Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (296)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Am pus cateva pozici cu noi pe mailu comun....o parte, cat am reusit sa incarc, restul mai incolo...

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns singura75 spune:

Gata si celelalte ! Va pup!Weekend frumos tuturor!

Miha, mami de rock-star Mihnea(2.10.2007)

"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare. Pana plec mi-am propus program intensiv de net. Desi tocmai ma declarasem multumita de tot si de toate in general, azi m-am ofticat de o discutie de birou despre concediu si cel mai probabil va trebui sa imi ajustez perioada. Ceea ce m-a enervat foarte tare si nu mai am chef de nimic.

In plus am fost si la doctor, imi aparuce ceva ciudat pe un san si m-am panicat. Era un fel de lipom, l-au prajit putin cu laserul si apoi l-au extras.

Cam asta. Ia sa citesc si eu din urma ca merit.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

,sper ca nu ne-ati uitat
Imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa dau un semn de viata ,dar am fost tare prinsa .
Teodora a scapat de afte,greu,dar bine ca a scapat ,am si un motiv de bucurie ,odata cu aftele a scapat si de suzeta
Alex la fel de indragostit ,mi-am cunoscut si nora si cuscra,iar pastele l-a petrecut baiatul meu acasa la prietena...
Eu sunt bine ,dar am 2 kg in plus de care trebuie sa scap cum ne'cum pt ca pe 2 mai ne ducem la o nunta.
Va pup pe toate
Revin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
am pus 2 kg cat am stat la soacra

Sa mai zica cineva ca soacrele-s ale naibii

p.s. credeam ca la ai tai ai fost... pana la urma la care bunici il lasi pe Cristi, la cei materni sau paterni?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Sa nu credeti ca m-a apucat munca. Am vorbit la telefon pana acum. Acum termin cu netul si fug acasa la baiat. Azi suntem numai noi, Alex e in deplasare la bunici.

Sabina, mult succes cu compozitia, tin pumnii. Si felicitari pentru curajul cu care ai lasat copiii cu taticul lor! Sunt sigura ca totul a fost si o sa fie perfect. Si daca nu acum, cu siguranta data viitoare.

Betty, felicitari pentru vestile bune si sarcina usoara in continuare.

Ana, un mare pentru tine. Cred ca te-au doborat atatea vesti. Nici nu vreau sa pomenesc numele bolii...dar e crunt si mi se pare incredibil ca luptam cu atatea si nu s-a gasit solutie pentru asta pana acum. Doamne ajuta sa fie bine macar prietena ta insarcinata, sa fie BB sanatos! Si voi sa fiti sanatosi si sa va dea DD numai bucurii de acum incolo! O imbratisare mare si un pupic apasat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Lumea e deja in weekend care incotro? Ca nu pricep care e treaba de nu e nimeni. Odata aveam si eu timp de net si atunci ati fugit mancand pamantul. Bineeee!

Acuma incep sa iau pozele la admirat, am apucat sa il vad pe Mihnea cel frumusel si misunator, deh, finutii au prioritate. Pana una alta poate ma lamureste cineva ce e cu mobila cumetrei. Mie nu imi raspunde la telefoane, cica e ocupata nevoie mare la munca.

Gata, recuperez la capitolul poze. Ca am liniste. Andrei doarme cica, azi iar a avut somnul bulversat. Greu nene, nu stiu cum nu reuseste bona deloc sa il culce cum trebuie.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Daca tot am timp, sa va povestesc ce a facut nazdravanul meu. A fugit la bucatarie si misuna pe acolo murind de ras. Eu credeam ca iar a scos totul de la gunoi sau ca matura. Cand colo se urcase pe masa unde era castronul cu oua ramase de la Paste. Si le-a ciocnit pe toate pana le-a facut zob. Deh, daca asa a vazut ca se face!

In alta ordine de idei, voi vorbeati aici de pronuntie. Andrei nu pronunta nici acum cuvintele macar aproape de realitate. Vorbeste in limba lui, putini o intelegem. Tot asa, predomina t si d, inlocuieste litere, ceea ce face dificila intelegerea. Si ca sa va dau un exemplu complicat, "a cazut" pana acum era "tadih", acum este "tadus". S-a inchis se spune "aaathis". Iar cap este "tah". Sa va mai spun?

Rox , mamica

Mergi la inceput

am vazut-o pe harnicutza Puppi cum curata toaleta! Vai Maruntziko ce ajutor o sa ai la treaba!

Si Andrei e disperat dupa joaca la apa. De unde plangea de rupea la baie, acum intra la dus si nu il mai pot scoate. Isi da cu dusul pe fata si pe cap, bea si apa. Se spala singur la putulica, e tare caraghios. Dar favoritul lui este bideul. Acum cateva seri am iesit putin din baie sa o imbrac pe Alex si l-am lasat jucandu-se cu apa la bideu. Nici un minut nu am stat, si cand m-am intors Andrei era in picioare in bideu si arunca cu apa pe el.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L
am pus 2 kg cat am stat la soacra

Sa mai zica cineva ca soacrele-s ale naibii

p.s. credeam ca la ai tai ai fost... pana la urma la care bunici il lasi pe Cristi, la cei materni sau paterni?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

paterni, as vrea eu la parintii mei, dar sunt tare departe si mi-e greu sa merg saptamanal sa-l vad

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput