Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)
Raspunsuri - Pagina 8
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui devylla Ultimul si ma duc... daniela lasa prostile...daca medicul ti-a spus ca este ok,nu te mai stresa aiurea.Va doresc forma usoara si sa va faceti bine repede. Iar despre tati ce sa zic...radicala schimbare fata de sarcina trecuta.Bravos! ![]() "Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic" "Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic." Jurnal de mogalneata Japonia prin ochii unui amator Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007) |

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Mariana, io zic ca i se trage fetii de la nachos, pringles si snaks. Sau sa fie oare de la tucson? |
Mah, io votez cu pufuletii!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Yaia spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui carpatina
Mah, io votez cu pufuletii! |
Apropo, mai aveti? Sau au oprit la vama scaul cu pufuleti pe care-l aducea bunica?
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Apropo, mai aveti? Sau au oprit la vama scaul cu pufuleti pe care-l aducea bunica? |
Pai.. de vama au trecut.. de avut mai avem.. dar o sa incepem sa consumam din ce in ce mai mult.. ca uite ce efecte benefice au
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ramonaiani spune:
Multam mult fetelor. M-ati inveselit ....
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
31+
cecilia L spune:
Am venit si noi de afara, am stat 3 ore, mai stateam dar ne-a ajuns oboseala, am fost si la DD sa luam apa sfintita si bineinteles ca am intrat sa ne inchinam, vreau sa va spun ca am fost surprinsa ca s-a inchinat singurel si a vrut sa-l pupe pe DD, eu nu l-am dus prea des, iar la Paste nu a vrut sa faca nimic din toate astea, azi dupa ce a ezitat daca sa intre in biserica, l-am inchinat cu manuta lui, iar apoi facea singur si mai exersa si pe drum in masina...ca sa nu spun ca toate babele intorceau capul dupa el cand il auzeau cum vorbea....cra cra...trebuia sa va spun si voua, ca doar nu l-am mai laudat de mult.
Prisi si eu visez la cateva nopti linistite, desi au mai fost greseli si a dormit Cristi toata noaptea, dar sper ca din mai sa am parte de putina liniste...poate o pluti si la noi un bb2.....
Daca tot vorbeam de mai si de plecatul baiatului la bunici, ce ziceti de o intalneala intr-o dupaamiaza saptamana viitoare, cine se baga.....??????
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Teoam admirat mielutul tau, s-a facut baiat mare, ca sa nu mai spun ca este si mai frumos....pare fff inalt, l-ai mai masurat?
Aaaaa cand ai spus mielutul de paste m-am gandit ca ma omori cu vreo poza cu mancare facuta de tine
...am pus 2 kg cat am stat la soacra
....tb sa ma apuc iar de biciclit.![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
Roxali spune:
Buna fetelor!
Noi ne cam chinum cu mancatul...tot pasat sau semi...mai rar ceva de la noi...juniorul in schimb rupe![]()
Off, sa se termine si scoala ca m-a imbolnavit cu gramatica ita.
Maruntescule , eu tot cu comunionile
...nici nu stiu ce sa le mai cumpar , cam au de toate...ptr unul am hotart aparat foto, alta cercei aur si unul trening de marca(ca e innebunit dupa sport) si un ipod...off
, macar daca r erge treaba si la munca...
Danielle toate in capul babei...daca ai facut deja tratament e ok
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze
singura75 spune:
Salutare fetelor!
greyeras,ai incercat cu ceai de musetel si/sau miere? si Mihnea se mai constipa uneori rau de tot si la el merg remediile astea.
Sabina,spor la lucru !F interesante pozele tale,sugestive si sensibile.Mi-ar placea si mie sa stiu tainele fotografiei.
Albastra tare si frumoasa muzica lui Brel!

Uite ca bagai eu majorete
Valeu ! revin mai tarziu ca Mihnea e teroare! offfff
Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Roxali spune:
Betty felictari ptr rezultate si nu te mai gandi la kg ![]()
Sabina te poti mulge cand simti sani umflati , la orele cand cand ii dadeai sau mai simplu cand ai timp![]()
Ali , Sonia 1 si 4 luni an si Enrico 9 ani
poze