Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lorich pai un soricel ceva a intrat acolo cu bucata de pui cred...
Anisiap moamaa,ce zi pentru bietul tati vostru!!
Socrate sper ca a fost frumoos..mmm abia astept si eu. Si pozuicile de maine sa le savuram...ai dreptate ca marea noastra problema e needucatia vizavi de cum sa reactionam la cutremur...ma uitam acum la tv ca nu mai e deloc safe clasicul toc de usa - acum sunt facute din polistiren ceva...dar e recomandat sa te gheia o pauzasti intr-un colt al casei...- eu nu prea am colturi. Si o sa fixez mobila in pereti cu prima ocazie, claaar!

EU pregateam baia lui bb nu am simtit nimic, dar fratii mei da. Teo, are 12 ani a fost cel mai impresionat, MAra, aia de 20, nu prea, eu am facut un bagaj pentru Mircea si m-am gandit ce inhat mai intai...ah, si l-am imbracat cu dresuri in loc de pijamaluta, am scos totul la indemana, am umplut niste biberoane si sticle...
Totul degeaba! Totul degeaba!!
Micaelaaa si curaj!!!nu se intampla nimic...

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Inais sper sa aveti o noapte buna! Sanatate lui IAsmi si dinti mai putin uraciosi!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Laura stiu ca nu se intampla nimic, doar l-am trecut si pe ala din 77 A fost aiurea si faza ca nu mergeau telefoanele... bine si dupa ce am reusit sa vorbesc cu Stefan tota incurajarea lui a fost 'lasa, nu-i nimic' adica eu ma gandeam ca zice 'vai ce rau ca nu sunt langa voi'

Lorich m-am facut bruneta sa seman si eu cu fii-mea.

Gabita, la noi chiar e valabila vorba aia ca "fetele seamna cu tatii" ,bine poti chiar sa zici ca e clonat

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Astazi am avut toata ziua inima cat un purice, mai ales dupa cutremur…ma asteptam sa vina altul si mai mare.
Nu vreau sa va intristez, insa aseara am avut un vis oribil, oribil. Mi-a fost frica si teama sa ma mai gandesc la el , mi-a fost teama sa-l spun si sotului, insa I l-am marturisit exact cu 10 minute inainte de cutremur.
Am visat ca bebe avea o boala cumplita si urma sa plece spre cer… (nici nu vreau sa scriu acest cuvant), eram distrusa si plangeam in hohote , eram disperata. In timpul asta a aparut pe cer o minge foarte mare formata numai din flori rosii si albe, care zbura pur si simplu si s-a oprit exact la mama la curte, unde eu il tineam strans la piept pe micutul meu. Nu vroiam sa ma deslipesc de el, era asa mic si fragil. Iar la un moment dat, a inceput si el sa planga in hohote si cu lacrimi si mi-a zis “De ce m-ai mai nascut mami, daca trebuie sa sufar asa de tare”. Slava Domnului ca m-am trezit atunci din somn…

Fetelor, va spun ca a fost doar un vis, insa a fost cel mai cumplit vis pe care l-am avut in viata mea si pe care nu vreau sa-l mai am vreodata. In momentul cutremurului eram pe balcon cu sotul, am sarit imediat si mi-am luat in brate puiutul meu drag, care era singurel in living. Tremuram toata si ma gandeam doar la visul meu cumplit… Am stat cu el in brate mult timp de teama sa nu urmeze vreo replica la cutremur…

Imi pare rau daca v-am intristat cu visul meu, insa am simtit nevoia sa-l destainui….

La multi ani Sebastian, sa cresti mare si frumos !!!!

Miss – of, cat de rau imi pare ca nu mai scrii aici pe forum, o sa imi lipsesti enorm. Iti respect insa dorinta si iti urez sa aveti o viata plina de satisfactii , linistita si plina de iubire…

