Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (96)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Neata mamicilor,

MsBB multam de cafea, chiar simteam nevoia, deobicei cafeaua mi-o face Stefan, acu asta facuta de mine e un fel de zeama lunga... si jur ca am pus multa cafea
Asta a ta, virtuala, e tare buna.

Nicole a fot doar un vis urat, cine stie ce ai auzit tu peste zi.

Magnetism nici eu nu il mai vazusem pe Bogdanici pana acum, tare frumusel e baiatul tau.

Eu sunt posesoarea unei fetite maraite, nu inteleg ce are... o fi de la dinti? Ca urat mai ies maselele astea, sunt asa 'coltoase'-ascutite.
Mai nou fii-mea face greva la baita, de 2 zile mai exact, urla cand e sa o bag in apa, asa ca renunt... sper sa fie o faza si sa treaca, sper ca nu s-a speriat de ceva... Uffff, ce o fi in capsorul ei?

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Neata!

Am subestimat copilu'. Si se pare ca am si tras concluzia gresita.
A dormit toata noaptea (deci noaptea trecuta a fost asa datorita febrei)...daaaaaaaaar tuseste de zor!
Deci a luat de la taica-su. Si nu s-a marait de la dinti.

Paradoxal sau nu, eu am o stare chiar zambareata! Am realizat ca asta este cu copiii. Tot vor veni boli peste ei (si implicit peste noi). La urma urmei toti am trecut prin din astea ca sa ajungem oameni mari! Asa ca astept sa treaca de 9.45 sa sun pediatra si sa ii dau vestea cea mare: nu-s dintii! Sau daca sunt...sunt si ei un factor, dar nu cel mai important.

Deci tuse nu mai avuram pana acu'! Care a mai avut probleme cu subiectu' imi poate spune si mie ce a dat roade? Are tuse productiva, nu seaca.

Acestea fiind spuse merg sa ii dau un ceai dlui. sotz si sa iau un oscillo preventiv si o vit. C.

Va

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata scumpele.
MsBB, multumim pentru coffee , e grozava. Pindim poze cu costumatia gata.
Nicole ce vis urit ai avut. Cred si eu ca din experienta de peste zi, ginduri, poate ai citit ceva...In ultimele zile am avut si eu niste vise tare nasoale, cu morti...am cautat sa nu mi le reamintesc...
Magneeee, ce scump e pogonici!!!Nu l-am vazut nici eu pina acum, e tare frumos
Inais, citind postarea ta de aseara tocmai voiam sa-ti spun bine ca-i de la dinti totusi...desi in sufletul meu ma indoiam sa fie febra asa mare de la dinti. Pentru tuse eu le-am mai dat prospan care-i natural sau eurespal care-i tare nasol la gust Nu am vazut mari modificari in urma siropurilor. Cu stit mai mult cu cit tb urmarita tusea si dat exact siropul antitusiv sau expectorant, altfel siropurile astea mai rau fac...In schimb sunt buni aerosolii. Ultima oara i-am facut lui Mati ser cu dexametaazona si adrenalina, in 3 zile nu mai avea nimic. Dexametazona are insa cortizon, nu tb facut perioade mai mari d e3 zile decit la recomandarea dr. De la aerosoli mi-a facut apoi si o mica afta in guritza care a trecut imediat cu glicerina boraxata.
Iasmi, sa ne mai dai vesti

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micaela06

Neata mamicilor,

MsBB multam de cafea, chiar simteam nevoia, deobicei cafeaua mi-o face Stefan, acu asta facuta de mine e un fel de zeama lunga... si jur ca am pus multa cafea
Asta a ta, virtuala, e tare buna.

Nicole a fot doar un vis urat, cine stie ce ai auzit tu peste zi.

Magnetism nici eu nu il mai vazusem pe Bogdanici pana acum, tare frumusel e baiatul tau.

