rau pentru ce ti se intampla si as vrea sa te ajut cumva, din pacate nu prea am cum. Sotul tau probabil adopta metoda strutului zicand ca daca nu se uita nu se intampla. Probabil ii e teama sa creada ca e ceva in neregula.

Laura eu te inteleg dar nu cred ca tb sa ii reprosezi ca isi iubeste meseria, medic nu devii ca nu ai alta idee mai buna, tb sa ai o chemare. Daca ai sta mai aproape cu drag te-as duce eu dupa pampersi.

Miss, see you on the blog in conditiile date. Felicitari pentru Daviduc cel copacel.

Va pup pe toti ca tb sa ma duc sa ma fac frumoasa si sa ma pregatesc de oaspeti. Vin nasii sa imbracam copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Slaut!!!!

Abia astazi am reusit sa citesc cateva pagini din capitolul asta. Nici macar sa va citesc nu am mai avut timp. Vreau sa urez La multi ani !!!!!! tuturor puiutilor care au facut 1 anisor:
GABRIEL
ALESSANDRA
ANDREI RAZVAN
BOGDAN SILVIU
CRISTIAN ANDREI
TUDOR-DUMITRU
SARA ELENA
ROBERT
COSMIN
MARIA ALEXANDRA
GEORGE VLADIMIR
MATEI
TEODORA MARIA

si sarbatoritului de azi : Edvin Sebastian!!!!

Sa cresteti mari si sanatosi!!!!

Va pup si o sa incerc sa incep sa va mai citesc ca imi lipsiti tare mult dar noi ne tinem numai de probleme. Tati a facut varsat de vant dar odata cu el si o umflatura la ceafa care poate fi un chist. Doctorii au zis ca se scoate prin operatie ca nu e ceva grav, ca e intre piele si cutia craniana. Oricum mai multe aflam dupa ce termina cu varsatul de vant pt ca atunci l-a chemat iar ca sa vada ce si cum si sa se faca mai multe investigatii. Tiberiu e bine ii fac cam la doua saptamani analizele la urina si pana acum rezultatul a fost ok dar il urmaresc in continuare pt ca infectia cu e coli e destul de pacatoasa si poate recidiva! Va pup si promit sa va mai citesc mai ales ca vreau sa aflu de la mamicile care au taiat sau se pregatesc de taiat motul ce si cum au facut ca si traditii!!!! Poate imi povestiti si mie!
Va pupam mult pe toate si pe Miss (imi pare rau ca nu mai scrii dar ne vedem pe blog)!!!!Fug la treaba ca acum daca tati nu mai sta cu noi pt o perioada pana termina cu varsatul de vant, imi e tare greu singurica si mai ales ca am inceput si munca. Noroc cu mama! Va pupam mult pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am , am prezentat mandrei, am curatat locul dezastrului - acum pot sa rasuflu. Vroiam sa mergem PA-PA dar s-a pus pe - urata vreme

Dani - cred ca treaba cu pasapoartele s-a schimbat de curand. Asta iarna cand am fost noi aici am trecut-o pe pasaportul lui tati. Acu sa vedem cum om face mai incolo, daca ii schimba doar poza ei cu una mai recenta ori trebuie sa schimbe tati pasaportul.
- da si in Italia a fost la peste . Eu sincera sa fiu, nici sa-mi fi dat cineva bani nu m-ash fi trezit la ora aia sa ma duc la pescuit - dar faza cu (,) cumparatul ramelor de la italian a fost memorabila . In paralel cu maimutzareala lui la vanzator - incercand sa-i explice ca vrea rame si viermi - eu il intrebam daca arata ca o are atata de mica

Iulia - chiar asa, vb Simonei , tu cum mai esti astazi? Cam scurta...

Anisiap - La multi ani sotului !

Simona - abia astept sa vad poze de la dezmotzare . Acum cand ai zis vineri 1 mai - parca abia realizez ca incepe in curand luna mai si automat vine si ziua mandreiiii meleeee

Socrate - sa va distrati MINUNAT!