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Fete dragi,
Nu am scris azi deloc insa am tinut-o tot intr-o petrecere drept pt care mi-am amanat si excursia la Mangalia, insa lasa ca vine 1 Mai si imi scot parleala........
Azi am fost la cununia celuimai bun prieten al meu, un tip extraordinar, medici si el si sotia, ne-am simtit extraordinar, bebe a fost doar la starea civila , la petrecerea de dupa ar ramas cu soacra-mea si cu inca doua fetite venite in vizita la soacra-mea cu care s-a si jucat mult si bine.
Miss o sa-ti simt lipsa, insa e nemaipomenit proiectul tau, marturisesc ca l-am lecturat aseara pe nerasuflate si imi place ca ai curaj sa spui lucrurilor pe nume.iti doresc succes, dar te astept sa mai vii pe forum chiar daca va fi doar in vizita.Ne va fi, si cu siguranta imi va fi dor de tine. Voi face parte insa dintr-o prezenta constanta pe blogul tau.
Sper sa pun niste poze cuB.G.al meu, iata:
lavigi/?action=view¤t=PozasuperBGNasusinasa.jpg" target,

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Nu am reusit din prima dar mai incerc:
IMG]http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/PozasuperBGNasusinasa.jpg[/IMG], asta e poza cu nasii

Mergi la inceput

Si mai am o poza care ii place mult lui mami, cu mine pe fotoliu:
http://i726.photobucket.com/albums/ww270/lavigi/DSC01867.jpg

Mergi la inceput

Am vazut ca a fost si ziua lui Edvin Sebastian si ii spunem si noi la Multi Ani!!!!!!!!!!!!!! pt ca a facut un anisor, sa cresti mare si voinic!!!!!!!!
MsBB imi pare rau de analize proaste inca o data, dar te rog mult zi-mi si mie ce alte analize ia-i mai facut puiului si c valori au iesit in afara de TGO si TGP daca poti, poate te mai luminez si eu cu ce stiu.mama lor de medici ca unii nu prea stiu cu ce se papa medicina dejeba au facut o facultate.Mai sunt importante si alte aspecte in investigarea unui pacient, nu neaparat analizele, sunt mai multe aspecte care contribuie la punerea unui diagnostic , insa nu toti medicii o fac.
Eu sunt alaturi de tine si te sustin , daca nu ai incredere in medicii de acolo , vino cu fata la Bucuresti , poate aici te mai dumiresti ce si cum.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Ehehehe va gandeati ca incepeti petrecerea fara MOI????

La multi ani Ca-eric - multi , multi ani fericiti alaturi de familia ta, de puiul tau, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de Eric si viata sa va aduca numai realizari!

Felicitari pt cele 11 lunitze ELENA CRISTIANA si Radu ( pe care nu-l cunosc ) si felicitari pt cele 10 lunitze PETRA ALEXANDRA - la cat mai multe lunitze

Daca tot v-am trezit va prepar repede o sa va energizati!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Lorich - sa treaca supararea! Sper ca nu e nimic serios? Hai astazi sigur o sa fie o zi mai frumoasa - sa te trezesti optimista si mai binedispusa.

Inais - sa scapati rpd de - sa va reveniti la programul bun de si huzur , iar tati sa se insanatoseasca cat ai zice PESTE !

Iulia - imi pare ca ai avut o zi placuta, linistita , fapt ce ma bucura .Mai bine ca n-ati simtit cutremurul in bucatarie - insa cred ca Mufitza nu i-a convenit fortata. Poze cand intregesc costumatia hihih

Laura - plecase iar tati cand voi deja aveati alte planuri?

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
eu am facut un bagaj pentru Mircea si m-am gandit ce inhat mai intai...ah, si l-am imbracat cu dresuri in loc de pijamaluta, am scos totul la indemana, am umplut niste biberoane si sticle...
Totul degeaba! Totul degeaba!!

, sa nu te consumi
Mai bine ca n-ai simtit cutremurul - urata senzatie - parca simti in stomac miscarile seisimice .

Nicole - ZBRRR ! Ce vis urat! Numai citind mi s-a facut pielea gaina! -l pe David si vezi ca a fost doar un vis urat!

Magne - acum daca tot mi-am intrat in mana ... Pot sa-ti trimit analizele sa arunci un oki peste ele, daca vrei. Nici cand nu strica o parere in plus . Oricum pediatra noastra a zis ca in afara valorilor hepatice nimic nu pare ingrijorator. Acum eu nu stiu mai mult decat mi s-a zis si ce am mai citit pe net.
E mortal Bogdanici cum sta el ca patronul in fotoliu . Si ce fatza expresiva are - acum realizez ca eu nu prea am vazut poze cu Bogdanici - pogonici - ori n-ai mai pus pana acum ?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Mergi la inceput