Eu sunt posesoarea unei fetite maraite, nu inteleg ce are... o fi de la dinti? Ca urat mai ies maselele astea, sunt asa 'coltoase'-ascutite.
Mai nou fii-mea face greva la baita, de 2 zile mai exact, urla cand e sa o bag in apa, asa ca renunt... sper sa fie o faza si sa treaca, sper ca nu s-a speriat de ceva... Uffff, ce o fi in capsorul ei?

Daria

niatsa
si-o sa taie greata
ca de nu creshte mustata

deci Michaela, tre sa lupti cu reimprietenirea cu apa. Voi cum faceti? in cadita? poti sa ii lasi caditsa goala, sa se joace in ea. Io mai las ligheanu fetei, si trage de el, s-a bagat in el, a cazut cu tot cu el, l-a intors cu fundu in sus si a dat cu palmele in el etc.

In cada mare, avem un ritual complex. Ca acolo facem de pe la 5-6 luni. Deci mami cleo face dus si spala cada, si apoi da drumu sa se umple. Dar mai nou, dau drumu la dus incet, ca jetul e interesant si trebuie prins cu mana si inchis de la maner apa care curge, si manerul trebuie lins etc. Si bag fata in cada cand e apa mica , de 1-2 palme. Pe marginea cazii asteapta ratuste, cartea de ros si bagat in apa, delfinasii, etc. Tot arsenalul, cunoashteti voi. Arsenal pe care si-l serveste singura. Apoi ia shamponu mamei (tati nu are, e ras in cap ), tratamente de par, cremele de gomaj etc (tot ce nu foloseste mami si zace pe langa). Asta ii ocupa ceva timp- ca fiecare tre studiata, mami e inca in cada si le mai pescuieste si le pune inapoi si iar ne ia timp. Cam in 10-15 min s-a plictisit rau. repede o shamponesc, o clatesc (dusu inca curge acolo in surdina, ii mai dau un jnet cu el desi nu e prea FUN ), si strigam pe tati si vine cu nenea Nelu Prosopelu'.
Iau repede pe mine halatu' (sau prosopu mare, ca nu mais tiu cat e halatul) si sterge copilul.
Nu mai apuc sa il dau cu ulei, masaj, din astea. Urla. Nu are rabdare, are multa treaba... asha ca pun un ulei in apa, special pt asta, de la Bunchen, care imi face bine si mie la piele si fetei. Si gata.
Cu betisoarele de urechi, avem un ritual complex: mami ia 3 betisoare. 2 in mana la fata - ca tre sa linga ceva, si cu 1 betisor ii sterg dupa urechi si pliurile . Deseori nici nu iau betisoare, iau o compresa sterila si sterg ce se poate.
Noroc ca nu are plete....

mai voiam sa urez multa sanatate la Iasmina vecina si taticul ei, si lui Andrada, la barbatii ei (sa speram ca nu recidiveaza e-colii si speram ca la tati nu o sa ramana cu probleme). Io incep sa ma gandesc daca nu e mai bine sa lasi cupilu sa faca varsat de vant acum. Adica la varsta asta, in momentul asta dupa boala nu stiu daca iti mai arde de alta boala...
Si ai mai inceput si serviciul... si mult succes pe toate planurile!!

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Am incercat si eu sa postez pe Blogul lui Miss, la ultimul articol scris si ultimele vesti despre ea. Imi cere un profil, habar n-am ce tb sa fac...Hhm
Miss, spuneam doar ca si tu esti o incintare pentru noi mereu si ca deja mi-e dor de voi

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata.

Ce noapte ! Iese dintele 4 si e jale, ma enerveaza ca se chinuie de ceva timp si nu mai iese odata, e asa iritat Ducu … Scapam noi si de asta. Ieri nu am iesit la plimbare, am dat doar o tura prin carefour, a fost frig, a plouat, brrr. In schimb m-a apucat asa dintr-o data ca vreau sa ma tund si in 10 min am sunat, m-am imbracat si am si ajuns la salon. M-am tuns drept, cred ca bob ii spune, dar mai scurt, doar sa acopere putin ceafa, imi sta mai bine asa, parul lung nu ma avantajeaza, trebuia sa-l tin numa’ legat in coada si deja ma durea pielea capului. Nu mai spun ca-mi cade parul rau de tot, acu’ iau niste minerale, sa vad daca ma ajuta.

Gabitza, in carefouru’ din Buzau nu gasesc nimic din ce povestesti tu, abia astept sa vin la medic in Buc si sa trecem prin baneasa, la ikea, carefour si mobexpert, n-am mai fost demult si deja mi-am facut o lista cu ce as vrea sa cumpar. Si mie imi plac produsele tex, iar preturile mi se par ok.

Andrada, multa sanatate sotului.

MsBB, ieri am vorbit cu sotul meu despre tine, i-am povestit ce probleme ai cu Andra si totusi cat optimism si umor ai, incat ne molipsesti pe toate cu bunadispozitia ta. Sa poarte sanatoasa rochita, pune si o poza sa o admiram.

Laurita, tare de tot faza cu “pareau asa … citite”. Socrul meu (ca acolo suntem la socri acasa) este prof de romana, are un dormitor (cel mic) in care sunt rafturi ticsite de carti pe toti peretii, mai avea un pic si isi punea si pe tavan. La ei pana si in bucatarie sunt teancuri de carti. Deci da, sunt … citite. Ce zici de fratiori ? Deci nu o ai doar pe Sis, mai ai si fratiori ? Ce bogata esti ! Eu am numa’ o sora, mi-as fi dorit sa fim mai multi.

Lorich,

Anisiap, prin ce a trecut si sotul tau ... brrr ...

Inais, saru’mana pentru cuvintele frumoase. Pupam Iasminuta si rugam dintisorii sa iasa mai repede ca sa scapati de probleme. Sanatate lui tati. Ooof, vad ca a luat si Iasmi raceala lu’ tati. Sanatate multa.

Nicole, ce cosmar ! Doamne fereste !

Magnetism, ce scumpic e Bogdanici ! Felicitari pentru ideea de a o ajuta pe MsBB.

Cleo, saru’mana de cafea.

Eu n-am simtit cutremuru’ ca eram in miscare prin casa. Ce bine ! Mi-e o frica de cutremur … incep sa bocesc imediat, e ceva necontrolat, nu ma pot abtine. Mama m-a sunat imediat stiind slabiciunea mea, s-a linistit saraca (,) cand i-am spus ca n-am simtit.

Va imbratisez si va urez o zi insorita. Papa.

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Niatsa, sa bem cafeluta buna buna.

Poze inca nu am descarcat urmeaza. Vroiam sa va zic ca am ales de pe tava asa: parfum, carte si un stilou.

Nicole, imi pare rau de visul tau urat. Stiu cum e sa ai un vis cumplit, poate fi atat de real si dureros. Visele trec, azi e soare, uita-te pe geam si uita de tot. Moartea in vis nu inseamna moarte ci doar incheierea unei perioade. Am studiat problema ca visam mult timp numai morti si eu eram prinsa intre ei si simteam mirosul si cand ma trezeam. Am citit si eu ce am putut am ajuns la aceasta concluzie si m-am linistit. Poate fi efectul placebo dar poate te ajuta.

MsBB chiar asa hai la Bucuresti, aici poate sunt mai pregatiti medicii astia.

Inais eu pentru tusa i-am Ambroxol, a fost f bun, 10 picaturi de 3 ori pe zi timp de 5 zile.
Sper sa treaca repede.vecinica carliontz.

Micaela si eu zic ca si Cleo incearca sa o reimprietenesti, e clar ca ceva a suparat-o. Baga te cu ea in apa si jucati-va impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsBB

Lorich - sa treaca supararea! Sper ca nu e nimic serios? Hai astazi sigur o sa fie o zi mai frumoasa - sa te trezesti optimista si mai binedispusa.

Inais - sa scapati rpd de - sa va reveniti la programul bun de si huzur , iar tati sa se insanatoseasca cat ai zice PESTE !

Iulia - imi pare ca ai avut o zi placuta, linistita , fapt ce ma bucura .Mai bine ca n-ati simtit cutremurul in bucatarie - insa cred ca Mufitza nu i-a convenit fortata. Poze cand intregesc costumatia hihih

Laura - plecase iar tati cand voi deja aveati alte planuri?
Citat:
citat din mesajul lui Reallaura
eu am facut un bagaj pentru Mircea si m-am gandit ce inhat mai intai...ah, si l-am imbracat cu dresuri in loc de pijamaluta, am scos totul la indemana, am umplut niste biberoane si sticle...
Totul degeaba! Totul degeaba!!

, sa nu te consumi
Mai bine ca n-ai simtit cutremurul - urata senzatie - parca simti in stomac miscarile seisimice .

Nicole - ZBRRR ! Ce vis urat! Numai citind mi s-a facut pielea gaina! -l pe David si vezi ca a fost doar un vis urat!

Magne - acum daca tot mi-am intrat in mana ... Pot sa-ti trimit analizele sa arunci un oki peste ele, daca vrei. Nici cand nu strica o parere in plus . Oricum pediatra noastra a zis ca in afara valorilor hepatice nimic nu pare ingrijorator. Acum eu nu stiu mai mult decat mi s-a zis si ce am mai citit pe net.
E mortal Bogdanici cum sta el ca patronul in fotoliu . Si ce fatza expresiva are - acum realizez ca eu nu prea am vazut poze cu Bogdanici - pogonici - ori n-ai mai pus pana acum ?

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

MissBB trimite-mi analizele pe PM daca vrei.
Pupici

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata,

o zi frumoasa azi!
Inais sanatatea multa Iasminei, Sis imi spunea ca se mira sa faca asa febra mare de la dinti... Eu i-amdatlui Mirci Ambroxol, Humex expectorant,Prospan- picaturi. Parca Ambroxolul a fost mai bun. Lamaia e fbuna. Eu ii daului Mirci cate o jumatate de lamaie si roade la ea dimineata, in scaun.
Magnetism Pogoniciul e superb,are okii albastri, cu cine seamana??
MssbB acum amapucat sa citesc ce afacere ai facut cu rochita pentru Andra!
Nicole Doamne groaznice sunt visele astea care par atat de reale...am avut si eu demulte ori...deocamdata cu Mircea mai slabut...brrrr. Nu le da importanta. Citeam acum intr-o carte ca visele astea care te tulbura sunt de la ...si nu tr sa le dai atentie,te inchini si uiti!
Danicris m-am gandit eu ca sunt profesori ceva! Sa ne pui poze cu tunosarea cea noua!
SOcrate cochet si invatat!! Frumoasa combinatie! asteptam poze cu maare nerabdaaare

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza. sunt in priza de azi dimineata n-am stat locului. acum m-am asezat sa va citesc apoi am de impachetat/bagat in dulap/facut mancare cupii pt pranz, ca la dejun ii rezolvai

cleo, si eu tot Bubchen folosesc pt fata, am gasit la Dona, e singurul loc unde se gasesc, insa n-au o gama foarte variata. am doar ulei si gel de dus ca sampon baby n-am gasit, decat pt kids. da cred ca ii iau de-ala ca nu mai e bebe si eu ii mai dau ligheanul sa se joace, ii place, baga jucariile, le scoate din el, atata timp cat o tine ocupata, eu sunt fericita, ca mai fac una alta prin casa.

azi iar se anunta zi plina la mine, cornel nu mai scapa de diaree nici cu regimul ma-sii, dar deh, el nu bea ceai de menta fara zahar, nu mananca mucilagi de orez, morcov fiert, etc...nu stiu ce naiba sa mai fac. aseara la socrii nu s-a abtinut pana n-a mancat cateva bucatele de miel. eu am zis ca nu are voie, soacra-mea ii dadea pe ascuns. am crezut ca mor, pai zici ca ii vrea raul femeia aia in fine, ma rog sa treaca mai repede perioada asta de kkt ca mi s-a luat.

va pup, sa avem o zi frumoasa si linistita

Mergi la inceput