Andrada - uelcom bec! Sanatate multa lui tati al vostru! E bine ca ai reusit sa-l feresti si pe Tiberiu. Tin pumni sa iasa bine analizele si fuga pacostea de e-coli .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doarme Mircea, am savurat un Colombo cu el in brate…astept sa vina fratiorii mei sa fac si eu ceva in casa cand s-o trezi puiul. Sunt vase nespalate, casa plina de volburi de praf ca in Vestul Salbatic , liliac peste tot ca l-a luat din vaza si a maturat toata casa cu el, apoi l-a rupt mici bucatele, mancare in bucatarie ca acu se joaca cu azvarlita din lingurita. Cred ca stiti si voi…
Apropos de Vestul Salbatic au scos astia de la Adevarul o colectie misto, carti cartonate, imbracate in piele visinie, arata super si ma gandeam sa-I pregatesc lui Mircea: Winnetou, Old Surehand, Tom Sawyer si Huckleberryfinn. Ca sa nu mai zic eu cu ce placere o sa le recitesc, am dat in mintea copiilor!
Msbb Scumpa, era o bucata de carnita, nu un pui intreg dintr-ala gaaaalbeeen, Doamne Fereste! Poate nu m-am exprimat corect. Cat cu ramele…aveti grija sa nu le uitati in masina! Cine stie…ce animal va vandalizeaza masina..
Danicris minunate poze cu Vladucu tau!! Si mie mi-au placut cele cu bunicii…si raftul de carti din spate…Pareau asa…citite!
Micaela eei, la shopping doar eu cu puiul nu ma bag, tu esti mai curajoasa…eu doar cu Sis indraznesc, ne bagam prin Mall…
Iulia Ooof, te cred ca si tu spuneai de orele suplimentare…Eu nu m-as fi vaitat, dar dupa ce am scris mesajul mi-au venit nervii pe parcurs si am varsat tot!
Gabitzule si eu trebuie sa-I iau bodyuri si pantalonasi de vara, pentru casa…o sa dau o raita. In Auchan sunt ceva mai ieftine, 5-6 lei un body/pantalon. Dar parca astea din Carrefour sunt ceva mai dichisite…
Esme ooof deci sepoate si mai rau, biata sotie a colegului tau… Eu il am pe Mircea – evident, tot la insistentele mele.. Slava Domnului! Distractie frumoasa la Robertzel…hihi…si eu am bulgii la uscat si nu pot iesi din casa.
Socrate esti o scumpa. Mi-a adus soacramea pampersi aseara, la rugamintea lui Bogdan…ca mai aveam doar 3,iar Mircea e la diaree de la dinti…face de 5-6 ori pe zi… Petrecere frumoasa, sa ne faci pozuici!
Anisiap sotului, petrecere frumoasa..
Andrada sanatate multa sotului si lui TIberiu! Sa fiti ok!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Laura , pai te-ai scos cu . Daca zici ca a prestat Mirci la greu cu liliacul - macar de o belea te-a scapat - a sters praful si a mai si aromatizat casa

Mai ca tot avem aniversati si se apropie petrecerea de 1 an tre sa ma laud si eu . Ceva bun tot am obtinut pe ziua de ieri.
Am iesit prin orash si din intamplare am gasit o rochie pt mandra , exact aceiasi rochie pe care eu o vazusem pe internet si pe care ma gandeam sa o comand in cazul in care nu gaseam nimic sa-mi placa . Unde mai pui ca era si cu 300 de mii mai ieftina ? plus ca cine stie cat m-ar fi costat transportul Am mai si probat rochitza chiar acolo si asa m-am si asigurat ca-i vine bine . Bine ca n-am apucat sa o comand.
FFF tare !
Acum mai vreau sa-i gasesc un bolero - ceva de pus pe deasupra si am vazut deja niste papucei dlagutzi lau de tot care se asorteaza - deci am rezolvat o problema - cu ce gatesc mandra
Hihihih chiar acum ma uit la rochitza ce sta agatzata in fatza mea si mor de dragul ei .

Fug , a iesit tati la plimbare cu fata si ma duc si eu sa LENEVESC!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput